Sivu 1/14

EM-kilpailut 2008, Söhnstetten, Saksa, 25.-31.8.2008

Lähetetty: To 16 Elo 2007, 11:51
Kirjoittaja JussiL
Vuoden 2008 EM-kilpailujen järjestäjät ovat lähettäneet ensimmäisen yhteydenottonsa eri maiden lajiliitoille. Tapahtuman suunnittelu ja organisointi on käynnistetty. Kilpailut järjestetään Saksassa, Söhnstettenissä 25.-31.8.2008

Kilpailun kotisivut on etusivun osalta avattu ja löytyvät osoitteesta http://www.ec08.de/

Alustavat maakohtaiset paikkamäärät ilmoitetaan syys-lokakuussa. Ehdotuksista käydään kädenvääntöä maiden kesken ja julkistetaan lopulliset maapaikat marraskuussa. Joukkueiden kapteenit on nimettävä tammikuussa.

Kotisivuille on tarkoitus saada enemmän sisältöä marraskuussa.

Järjestäjät ovat pyytäneet tämän vuotiseen kisaan osallistuneita antamaan kehittämisideoita tulevia kisoja varten. Antakaa kehittämisideoita joko tänne foorumille tai suoraan minulle, niin toimitamme niitä tulevan kisan järjestäjille.


Suomalaisten maapaikathan jaetaan sarjoittain periaatteella:
- 40 % paikoista jaetaan 2007 SM-sarjan yhteispisteiden sijoituksen perusteella.
- seuraavat 40 % paikoista joulukuun 2007 ratingin mukaan
- loput 20 % paikoista hallitus jakaa harkintansa mukaan muilla perusteilla

Jos siis Suomi saa esimerkiksi avoimeen sarjaan 20 paikkaa, niin 8 parasta SM-sarjan mukaan, sitten 8 parasta rating-listalta ja loput 4 paikkaa jaetaan muilla perusteilla.

Lähetetty: Ke 17 Loka 2007, 21:27
Kirjoittaja poimis
EM-kisojen paikkajaosta on tullut kyselyitä, niin nostan tämän viestin tänne ylös.

Kapteeni tiedottaa

Lähetetty: Ti 01 Tammi 2008, 18:36
Kirjoittaja Bogey-Beemi
Käykäähän tsekkaamassa päivitettyjä kisasivuja.

Ensimmäinen suomalainen nimetty kisoihin

Lähetetty: Pe 04 Tammi 2008, 10:27
Kirjoittaja Bogey-Beemi
Onnittelut Sveitsin joukkueeseen nimetylle Jani Karoselle.

Lähetetty: Ke 09 Tammi 2008, 18:52
Kirjoittaja Jaani
Milloinkas saadaan tietää edustajat EM-kisoihin?

Varmasti ovat saksalaiset ottaneet opikseen Pascalin virheistä, mutta miestäni tärkein kehitysidea kisoille on palkintorahojen maksu suoraan käteen. Toivottavaa olisi myös TD:n keskittyminen järjestämiseen eikä pelaamiseen, tulospavelun nopeuttaminen, oheisohjelmat (vaikkapa distance ja puttikisat).

Jo nyt vaikuttaa silti aika paljon paremmalta kuin mitä Belgian kisat, tosin rima ei ole suhteettoman korkea. Majoitus on edullinen ja kisaradatkin näyttävät vallan mainioilta. Sateen sattuessa tiit voi olla pelottavat.

Lähetetty: Ke 09 Tammi 2008, 19:05
Kirjoittaja Tikkis
Jaani Länsiö kirjoitti:M
Varmasti ovat saksalaiset ottaneet opikseen Pascalin virheistä, mutta miestäni tärkein kehitysidea kisoille on palkintorahojen maksu suoraan käteen.
Rahan maksaminen käteisenä on suurin ja paskin nakki TD:lle kisoissa. Toivottavasti kaikesta tällaisesta päästään eroon PDGA Euro Tourilla ja myös SM-sarjassa. Kaikki maksut niin liikkukoon pankkien välityksellä.

Terveisin,

EX rahakisa TD

PS. Jos ei ole rahaa millä maksaa palkintorahoja ei paljon auta se käteismaksukaan :roll:

Lähetetty: Ke 09 Tammi 2008, 19:15
Kirjoittaja Jaani
Se täytyy sanoa, että tikkis hoiti maksuasiat todella nopeasti luotettavasti ja huuteli vielä pelaajien peräänkin puuttuvia tilinumeroita. Siinä on tosiaan puolensa maksaa tilille, ymmärrän sen, mutta vähän jäi vain Pascan maku suuhun Belgian huijauskisoista.
En epäile, etteikö Suomessa ja Ruotsissa hoidettaisi maksuasiat kunniakkaasti.
PS. Belgian kavereilla rahaa oli, paljon, käteisenä, pieninä, merkkaammattomina seteleinä :wink:

Lähetetty: Ke 09 Tammi 2008, 20:22
Kirjoittaja Bogey-Beemi
Jaani Länsiö kirjoitti:Milloinkas saadaan tietää edustajat EM-kisoihin?
Hallitus kokoontunee tammikuun aikana päättämään joukkueen. Kisoihin haluavien pelaajien kartoitus alkanee siis piakkoin.

Lähetetty: To 10 Tammi 2008, 10:04
Kirjoittaja Tikkis
Viime EM-kisoissa oli pieni skandaalin poikanen junnuissa.....

Tyhmäkysymys varmistamaan, että asiasta ei enää tule ongelmaa.
Saako rahaa PDGA:n alaisissa kisoissa voittaneet junnut pelata EM-kisoissa junioreissa?

Lähetetty: To 10 Tammi 2008, 10:19
Kirjoittaja Bogey-Beemi
The European countries have agreed that all Juniors (<19 years) are allowed to play at the EC08, no matter if they took money before or not. A waiver has been granted by PDGA rules comittee for EC08 only:

Lennot halvalla

Lähetetty: Pe 11 Tammi 2008, 9:34
Kirjoittaja Bogey-Beemi
Mikäli olet varma kisapaikastasi niin kannattanee tarttua Lufthansan tarjoukseen Munichiin. Meno-paluu hieman alle sata euroa kuluineen.

www.lufthansa.com

Toivottavasti olit nopea :roll:

Lähetetty: Pe 11 Tammi 2008, 10:02
Kirjoittaja JussiL
Pascal on keskiviikkona laittanut viestiä, että rahat on maksettu liiton tilille. Ajattelin odottaa tiedotusta siihen saakka kunnes rahat on oikeasti meillä, mutta tämä nyt siis ennakkotietona palkintorahoja kaipaaville.
Palkintorahoja saavat voisivat siis lähettää minulle tilinumeroitaan.

Lähetetty: Pe 11 Tammi 2008, 10:04
Kirjoittaja JussiL
Ja kuten Poimis toisaalla kirjoitti, niin kisohin halukkaat laittakaa sihteerin osoitteeseen viestiä. Valintoja helpottaisi kovasti myös jos ne kärkipään pelaajat jotka jo tietävät etteivät kisoihin lähde laittaisivat tästä tietoa.

Hallitus kokoontuu 26.1. tekemään ensimmäiset pelaajavalinnat.

Lähetetty: Su 13 Tammi 2008, 21:19
Kirjoittaja Hartsa
EM-kisat 2008 miten pelaajat jotka valitaan kisoihin aikovat matkustaa ja majoittuu??Meinaan että mennäänkö taas jokainen omilla/kaveriporukoilla??Meinaan että voisiko esimerkiksi näillä sivuilla ilmoitella porukoita jotka lähtee kisoihin ja jos niihin mahtuisi mukaan?!Niin ei tarvitsisi ihan yksin/kaksin matkustaa ja esim.vuokrata autoa ?? (tietysti eka pitää tulla valituksi joukkueeseen)

Lähetetty: Su 13 Tammi 2008, 21:48
Kirjoittaja Bogey-Beemi
Hartsa kirjoitti:Meinaan että mennäänkö taas jokainen omilla/kaveriporukoilla??Meinaan että voisiko esimerkiksi näillä sivuilla ilmoitella porukoita jotka lähtee kisoihin ja jos niihin mahtuisi mukaan?
Erilaisten aikataulujen ja matkabudjettien johdosta omat/kaveriporukat on järkevin vaihtoehto. On erittäin suotavaa ilmoitella täällä matkasuunnitelmista, jotta kaikki saadaan paikalle.

Kapteeni ja parin sarjan suomen mestarit lähtevät liikenteeseen kohti Muncheniä Lufthansalla maanantaina 25.8 13.15. Paluu viikkoa myöhemmin 1.9 kello 9.00. Kyytiin on tulossa kenties vielä yksi suomen mestari lisää, jos hänen aina kadoksissa ollut putti löytyy. Samalla lennolla huhujen mukaan saattaa olla myös joku ihmeurpo.