Opiskelijoiden Frisbeegolffin SM-kisat 20.-21.9.2014

Ei PDGA/SFL-frisbeekisojen tiedotus ja keskustelu. Kaiken tasoiset kisat tervetulleita.

Valvoja: HALLITUS

limini
Viestit: 4
Liittynyt: Su 01 Elo 2010, 23:38
Oikea nimi: Niko Littunen

Opiskelijoiden Frisbeegolffin SM-kisat 20.-21.9.2014

Viesti Kirjoittaja limini » To 15 Touko 2014, 12:13

Hei. Ollaan järkkäämässä tämmöistä kisaa Kajaaniin. Tässä olisi kisakutsu kaikille ja pistäkää tietoa eteenpäin koulukavereille. Tavoitteena olisi saada paljon ihmisiä mukaan, varsinkin lisätä naisharrastajien määrää.

Kutsu: Opiskelijoiden Frisbeegolffin SM-kisat järjestetään Kajaanissa 20.-21.9.2014. Facebook: Opiskelijoiden Frisbeegolffin SM-kisat 2014

Kajaanin ammattikorkeakoulun opiskelijat Niko Littunen ja Sauli Kettunen järjestävät yhteistyössä OLL:n kanssa frisbeegolffin opiskelijoiden Suomen mestaruuskisat. Kisat on tarkoitettu kaikille korkeakouluopiskelijoille. Kilpasarjoissa ratkaistaan opiskelijoiden Suomen mestaruudet. Kaikille on avoin pääsy kisoihin ja rentosarjassa pääsee kisailemaan vähän rennommalla asenteella. Kisoissa noudatetaan frisbeegolffin virallisia sääntöjä.

Kilpailupaikkana toimivat:

Kisasarjat:

Vimpelinvaaran frisbeegolfrata
Kuntokatu 8 87100 Kajaani

Rentosarjat:

Lehtikankaan frisbeegolfrata
Metsokatu 87500 Kajaani

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostilla osoitteeseen osmfrisbeegolf@gmail.com. Ilmoittautumisesi varmistetaan sähköpostiviestillä, jossa ilmoitetaan myös maksutiedot. Ilmoittautuminen katsotaan lopulliseksi vasta, kun maksu on saatu perille ja nimi on lisätty osallistujalistaan.

Ilmoittautumisviestiin kirjoitettavaa:

- Yhteystietosi (nimi, puhelinnumero & sähköposti)
- Sarja, johon osallistut
- Korkeakoulu
- Muuta terveistä järjestävälle taholle (mielenkiinotja, kyselyjä, ym.)

Peruutukset:

Peruutuksista on ilmoitettava välittömästi kisajärjestäjälle. Elokuun viimeiseen päivään mennessä tulleista peruutuksista maksamme 50% takaisin. Viimeisen ilmoittautumispäivän 7.9.2014 jälkeen kisamaksuja ei palauteta. Poikkeuksena on, jos on esittää lääkärintodistus poissaolon tueksi.

Osallistumisoikeus:

OSM-kisat on tarkoitettu korkeakouluopiskelijoille (ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen opiskelijat). Kisoihin osallistumisoikeus on perusopiskelijoilla ja jatko-opiskelijoilla. Lisäksi valmistuneet opiskelijat saavat osallistua valmistumista seuraavan kalenterivuoden kisoihin. Jos osallistuja ei ole AMK-opiskelijakuntansa jäseniä, tulee osallistumismaksuun 25% korotus.

Sarjat:

Miesten kilpasarja
Naisten kilpasarja

Maksimimäärä kilpasarjoihin on 90 henkilöä. Täytetään kuitenkin niin että naisissa ja miehissä on 12 henkilön kiintiöt. Kiintiöpaikat täytetään kolmannessa vaiheessa, jos kaikkia paikkoja ei ole käytetty toisesta sarjasta.

Miesten rentosarja
Naisten rentosarja

Maksimimäärä rentosarjoihin on 90 henkilöä.

Kilpasarjoissa ratkotaan opiskelijoiden Suomenmestarit ja rentosarjassa pääsee tavoittelemaan mahtavista tuotepalkinnoista! Kilpasarjassa pelataan yhteensä kolme kierrosta ja rentosarjassa kaksi kierrosta.

Maksut:

Kilpailun maksuvaihtehto määräytyy ilmoittautumisajankohdasta. Maksun pitää tapahtua seitsemän päivän sisällä maksuilmoituksen saapumisesta.


1. vaihe: 14.5 - 30.6
Kilpasarja: 25e, Rentosarja:20e

2. vaihe: 1.7 - 31.8
Kilpasarja: 35e, Rentosarja: 30e

3. vaihe: 1.9 - 7.9
Kilpasarja: 40e, Rentosarja: 35e


Osallistumismaksu oikeuttaa kisaan osallistumiseen ja kisapakettiin, jonka sisältö muovautuu kesän aikana. Kisakiekkoa, kangasmerkkiä ja muuta sellaista on luvassa.

Opiskelijoiden Liikuntaliiton vakuutus:

OLL:n jäsenjärjestöjen jäsenopiskelijat, jotka osallistuvat kilpailuihin, ovat OLL:n voimassa olevan sopimuksen mukaisen järjestövakuutuksen piirissä. Vakuutus kattaa kisojen aikana tapahtuvat tapaturmat. OSM-kisoihin osallistuvien OLL:n jäsenjärjestöjen jäsenet on vakuutettu sekä matkalla kisoihin, kisojen aikana että matkalla kisoista kotiin. Vakuutus ei ole voimassa, mikäli henkilö loukkaantuessaan on päihteiden vaikutuksen alaisena. OLL: n kuuluvien AMK-opiskelijakuntien osalta vakuutus on voimassa vain niille opiskelijoille, jotka ovat ao. opiskelijakunnan, eli tätä kautta OLL:n, jäseniä.

Lisätietoja ja kyselyitä voi kysellä sähköpostiosoitteesta
osmfrisbeegolf(at)gmail.com

Lisätietoja majoitus- ja ruokailumahdollisuuskista tulee myöhemmin lisää facebookkiin ja opiskelijankajaani.fi -sivuistolle. Tänne myös lisäämme ilmoittautumiset, kuvat, tuloksest ja muut jutut.

Järjestäjät: Niko Littunen slo12s, Sauli Kettunen slo12s