Seppo Nieminen classic

Ei PDGA/SFL-frisbeekisojen tiedotus ja keskustelu. Kaiken tasoiset kisat tervetulleita.

Valvoja: HALLITUS

Kari Uunila
Viestit: 16
Liittynyt: To 05 Kesä 2014, 14:38
Oikea nimi: Kari Uunila

Re: Seppo Nieminen classic

Viesti Kirjoittaja Kari Uunila » Ke 23 Heinä 2014, 19:36

Valitettavasti tämä on viimeinen Sepon itse järjestämä classic, mutta paikallinen liiton jäsenseura SUFU ry jatkaa perinnettä tulevina vuosina!!

Karosen Janin kysymykseen vastaus: Nykyään uimahallinpuisto on 25-väyläinen puistorata. (tuskin Suomessa kovin monta samanlaista...) Tiit on tekonurmesta ja opasteet työn alla, joten puitteet rupeaa olemaan kunnossa. FGR:ssä on tarkemmin radasta jota on tosiaan uusittu aikalailla tänä keväänä. Väylien pituudet vaihtelevat 48metristä 150metriin. Kannattaa jopa JUHANUHAN tulla testaamaan.

Ilmoittautuneita pelaajia kysyttiin myös joten tässä listaa:
Kari Uunila
Antti Heikkilä
Marko Jokimäki
Veli-Kristian Berglund
Jani Lapikisto
Seppo Nieminen
Juuso Nieminen
Eero Törmä
Jani Hannusaari
Teemu Tumelius
Markus Kulkula
Anssi Koskiniemi
Antti Rautomaa

Sen vaan tietän siitä surullisen kuuluisasta PAY OUTISTA että siihen on luvassa yllätys. Onhan sentään juhlakisa

Ja sitten vielä tähän loppuun haluan sen lisätä että paikallinen fribaseura on taustalla vahvasti mukana järjestämässä kisoja. Tavoitteena on järjestää ensi kesänä Kauhajoella liiton alainen kilpailu!! joten haemme kokemusta kisajärjestelyistä!

Sufun puolesta Sihteeri K.Uunila

tervetuloa!

JanneL
Viestit: 35
Liittynyt: Ke 26 Loka 2005, 20:29
Oikea nimi: Janne Lindberg
Seura: Helsingin Frisbeeklubi
Paikkakunta: Helsinki

Re: Seppo Nieminen classic

Viesti Kirjoittaja JanneL » Pe 25 Heinä 2014, 19:38

Kauhajoella on tosiaan pelattu monet hyvät kisat ja rataa olisi kiva taas päästä pelaamaan. Seppokisojakin on tullut pelattua toistakymmentä. 2000-luvun kisat on kyllä pääosin jäänyt väliin sen takia, että Seppo. Enkä usko olevani ainoa. Jätetään tuo sen tarkemmin avaamatta, siihen menisi koko viikonloppu.

SUFU:lle tsemppiä järjestelyihin, toivottavasti saatte hyvät kisat aikaiseksi! Jos saatte seuran nimissä ensi kesälle liiton alaisen kisan, niin ehkä tulee taas itsekin lähdettyä sinne päin pelaamaan.

hyzer
Viestit: 639
Liittynyt: To 27 Loka 2005, 7:57
Oikea nimi: jari väyrynen
Seura: V- ja U-seura Korven Korvenpojat ry / Bats
Paikkakunta: nurmijärvi

Re: Seppo Nieminen classic

Viesti Kirjoittaja hyzer » To 31 Heinä 2014, 8:23

Jos joskus harmittaa elämän menojen päällekkäisyydet, niin varsinkin nyt. Olen frisbeegolf harrastus vuosieni aikana osallistunut useampaankin Seppo Nieminen Classic kisaan, mutta tähän viimeiseen Sepon järkkäämään en sitten pääse :evil:
Kilpailulla on oma ilmeensä, vanhana partana uskallan jopa sanoa että kunnon vanhan ajan kisat. Ei mitään pdga rating hömpötyksiä, live tuloksia netissä, kisakoneessa sadasosa sekunnin ilmoittautumis paineita mukaan pääsemisen varmistamiseksi. No se on nykyaikaa, ja onhan kilpailut joka puolella nykyään varsin hienoja! Mutta joskus on kiva nostalgioida, ja vaikka en tiedä viikonlopun Classic kisasta kirjoitettua enempää, niin toivoisin että kisa säilyttäisi vanhan ajan hengen.
Classic kisoja on ollut ympäri Suomea...isompia ja pienempiä osallistuja määriltään. Itse kuulun niihin onnellisiin jotka ovat kokeneet kisat Suomenlinnassa! Koska Suokissa ei ole saanut enää vuosiin pitää kisoja, niin mielestäni ainut paikka järjestää Classic on Kauhajoki. Miksi? Ensinnäkin Seppo on Kauhajokilainen ja toiseksi Suomen ensimmäinen kiinteä 18 (nykyään jo laajempi) rata on mielestäni yksi maamme hienoimmista ellei peräti hienoin! No ne ovat makuasioita joista lienee turha kiistellä. Rata on kuitenkin aito puisto rata, hyvin hoidettuine nurmineen, musta vetisine jokineen, kukka istutuksineen. Rata missä pelaamista häiritsee vain satunnaiset hirvet!
Nyt on pakko lopettaa tämä vuodatus koska kisan väliin jääminen ottaa pattiin niiiiin paljon,
Kiitos Sepolle niistä kaikista hienoista kisoista joissa olen ollut, ja hyvät kisat tällekin kesälle.
Toivottavasti seura jatkaa S.N CLASSIC perinnettä, ja että kisat järjestetään tulevaisuudessakin Kauhajoella!

T. -väykkä-

MikkoS
Viestit: 297
Liittynyt: Ma 25 Loka 2010, 11:21
Oikea nimi: Mikko Setälä

Re: Seppo Nieminen classic

Viesti Kirjoittaja MikkoS » To 31 Heinä 2014, 11:43

hyzer kirjoitti:Koska Suokissa ei ole saanut enää vuosiin pitää kisoja,
Kuulisin mielelläni tästä lisää. Onko sieltä joku linjaus että "ei enää ikinä", ja koska viimeksi on haettu lupaa? Viimesenpäälle järjestettynä ja fiksulla pelaajaporukalla (mites sen varmistat, ratingillako?) voisi kuvitella että miksei.

Mähän en aiheesta mitään tiedä, en menneistä enkä tulevista. Alue on vaan niin hieno että kuulisin mielelläni lisää jossain yhteydessä.
Huomaan heti putterin irrotessa kädestä, että "aha, tuonneko olinkin menossa" - roberd

Hartsa
Viestit: 136
Liittynyt: To 08 Maalis 2007, 12:12

Re: Seppo Nieminen classic

Viesti Kirjoittaja Hartsa » To 31 Heinä 2014, 17:16

No niin elikä huomenna startataan kauhajoelle sepin kisaan kädet syyhyy jo kun pääsee heittelee yhdelle parhaista radoista missä on tultu pelattua on hienoa nähdä millainen on nykyinen rata kisaan lähtee Hartsa ja Jonsu :D

Tapanote
Toiminnanjohtaja
Viestit: 8681
Liittynyt: To 10 Syys 2009, 8:44
Oikea nimi: Tapani Aulu
Seura: Tomoottajat Disc Golf
Paikkakunta: Turku

Re: Seppo Nieminen classic

Viesti Kirjoittaja Tapanote » Su 17 Elo 2014, 20:20

Pari off-topic-viestiä poistettu pyynnöstä.

hyzer
Viestit: 639
Liittynyt: To 27 Loka 2005, 7:57
Oikea nimi: jari väyrynen
Seura: V- ja U-seura Korven Korvenpojat ry / Bats
Paikkakunta: nurmijärvi

Re: Seppo Nieminen classic

Viesti Kirjoittaja hyzer » Ti 09 Syys 2014, 10:52

Jo venyi syksyyn tämäkin kommentti liittyen kysymykseen miksei Suokissa saa muka kisoja järjestää?
Minulla ei ole mitään faktaa ( Seppo sen varmaan parhaiten tietäisi?) mutta olen siinä uskossa että se liittyy siihen kun Suomenlinna valittiin Unescon maailman perintökohteeksi. Muistaisin niin että silloin saarella kiellettiin esim. kaikki heittolajit. Frisbeegolf on varmaan tulkittu lajiksi mikä voi vahingoittaa suojelukohteiksi valittuja rakennuksia. Mutta jos jollain on intoa niin voihan sen sieltä tarkistaa. Itse pelasin siellä harrastamiseni alku aikoina 3 tai 4 kertaa ja yhtä sunnuntaita lukuunottamatta pelattiin loistavissa olosuhteissa. Lämmintä, aurinkoista ja tyyntä! Kukkulat, kimalteleva meri, tyynet lammet, historialliset rakennukset VAU! Mutta yhtenä sunnuntaina (voi olla että oli lauantai?) näytti ilmojen herra toiset kasvonsa....mereltä tuuli että silloiset pitkät tuuheat hiukseni lensivät kaukasukselle asti (eivätkä ole palanneet), vettä satoi vaaka suoraan, ja oli kylmä! Silloin ei ollut edes Suokissa kivaa!
Siihen aikaan laji tuskin sai missään niin paljon huomiota kun siellä...nimittäin turisteja ja piknikkiläisiä riitti yllin kyllin, joskus jopa haitaksi asti. Kierrokset venyivät joskus tolkuttoman pitkiksi. Olen tänä keväänä keskustellut aiheesta mm. silloin Suokissa asuneen Kata Kärkkäisen kanssa. Hän kuulemma aina pelkäsi häiritsevänsä pelaajia, kun oli kävelyllä koiriensa kanssa. Ja heittäjät taas pelkäsivät heittävänsä kiekkonsa hänen pihalleen :D
Kisoista jäi paljon unohtumattomia muistoja!

-väykkä-

Avatar
KURKO
Viestit: 137
Liittynyt: Ma 03 Heinä 2006, 13:42
Oikea nimi: Jani Karonen
Seura:
Paikkakunta: Espoo

Re: Seppo Nieminen classic

Viesti Kirjoittaja KURKO » Su 14 Syys 2014, 0:08

Tulee mieleen SN-kisoista pari muuta juttua 80-luvun lopulta. Muistaakseni silloin koko kisa ei ollut Suomenlinnassa, vaan vasta sunnuntaina. Voi olla että muistan väärin. Kuitenkin noihin aikoihin pelattiin joskus toukokuun alussa ja Kaivarissa oli +25 astetta lämmintä. Joku nainen saa aurinkoa ottaessa kiekon 'johonkin väliin' ja haluaa syöttää kiekon Lehtisen Tatulle tai hänen poolikaverilleen. Ruuhisen Visa otti vapaaehtoisesti kutosen (ei suostu heittämään) väylältä, jossa pitäisi heittää alaspäin tähtitornin kupeesta puistoon, missä oli porukkaaa nurtsilla enemmän kun TPS:n maalilla.
| Frisbeegolffia vuodesta 1985 |

Vastaa Viestiin