NDGE 15 info

Ei PDGA/SFL-frisbeekisojen tiedotus ja keskustelu. Kaiken tasoiset kisat tervetulleita.

Valvoja: HALLITUS

hyzer
Viestit: 639
Liittynyt: To 27 Loka 2005, 7:57
Oikea nimi: jari väyrynen
Seura: V- ja U-seura Korven Korvenpojat ry / Bats
Paikkakunta: nurmijärvi

NDGE 15 info

Viesti Kirjoittaja hyzer » Su 08 Helmi 2015, 14:41

Kuva Kuva
NDGE 15 ( NURMIJÄRVI DISCGOLF EXPERIENCE)
25.4.2015

Logot on suunnitellut ja piirtänyt NIKO KEMPAS

Paikka: Nurmijärven golfkeskus
Osoite: Ratasillantie 70 Hanko- Hyvinkää tien varrella

Erilliskilpailu. Ei vaadi jäsenyyksiä eikä lisenssejä. Ei ratingeja. Noudatetaan kuitenkin PDGA:n sääntöjä!

Sarjat: MPO FPO MPM MPG
POOLIT: Julkaistaan keskiviikkona 22.4 Toivottavasti peruutukset ovat siihen mennessä ohi!

Ilmoittautumisaika 26.1-1.3.2015 PÄÄTTYNYT!

Kisa on TÄYSI! Tästä lähin ilmoitus minulle jos joudut jostain syystä perumaan tulosi. 12.4 jälkeen peruvat eivät saa enää rahojaan takaisin.

Osallistumismaksu kaikissa sarjoissa 20 e

Maksetaan tilille: DGC Bats FI 1210263500023025 Viestiin oma nimi ja luokka

Maksuaika: Päättyy 15.3.2015 Sen jälkeen maksamattomat putoavat pois ja mahdollisesta jonosta nostetaan uusia pelaajia mukaan. Heidän viim. maksuaika ilmoitetaan myöhemmin.

Pelataan 2* 24 väylää. Radan par on 84. TD:N veikkaus parhaiden tuloksiksi 64-66, ja heikoimpien n.115-120

Kilpailuun otetaan enintään 150 pelaajaa

Yhteystiedot ja ilmoittautumiset: väykkä arsenal@pp.inet.fi 0400-300909

RATA: Kaunis, siisti golfradan väyliä mukaileva rata. Vaikkei radalla ole valtavia korkeuseroja, niin silti siinä ei ole kuin pari tasamaasto väylää. 5 pientä lampea, yksi salakavala vesinielu ja 1,5 metriä leveä oja Jesse Heinonen väylällä tuovat oman mausteensa soppaan. http://www.unnah.fi/NDGE2015kartta.jpg

HARJOITTELU: Maksullinen ( 5 e ) harjoittelu kisaradalla mahdollista perjantaina 24.4 klo. 14 alkaen. Ilmoittautuminen ja maksu caddiemasterille klubirakennuksessa. Lisätiedot väykältä

WC:t Klubin lisäksi kisaradalla on käytössä 2 siistiä PUUCEEtä. Väylien 11 ja 12 siirtymätien varrella ja väylän 15 korin läheisyydessä metsän siimeksessä. Väylän 17 läheisyydessä on vesivessa, mutta sen käyttö mahdollisuus ratkeaa vasta viime metreillä. Riippuu siitä onko putket vielä jäässä vaiko ei. HUOM! VESIVESSAT OVAT KÄYTÖSSÄ, samoin VEDENOTTO PAIKKA!

OB:t: Kaikki greenit ja punkkerit, mainitut vesiesteet ja myöhemmin ilmoitettavat.

REKISTERÖITYMINEN: HUOM! Rekisteröintiä ei tehdä. Kisajärjestäjät uskovat ja luottavat että pelaajat ovat vastuullisia ilmoittaen ajoissa jos eivät tule kisaan! Kisaan on tulossa jonosta pelaajia, eli on heitäkin kohtaan väärin jos jää pois ilmoittamatta TD:lle!!!!

AIKATAULU: klo. 7.20 Pakollinen pelaajakokous
klo. 8.00 1.kierros
klo. 13.30 pelaajakokous
klo. 14.00 2.kierros
n.klo. 18.00 Palkintojen jako ( välittömästi tuloslaskennan jälkeen)

PALKINNOT: MPO: 10 parasta: kirjekuori
FPO: 5 parasta: kirjekuori, sijat 6-10 frisbeegolf aiheiset tavarapalkinnot
MPM: 7 parasta: kirjekuori, sijat 8-10 frisbeegolf aiheiset tavarapalkinnot
MPG: 5 parasta: kirjekuori, sijat 6-8 frisbeegolf aiheiset tavarapalkinnot
Lisäksi sarjojen 3 parasta palkitaan NDGE15 muisto palkinnolla!

CTP kisa väylä 21: 1. kierros jokaisen luokan paras: musta NDGE15 lippis, ja pistetään vielä kylkiäisiksi Viking linen HKI-STO matkalahjakortti/ luokka
2. kierros jokaisen luokan paras: 25e Innovastoren lahjakortti

Pisin draivi kisa väylä 22: jokaisen luokan paras: Osteopaatti Aki Hovivuoren 60e lahjakortti. Molemmat kierrokset yhdessä.

EAGLE kisa: 4 ensimmäistä EAGLEN tehnyttä saavat EAGLE kiekon!

HOLE-IN- ONE: Koska holareita heitetään nykyään niin paljon, on niihin varautuminen palkintojen muodossa hankalaa. Joten päädyin kylmään ratkaisuun että ensimmäisen kisa holarin tehnyt saa BUZZZ FLX kiekon suorituksestaan. Jos yhtään holaria ei tule, BUZZZ lahjoitetaan Nurmijärven golfklubin frisbeegolf kisojen käyttöön.

ARVONTA: Discmanian Lite kori arvotaan kaikkien kilpailijoiden kesken.
Kilpailussa arvotaan myös FPO luokan pelaajien kesken yllätyspalkinto, mikä ei liity millään tavalla lajiin.

Lisäksi kisassa on kaksi muuta yllätys palkinto luokkaa, joissa palkintoina frisbeegolf aiheisia tavaroita.

Palkinnot jaetaan välittömästi lopputulosten laskennan jälkeen. HUOM! Kisajärjestäjät eivät toimita palkintoja jälkitoimituksena!
HUOM! Tasapisteissä palkinnot ratkaistaan seuraavasti. 3 parasta kolmen reiän sudarilla ( väylät 1, 9 ja 10) jos ei ne riitä niin lisäksi CTP. Muut sijat CTP.Palkinnot lahjoittavat:
FRISBEEPOINT OY - PALVELEVA FRISBEEKAUPPA
INNOVASTORE.NET
DISCMANIA
AKI HOVIVUORI Ortopedinen osteopaatti. Asahi-ohjaaja. NLP-Master
NURMIJÄRVEN KUNNAN KULTTUURI JA MATKAILU / väykkä
TALIN TALLAAJAT TALVISARJA/ Toni Toivonen
KT-Brodeeraus
Suuret kiitokset lahjoittajille! Käyttäkää kaikki frisbeegolfaajat lahjoittajien palveluita.

Muulla tavalla kisaa tukevat:
Rajamäen Uimahalli
Nummelan frisbeeseura NFS
Marko Timonen
Niko Kempas
Pekka Korkala
Hannu Laine
Arja-Liisa Orvall
Vilma Väyrynen
DGC BATS
Severi Oksanen
Nurmijärven golfkeskus
Patrik Malmström

PAIKALLIS SÄÄNNÖT: Hanko tieltä golfkeskukseen menevällä n. kilometrin pituisella pikkutiellä on 30 km nopeusrajoitus. Tien varrella on kyltti missä lukee GOLFFARI EI KAAHAA! se ei tarkoita ainoastaan golffareita ja Golf merkkisillä autolla ajajia. Tiellä on myös töyssyjä muistuttamassa vauhdista.
Pukeudutaan siististi esim. ulkoilu/ liikunta asuihin ja hattu pois päästä sisätiloissa. Putsatkaa kenkänne sisätiloihin mennessä. Klubirakennuksen pihalla on kenkien puhdistuskoneita.
Älkää jättäkö roskia luontoon! Radalla on runsaasti roskapönttöjä.

RAVINTOLA: Ravintoloitsija varaa paikalle sen verran henkilökuntaa että esim. lounaan maksamiset voidaan hoitaa vähintää kahdella linjalla. He suunnittelevat buffetin minkä heidän on helpointa järjestää näin isolle ryhmälle. Ravintolasta voi ostaa myös kahvilatuotteita heti aamusta. A-oikeudet. Kotiruoka buffet maksaa 10e, sisältää pääruoan lisäksi salaattipöydän antimet ja juomaveden.
Kisan ruokailua varten meille luvattiin käyttöön ravintola tilojen lisäksi ala- ja yläaula, kokoustilat ja terassit. He pystyttävät tarpeen mukaan ulos myös 3m*6m katoksen. Ruuhkaa varmasti on mutta kaikki mahtuvat syömään!

SAUNAT: Klubi rakennuksen alakerrassa on naisten ja miesten saunat vapaasti käytettävissä. Omat pyyhkeet! Avoinna näillä näkymin joko klo.20 tai 21 asti. Tarkemmat tiedot vielä ennen kisaa.

YLEISÖ: Vapaa pääsy. Käyttäytymissäännöt samat kuin pelaajilla. Parhaita paikkoja seurata kisaa ovat: Klubirakennuksen ja ykkösen teen välimaastosta näkee väylien 1, 9 ja 10 heittoja. Ja vähän kasinkin. Väylän 7 teen tuntumasta mäen harjalta saa loistavat näkymät väylien 3, 6 ja 7 tapahtumiin. Väylän 13 teen lähettyviltä on hyvä seurata väylien 13, 14,18, 19 ja 20 tapahtumia. Klubirakennuksen takaa oikealta reunalta näkee hienosti lintu perspektiivistä Jesse Heinonen väylän lammen ylitys/ ohitus lähestymiset korille. HUOMIOIKAA MAHDOLLISET GOLF PELAAJAT!

VÄYLÄ KUVAUKSET:
1. Jari Väyrynen väylä 230m par 4 Kaunis alhaalta leveän, ja tiiltä kapean näköinen suora alamäki väylä. Yksi hienoimmista!
2. 124m.par 3 Suora mandolla varustettu aaltomainen väylä. Herkullinen!
3. 88m.par 3 Lyhyt oikealle kääntyvä alamäki väylä. Pakko kakkosen posti!
4. 87m. par 3 Lyhyt loiva ylämäki väylä. Vasemmalle kääntyvä. Punkkeri vaara!
5. 110m. par 3 Oikealle kääntyvä nätti perusväylä. Melkein metsäväylä!
6. Sami Loukko, Juha Nieminen väylä 161m. par 3 Puolipitkä lammen ja notkon ylitys väylä. Piiitkiä siivuja luvassa! Rolli vaara!
7. Mikko Setälä väylä 122m. par 3 Jyrkkä vasemmalle kääntyvä alamäki väylä. Kurvassa kiekon pysäyttäjä puu. Ihana!
8. 115m par 3 Loivasti vasempaan kääntyvä, lopussa metsään päättyvä perusväylä. Golfin ja frisbeegolfin ristetys!
9. 129m par 3 Vasempaan kääntyvä loiva ylämäki väylä. Tilaa on!
10. Jaani Länsiö väylä 207m. par 3 Jyrkkä , suora alamäki väylä. Pienellä lammella höystettynä. Rohkeat palkitaan tai sitten ei!
11. 200m. par 4 Radan omituisin väylä. Selkeä mutkitteleva väylä teeltä korille. Mutta kuka yrittää oikaista mutkat suoriksi. Käärme! ( siis ei siellä oikeita käärmeitä ole)
12. Jussi ja Janne Lindberg väylä 315m par 5 Jukka Vierin aikoinaan nimittämä kaikkien monsteri väylien äiti. Puolivälissä matkaa vasemmalle kääntyvä, loppua kohti kapeneva väylä. Kurvan jälkeen vasemmalla vaanii kiekko poloja syvä vesinielu, ja oikealla puolella korkean aitauksen takana lauma äänekkäitä, nopeita ja hurjia Venäjän vinttikoiria. Jos heität kiekkosi aidan toiselle puolelle, ei ehkä kannata lähteä hakemaan sitä. Jännittävä!
13. 160m. par 3 Perus kauraa. Kori rinteessä, joten pieneen ylämäkeen lähestyminen voi yllättää. Vähän tylsä?….en tiedä!
14. 180m. par 4 Tasaisen alun jälkeen jyrkkä nousu kori tasanteelle. Pirkkoa pukkaa!
15. 180m. par3Eppu Parkkinen/ Petri Määränen väylä. Oikea kätiselle loiva annukka heitto. Notkomainen mutta ei syvä. Vasemmalla puolella tien reuna ja sen takaosa OB.
16. 150m. par3 Frisbeegolf tyyppinen väylä. Kapea huoltotietä mukaileva kapea ränni. Draivin suuntaviivoja määrittelee oikealla oleva MANDO
17. 138m. par3 Näppärä notkon ylitys väylä. Vasemmalla notkossa OB lätäkkö! Kakkosia ja kolmosia tiedossa. Kiva!
18. 206m par 4 Edellisen isoveli. Nyt lukemat muuttuvat numeroa isoimmiksi. Avaruutta!
19. 100m. par 3 Alamäki väylä. K MANDO koria ennen lutunen pieni kiekkojen hukuttautumis lampi. Onni suosii rohkeaa!
20. 180m par4 Väylä mikä varmasti puhuttaa! Otin tietoisen riskin sijoittamalla korin veemäiseen Bermudan kolmioon. Avaus kannattaa sijoittaa tasamaan viimeiselle tasanteelle. Siitä on helpointa muttei helppoa lähestyä pari metriä alemmaksi korille. Korin edessä, sivuilla ja takana vaanivat lukuisat OB:eet, lampi, greeni, punkkerit . Sijoittajan unelma!
21. 80m. par 3 CTP väylä.MANDO! Tarkistusmittauksessa pikkuinen kasvoi isommaksi. Tee on kuitenkin pari metriä koria ylempänä, joten korille heittäminen ei ole kuitenkaan kenellekään ylivoimainen tehtävä. Ei kuitenkaan ihan helppo nakki!
22. 315m. par 4 Pitkä! Upea! Tilava! Ensin teeltä reilu 100m. tasaista, ja sitten alkaa loiva hieman oikealle kaartava alamäki korille asti. Punkkerit ja iso greeni lisäävät pisteitä. Tyylikäs! pisin draivi kisa!
23. 202m par 4 Hiekkatieltä alas golfväylälle, ja sitten siitä tasaista baanaa korille. Vasemmalla melkein koko matkan OB pelto. Petollinen!
24. Jesse Heinonen väylä. 350m. par5 Radan pisin! Lampi vaaniin melkein jokaisella heitolla. Riskin otto kykysi määrää tuloksen, ja kiekkojen menetyksen määrän. Väylän voi toki pelata harkituksi kuivin kiekoin ( jollei sada) Jättiläinen!

UUTISET:
9.2 Kisalle on avattu oma Facebook sivusto a´la Marko Timonen osoitteessa https://www.facebook.com/NDGE2015
9.2 Kisaan ilmoittautunut 2 uutta pelaajaa Anne Kettunen FPO ja Jari Miettinen MPO. Ilmoittautuneita nyt yhteensä 162
10.2 Kisaan ilmoittautunut 2 uutta pelaajaa Petteri Suomi MPO ja Sasu Partanen MPM. Ilmoittautuneita nyt yhteensä 164
10.2 Nyt on joillekin kumarrettu ja usealle pyllistetty! Tässä vaiheessa jaettiin 12 lisäpaikkaa. Jäljelle jää 6 bonus paikkaa, jotka täytän oman harkinnan mukaan tarvittaessa. Mahdollisten peruuttajien tilalle nostetaan jonosta nykyisen järjestyksen mukaan. Pelaajalista päivitetään nyt. Bonus pelaajat eivät maksa ennenkuin heille annetaan uusi maksuaika.
11.2 Tänään 4 uutta ilmoittautunutta Tomas Koskelainen MPO, Nyberg Tommi MPM, sekä Bonukseen lisätyt Oulusta asti saapuvat Antti Ylikitti MPO ja Anita Määränen FPO. Kokonaissaldo 168 ilmoittautunutta
12.2 NDGE15 kisalla on uusi logo! Näkyy kisan facebook sivulla. Logon on suunnitellut ja piirtänyt Niko Kempas. KIITOS!
12.2 Mikko Putaja MPM ja Tuomo Rikman tämän päivän ilmoittautujat. Tuomo jo SADASSEITSEMÄSKYMMENES!
16.2 Tilanne: Ilmoittautuneita 171 sisällä 147 jonossa 24 maksaneita 35
18.2 Väylälle 15 saatu pelilupa. Ja samalla nimesin sen Eppu Parkkinen/ Petri Määränen väyläksi
20.2 Mikko Ylikangas on ilmoittautunut n:o 172, ja Tuomo Rikman huomasikin olevansa MPM ikäinen.
24.2 Näin se aika kuluu! Ilmoittautumisaika päättyy ensi sunnuntaina klo. 24. Tänään kilpailuun ilmoittautui ja kisapaikan villinkortin ja bonuslistan kautta saa lajin yksi kiintotähdistä Juho Rantalaiho. Palkintoihin on lisätty muistopalkinnot jokaisen luokan kolmelle parhaalle.
24.2 Ninan, Kallen ja Juhon myötä ilmoittautuneiden määrä nyt 175. Näin ohimennen rahastonhoitaja Pekkaa, joka kertoi että yllättävän vähän vielä maksaneita, hieman reilu kolmannes.
24.2 Mika Rintala MPM on 176 ilmoittautunut. Tasan 60 pelaajaa maksanut kisamaksun. Eli vielä on pitkä matka maksimi määrän saavuttamiseksi, mutta maksu aikaa vielä 2,5 viikkoa.
1.3 Ilmoittautuminen päättyy tänään klo. 24. Maksuaikaa vielä 2 viikkoa, päättyen 15.3 klo. 24. Muistakaa maksaa ajoissa niin varmistatte paikkanne tässä Nurmijärven suurimmassa frisbeegolf kisassa!
2.3 ILMOITTAUTUMINEN PÄÄTTYNYT! Maksu aikaa vajaa 2 viikkoa. Viimeisten tietojeni mukaan maksaneita 60.
4.3 Maksaneita 4.3 puolipäivään mennessä 90
6.3 Maksu tilanne päivitetty! vielä on 48 maksamatonta.
9.3 Tänään ilmoittautui yksi "kehäraakki" mukaan fiilistelemään kisaan, tämän vanhan tutun kovan pelimiehen nimi julkaistaan myöhemmin kun tiedetään mihin hän sijoittuu. Maksamattomia vielä 43!
11.3 Viimeisen BONUS paikan vei "vanha parta" Mikko Kaakinen. Bonus lista on nyt poistettu, ja sen pelaajat on siirretty luokkiinsa. Tällä hetkellä taitaa olla 35 maksamatta! Ilmoittautuneita 182 ( tosin pari poistettu)
16.3 Viimeinen maksupäivä oli ja meni. Joitakin plussia vielä puuttuu, mutta jos joku on maksanut vasta viikonloppuna, niin maksu näkyy meillä vasta ma-to välillä. Näin ollen torstai iltana tai perjantaina ilmoitan mahdolliset jonosta nousseet.
Ratakarttakin alkaa olla valmis. Näkyvillekin se tullee joskus!
20.3 Palkintoihin lisätty arvontaan DISCMANIA LITE harjoituskori.
23.3 KISA ON TÄYSI!!!
4.4 HUOMIO! NDGE15 pyytää pelaajilta kiekkolahjoitusta! Jos teiltä irtoisi yksikin vanha, vaikka kulahtanutkin kiekko niin otamme sen avosylin vastaan. Kiekot luovutetaan Nurmijärven golfklubin, golfkeskuksen kentänhoitajien, ja sekä Rajamäen että Maaniitun koulujen käyttöön liikuntatunneilla. Pakko ei ole missään nimessä, mutta jos sieltä nurkista joku löytyisi niin iso KIITOS! jo etukäteen. Kiekot voi tuoda kisatoimistolla olevaan pahvilaatikkoon.
6.4 TD:n mittavirhe väylällä 21 60m kasvoi 80 metriseksi, anteeksi! Loivan alamäen takia se kuitenkin tuntuu 60 metriseltä. Pääsiäis pyhien aikana, lunta on taas sulanut, väyliä kuivunut ja tulva melkein kokonaan hävinnyt!
13.4 Yksi virstanpylväs on taas saavutettu, eli tästä lähin kisamaksua ei enää palauteta mahdollisille peruuttajille.
Viimeksi muokannut hyzer, To 23 Huhti 2015, 13:29. Yhteensä muokattu 65 kertaa.

hyzer
Viestit: 639
Liittynyt: To 27 Loka 2005, 7:57
Oikea nimi: jari väyrynen
Seura: V- ja U-seura Korven Korvenpojat ry / Bats
Paikkakunta: nurmijärvi

Re: NDGE 15 info

Viesti Kirjoittaja hyzer » Su 08 Helmi 2015, 14:44

ILMOITTAUTUNEET
MPO 75
Länsiö Jaani +
Setälä Mikko +
Kempas Niko +
Parviainen Juho +
Iso-Markku Nils +
Rosenqvist Jere +
Fyhr Miko +
Hynönen Joonas +
Keskisaari Jukka +
Pyhältö Jukka +
Hirsimäki Janne +
Rosenqvist Ville +
Söderström Matias +
Pyhältö Riku +
Stoor Jalle +
Aulu Tapani +
Kuitunen Joonas +
Koivu Pasi +
Lindberg Janne+
Lindberg Jussi +
Kytö Juha+
Malmelin Teemu +
Kuusela Timo +
Kokkonen Jussi+
Salopolku Anssi +
Heinonen Jesse +
Tommola Tero+
Väisänen Juho +
Tuhkanen Juha +
Sokka Raimo +
Lehtinen Rauli +
Saturi Miikka +
Teräs Jukka +
Lehto Henry +
Heinänen Joona +
Makkonen Henri +
Järvinen Otto +
Rechardt Jonni +
Javanainen Tuomas +
Ahjoniemi Mikko +
Vanhamäki Petri +
Lehtonen Juhani +
Niskanen Janne +
Manner Santtu +
Saunanen Heikki+
Jaalivaara Janne +
Honkanen Rene+
Lankinen Sami +
Pöyry Anton +
Lehtinen Eetu +
Huotelin Vesa +
Syrjänen Toni +
Runonen Mikael +
Riihonen Pasi +
Saarinen Leo +
Reiss Ville +
Kulmala Toni +
Johansson Riku +
Ikonen Mika +
Laaksonen Mika +
Mutikainen Teemu +
Hartikainen Eetu +
Poimala Sami +
Westerberg Max +
Toivonen Sami +
Jalo Marko+
Kaukomaa Tuomas+
Toivonen Jani +
Suomi Petteri +
Rantalaiho Juho +
Sikanen Arttu +
Kaakinen Mikko +
Veikkolainen Teemu +
Lunkka Kalle +
Hartikainen Pekka+

JONOSSA

Jaatinen Valtteri
Koskinen Jani
Lindqvist Markus
Hämäläinen Ville
Rodas Henri
Mustasilta Marko
Ahola Veli
Rantanen Jarno
Jaakkola Janne
Ruuska Antti
Niemelä Petri
Andberg Tom
Koutonen Ville
Miettinen Jari
Koskelainen Tomas
Ylikangas Mikko
Lunkka Kalle
Wikman Mikko
Lokki Aleksi
Mantila John


FPO 17
Anttila Jenni +
Turtiainen Niina +
Lehto Saija+
Virtanen Susanna +
Laihi Janita +
Haukka Mari +
Tyson Essi +
Åström Emelie +
Laitala Aino +
Kiminki Nina +
Nikkanen Paula +
Kotamäki Riina +
Hänninen Nina +
Hirsimäki Jenna +
Kettunen Anne +
Laurila Anne +

MPM 38
Määränen Petri +
Penttala Ari+
Lindholm Kimmo +
Nieminen Tomi +
Jokimäki Marko +
Nevantausta Jani +
Erhiö Antero +
Toivonen Toni +
Asikainen Toni +
Stigtzelius Markus +
Hilden Janne +
Behm Petri +
Pursio Timo +
Vieri Jukka +
Rikman Tuomo +
Väisänen Sami +
Loukko Sami +
Sysimies Niko +
Virtanen Tuomas +
Sepp Ardo +
Viksten Jesse +
Kolmonen Tommi +
Saunanen Raimo+
Hämäläinen Marko +
Winterhalter Jani +
Mykkänen Thomas +
Piippo Ville +
Raatikainen Mikko +
Kivelä Markku +
Hulden Magnus+
Vesala Kari +
Ilmoni Stenulf *
Hyvärinen Marco+
Nokelainen Tatu +
Lusenius Anssi +
Nyberg Tommi +
Putaja Mikko +
Limatius Kim +
Rintala Mika +
MPG 20
Niemipelto Ilari +
Kotamäki Ville +
Savolainen Heikki +
Pohjalainen Juha +
Timonen Marko +
Rosenqvist Jouko +
Hynönen Harri +
Kuikka Seppo +
Lindholm Björn +
Nieminen Juha +
Sundman Mikael +
Österlund Ari +
Kaajakari Riku +
Lehtinen Ari +
Tamminen Ilkka +
Hurula Timo +
Pohjanen Jari +
Sysimies Pekka +
Väyrynen Jari+* Budjettiin ei ole laskettu TD.n maksua, koska aiemmista poiketen TD aikoo itkuista huolimatta ottaa tekemästään suurehkosta työstä 20e palkkion.
Laurila Jukka +

KISA ON TÄYNNÄ!!!
150 maksanutta pelaajaa.
Jonossa saa vielä olla, paikkoja saattaa vielä peruutusten myötä tulla.


Kun saan Pekalta tietoja maksaneista niin laitan + merkin nimen perään
Viimeksi muokannut hyzer, To 23 Huhti 2015, 13:30. Yhteensä muokattu 67 kertaa.

Marko
Viestit: 450
Liittynyt: To 07 Syys 2006, 21:30
Paikkakunta: Pori
Viesti:

Re: NDGE 15 info

Viesti Kirjoittaja Marko » Ma 09 Helmi 2015, 10:34

Kisan facebooksivu osoitteessa
https://www.facebook.com/NDGE2015

Päivitän sinne Väykän tänne foorumille päivittämät infot, eli molemmista löytyy kaikki kisaan liittyvä tärkeä tieto. Koetamme toimia Väykän kanssa saumattomasti synkassa.
Virallinen info on väykän heiniä ja mä vaan toimin sanansaattajana. Höystän fb sivua kuvilla ja asiaan kuuluvalla hypetyksellä. :wink:
Marko

39 vuotta frisbeegolfia.

hyzer
Viestit: 639
Liittynyt: To 27 Loka 2005, 7:57
Oikea nimi: jari väyrynen
Seura: V- ja U-seura Korven Korvenpojat ry / Bats
Paikkakunta: nurmijärvi

Re: NDGE 15 info

Viesti Kirjoittaja hyzer » Ti 10 Helmi 2015, 20:17

INFO ja PELAAJA LUETTELOSSA isot päivitykset!

-väykkä-

hyzer
Viestit: 639
Liittynyt: To 27 Loka 2005, 7:57
Oikea nimi: jari väyrynen
Seura: V- ja U-seura Korven Korvenpojat ry / Bats
Paikkakunta: nurmijärvi

Re: NDGE 15 info

Viesti Kirjoittaja hyzer » Ma 16 Helmi 2015, 21:24

Pelaajaluettelossa 171 ilmoittautunut, ja maksaneet ( jotka minä tiedän).

hyzer
Viestit: 639
Liittynyt: To 27 Loka 2005, 7:57
Oikea nimi: jari väyrynen
Seura: V- ja U-seura Korven Korvenpojat ry / Bats
Paikkakunta: nurmijärvi

Re: NDGE 15 info

Viesti Kirjoittaja hyzer » Ke 18 Helmi 2015, 15:47

Tänään kahvi/ kaakao neuvottelu kenttämestarin kanssa. Muutama asia ratkesi taas. Väylä 15 pelataan pienestä remontista huolimatta vanhaan malliin, tosin tee paikka varmentuu lumien sulattua. Väylä on ainakin Epun ja Määriksen mielestä radan kaunein! Vaikein se ei ole,päinvastoin. Mutta on siinä sitä jotain. Silloin kun sen aikanaan mukaan otin niin ihastuin siihen itsekin. Koska väylä oli 10 vuotta sitten Määrikselle elämää suurempi väylä, niin on hän ansainnut nimensä väylälle.
Kuriositeettinä mainittakoon että kori tasanteen oikealla puolella 20 metrin päässä on PUUCEE! Eli jos on hätä, niin apu on lähellä. Myös väylien 11 ja 12 välissä on PUUCEE!

Väylä 16 on enemmän auki. Tällä hetkellä sille on 2 vaihtoehtoa, joko 150 metrinen hiekkaista huoltotietä mukaileva kapea vaikeahko tarkkuutta vaativa. Tai varsin avoin 200-250 metrinen hieman kumpuileva pituusheittoväylä. Jos nyt päättäisin niin se olisi tuo ensimmäinen vaihtoehto, mutta lopullisen ratkaisun teen vasta kun lumet sulaa ja olen Määriksen kanssa pähkäillyt väylien kohtalon.

öre
Viestit: 23
Liittynyt: Ti 07 Syys 2010, 10:49
Oikea nimi: Ari lehtinen
Seura: Rauman Frisbee

Re: NDGE 15 info

Viesti Kirjoittaja öre » Ke 18 Helmi 2015, 20:40

Kyl toi MPG sarjan osallistuja lista on jo melkeen ku lopputuloslista. Väykkä tokaks viimine ja mää viimine. :D Tuskin maltan odottaa!!

hyzer
Viestit: 639
Liittynyt: To 27 Loka 2005, 7:57
Oikea nimi: jari väyrynen
Seura: V- ja U-seura Korven Korvenpojat ry / Bats
Paikkakunta: nurmijärvi

Re: NDGE 15 info

Viesti Kirjoittaja hyzer » To 19 Helmi 2015, 7:33

Ensi reaktioni oli että mitä helv...! Sitten aloin ihan tutkia MPG listaa ja totesin että ainakin häntäpää menee EHKÄ ennustamallasi tavalla. Suuri EHKÄ sen johdosta että sehän tarkoittaa sitä että mun pitäisi siis voittaa yksi pelaaja. Enkä ole pystynyt siihen piiiiitkäään aikaan. Mutta alkuun manasin itsekseni veikkaustasi koska olin kuvitellut olevani ihan kärkihemmoja. Kotirata! Itse radan merkannut! Pelannut kaikissa Nurmijärven golfkeskuksen kisoissa ( lukuunottamatta henkilökunnan keskinäisiä välienselvittelyjä)! Mutta kun taidot ei riitä! Ja sitten tosissaan kun osallistujalistaa kävin suurennuslasi silmillä läpi niin en löytänyt sieltä heikkoa lenkkiä.
Mutta kiitokset luottamuksesta! En siis jää viimeiseksi!

hyzer
Viestit: 639
Liittynyt: To 27 Loka 2005, 7:57
Oikea nimi: jari väyrynen
Seura: V- ja U-seura Korven Korvenpojat ry / Bats
Paikkakunta: nurmijärvi

Re: NDGE 15 info

Viesti Kirjoittaja hyzer » To 19 Helmi 2015, 8:23

Edellisistä veikkauksista innostuneena ennakko spekulaationi. Antanee jonkinlaisen kuvan väylätuloksista.
Ensimmäisenä on väylän numero. Sitten kisan kahden huonoimman pelaajan Arin ja väykän paras mahdollinen väylä tulos ja sitten huonoin. Sen jälkeen kisan parhaiden paras ja huonoin mahdollinen ennustettu tulos.

1. 4 6 3 4
2. 3 5 2 4
3. 2 4 1 3
4. 3 4 1 3
5. 3 5 2 3
6. 3 6 2 3
7. 2 4 1 3
8. 3 5 2 3
9. 3 4 2 3
10. 4 5 2 4
11. 4 7 3 4
12. 5 9 3 5
13. 3 5 2 3
14. 4 6 3 4
15. 4 6 3 4
16. 4 6 3 5
17. 3 5 2 3
18. 4 7 3 4
19. 2 5 1 3
20. 4 7 3 5
21. 2 4 1 3
22. 5 8 3 5
23. 4 6 3 4
24. 5 10 3 6

Yhteensä Ari - väykkä parhaimmillaan 83 ja huonoimmillaan 139 ja parhaat kesyttäisivät radan 52 heitolla ja heikoimmillaan käyttäisivät rataan 92 heittoa.
Noista kun laskee keskiarvot niin päässee lähelle todellista tulosta.
Uskallan kuitenkin väittää ettei kukaan heitä rataa noihin 52 lukemiin vaan kyllä paraskin tulos alkanee kutosella....Juho on tietysti eri mieltä! Ja esimerkiksi avoimen luokan pelaajista kaikki heittävät alle tuon 92 lukeman.

MikkoS
Viestit: 297
Liittynyt: Ma 25 Loka 2010, 11:21
Oikea nimi: Mikko Setälä

Re: NDGE 15 info

Viesti Kirjoittaja MikkoS » To 19 Helmi 2015, 19:12

challenge accepted! :P ysikaks rikki
Huomaan heti putterin irrotessa kädestä, että "aha, tuonneko olinkin menossa" - roberd

hyzer
Viestit: 639
Liittynyt: To 27 Loka 2005, 7:57
Oikea nimi: jari väyrynen
Seura: V- ja U-seura Korven Korvenpojat ry / Bats
Paikkakunta: nurmijärvi

Re: NDGE 15 info

Viesti Kirjoittaja hyzer » La 21 Helmi 2015, 16:03

Infossa lisätietoja palkinnoista!

hyzer
Viestit: 639
Liittynyt: To 27 Loka 2005, 7:57
Oikea nimi: jari väyrynen
Seura: V- ja U-seura Korven Korvenpojat ry / Bats
Paikkakunta: nurmijärvi

Re: NDGE 15 info

Viesti Kirjoittaja hyzer » Ti 24 Helmi 2015, 10:00

Tänään oli käyttöä Bonus listalle kun muka hyvin markkinoitu kisa ei ollut tavoittanut Juho Rantalaihoa. Onneksi vielä sai sanan (minulta), ja Juho hyväksyi kisan kauden kisakalenteriinsa. Se on minulle ja kisalle suuri kunnia!
Päätin myös että pienet muistopalkinnot jaetaankin jokaisen luokan kolmelle parhaalle.
Ilmoittautuneet jotka ovat jo maksaneet kisamaksun mutta ihmettelevät ettei sitä näy ilmoittautumislistalla, niin älkää olko huolissanne! Vaikka olette minulle viestein maksusta ilmoittaneet niin laitan plus + merkin nimenne perään vasta kun saan tiedon rahastonhoitajalta. Niin pysymme Pekan kanssa balanssissa maksutilanteen suhteen. Kiitokset kaikille maksaneille!
Kevät etenee kovaa vauhtia, jopa peloittavan kovaa!

hyzer
Viestit: 639
Liittynyt: To 27 Loka 2005, 7:57
Oikea nimi: jari väyrynen
Seura: V- ja U-seura Korven Korvenpojat ry / Bats
Paikkakunta: nurmijärvi

Re: NDGE 15 info

Viesti Kirjoittaja hyzer » Ti 24 Helmi 2015, 21:45

Pelaajalistalle lisätty viimeisimmät kisamaksun suorittaneet. 60 pelaajaa on nyt varmistanut pelipaikkansa. Nyt myös BONUS pelaajat voivat maksaa maksunsa!
Kiitos!

hyzer
Viestit: 639
Liittynyt: To 27 Loka 2005, 7:57
Oikea nimi: jari väyrynen
Seura: V- ja U-seura Korven Korvenpojat ry / Bats
Paikkakunta: nurmijärvi

Re: NDGE 15 info

Viesti Kirjoittaja hyzer » Ke 25 Helmi 2015, 11:53

Bonus listakin alkaa täyttymään, kun Arttu ilmoittautui numerolla 177.

hyzer
Viestit: 639
Liittynyt: To 27 Loka 2005, 7:57
Oikea nimi: jari väyrynen
Seura: V- ja U-seura Korven Korvenpojat ry / Bats
Paikkakunta: nurmijärvi

Re: NDGE 15 info

Viesti Kirjoittaja hyzer » Su 01 Maalis 2015, 8:33

Viimeistä ilmoittautumispäivää viedään, loppuu tänään klo. 24. MPO ja MPM luokissa pitkähköt jonot. FPO luokassa jonossa yksi ja MPG luokassa ei jonoa ollenkaan.
Pois jääneet paikataan ensisijaisesti luokkakohtaisesti. Poikkeuksena vanhaa sananlaskua lainaten - naiset ensin vaikka heikolle jäälle- eli mahdolliset FPO jonoilijat etulyönti asemassa. Tarkoittaa käytännössä sitä että jos yksikin peruuttaa osallistumisensa, niin silloin tämän hetken mukaan Nina Hänninen pääsee mukaan. Muuten MPO luokassa peruuttaneen tilalle nostetaan MPO jonosta pelaaja jne.
Jäljellä olevan BONUS paikan kohtalo voi venyä pitkälle huhtikuun puolelle.
INFOssa lisätietoja osiossa PALKINNOT

NDGE15 kiittää:
FRISBEEPOINT OY - PALVELEVA FRISBEEKAUPPA
INNOVASTORE
AKI HOVIVUORI
NURMIJÄRVEN KUNNAN KULTTUURI JA MATKAILU

Jos joku muukin haluaa mukaan palkintolahjoittajana niin TERVETULOA mukaan Nurmijärven suurimpaan frisbeegolf tapahtumaan. Ottakaa yhteyttä väykkään, yhteystiedot INFO osiossa.

Vastaa Viestiin