Opiskelijoiden SM-frisbeegolf 2015

Ei PDGA/SFL-frisbeekisojen tiedotus ja keskustelu. Kaiken tasoiset kisat tervetulleita.

Valvoja: HALLITUS

#OSM2015
Viestit: 1
Liittynyt: To 19 Helmi 2015, 20:37
Oikea nimi: Atte Lindbäck

Opiskelijoiden SM-frisbeegolf 2015

Viesti Kirjoittaja #OSM2015 » To 19 Helmi 2015, 20:47

Frisbeegolfin opiskelijoiden SM-kisat järjestetään tänä vuonna Siekkilän frisbeegolfpuistossa Mikkelissä. Kisat järjestetään kaksipäiväisenä kolmen kierroksen kisana 9.-10.5. Kisoihin voi osallistua opiskelija, joka on Opiskelijoiden Liikuntaliiton jäsenjärjestönä toimivan opiskelijakunnan tai ylioppilaskunnan jäsen. Kilpasarjoissa kilpaillaan opiskelijoiden Suomen mestaruuksista. Kilpailuun osallistuminen ei vaadi lisenssiä vaan kilpailuun on avoin pääsy. Kisoissa noudatetaan frisbeegolfin virallisia sääntöjä.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen päättyy 31.3.2015. Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista 30.4.2015 asti. Jälki-ilmoittautuneille ei pystytä takaamaan haalarimerkkiä ja kisakiekkoa. Kisojen osallistujakatto on 80 kilpailijaa. Ilmoittautuminen tehdään täyttämällä oheisen linkin takaa löytyvä lomake.http://goo.gl/forms/iWjfGOSBrl

Osallistumisoikeus

OSM-kisat on tarkoitettu ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen opiskelijoille. Osallistumisoikeus kisoihin on perusopiskelijoilla ja jatko-opiskelijoilla. Lisäksi valmistuneet opiskelijat saavat osallistua valmistumista seuraavan kalenterivuoden kisoihin. Kisoihin voi osallistua opiskelija, joka on Opiskelijoiden Liikuntaliiton jäsenjärjestönä toimivan opiskelijakunnan tai ylioppilaskunnan jäsen. Tällä hetkellä Oulun yliopiston ylioppilaskunta, Taideyliopiston ylioppilaskunta ja Lappeenrannan teknillisen yliopiston ylioppilaskunta eivät ole OLL:n jäseniä, joten näiden yliopistojen opiskelijoilla ei valitettavasti ole osallistumisoikeutta kisoihin.

Sarjat

Kisoissa järjestetään miesten ja naisten kilpasarjat sekä miesten ja naisten rentosarjat. Kilpasarjaankaan osallistumiseen ei tarvita aiempaa kilpailutaustaa tai lisenssiä. Kilpasarja ja rentosarja heittävät eri rata-layoutilla.

Osallistumismaksu

Osallistumismaksu on 20€. Osallistumismaksu sisältää osallistumisoikeuden, kisakiekon, haalarimerkin, pientä evästä kierrosten välissä ja tietysti mahtavan kisakokemuksen. Osallistumismaksu maksetaan MAMOKin tilille FI95 1099 3000 4207 15. Kirjoita viestikenttään OSM Frisbeegolf ja oma nimesi. Muistakaa kysyä koulujenne liikuntavastaavilta mahdollista avustusta osallistumismaksuun, matkakuluihin ja muihin vastaaviin.

Majoitus

Sokos Hotel Vaakunasta saa kilpailijoille sähköpostitse lähetettävällä koodilla majoituksen hintaan 65€/yö/1hh tai 78€/yö/2hh. Varaus on tehtävä 24.4 mennessä puhelimitse numerosta 015 20201 tai sähköpostitse sales.suur-savo@sok.fi. Muita majoitusvaihtoehtoja Mikkelin alueella tarjoavat mm. Cumulus, Hotelli Uusikuu, MOAS, Visulahti ja lomakoti Mäntyniemi.

Lisätietoja voitte kysellä täällä tai sähköpostilla osoitteesta juuso.riittinen@edu.mamk.fi

Tapahtuman Facebook-linkki löytyy tästä: https://www.facebook.com/events/1534770 ... 1/?fref=ts