Sivu 1/1

ROCK THE GOLF 24.7

Lähetetty: Ti 16 Kesä 2015, 10:42
Kirjoittaja hyzer
Golfia, frisbeegolfia ja rockia perjantai illan iloksi!
Nurmijärven golfkeskus järjestää heinäkuun lopussa vähän erilaisen tapahtuman myös frisbeegolffaajille. Eli ideana on golffareiden ja frisbeegolffareiden yhteinen illanvietto väylillä ja klubilla pelaten omaa suosikkilajiaan, nauttien grilli ruoasta ja rock musiikista BLUE EYED SONS yhtyeen tahdissa. Pallon lyöjät pelaavat 9 reikää pallorännillä ja kiekonheittäjät 10 reikää kiinteällä par 3 radalla. Tosin olen saanut luvan tehdä muutoksia kiinteään rataan + yhden extra väylän, ja se tarkoittaa sitä että joitakin muutoksia tulee! Ja ainakin NDGE15 kisasta tuttu pidennetty ykkönen haastaa teidät uudelleen.

Tapahtumassa ei ole vaatetus koodia, rentoa pukeutumista on suositeltu myös golffareille.

Kilpailu maksaa 25e ( maksetaan paikan päällä) Sisältää kisan, grilliruoka illallisen klubilla live bandin tahdissa.

Kisa pelataan lähtöryhmien välisenä joukkue kisana, ryhmän kolmen parasta tulosta per väylä lasketaan mukaan. Ainakin paras ryhmä palkitaan lisäksi parhaan tuloksen tehnyt nais ja mies pelaaja palkitaan.
Pelataan yhteislähtönä alkaen klo.18
Kilpailuun otetaan max 60 pelaajaa ( max 6 pelaaja per ryhmä) ilmoittautumis järjestyksessä.

Tervetuloa nauttimaan hienosta radasta, hyvästä ruuasta hyvässä seurassa!

Ilmoittautumiset 22.7 mennessä väykälle meilillä arsenal@pp.inet.fi

Re: ROCK THE GOLF 24.7

Lähetetty: Ti 07 Heinä 2015, 18:26
Kirjoittaja MikkoS
Jos ketään menossa autolla ja haluis poimia kyytiin niin maksan bensarahoja reilumman mukaan. Asun Jokelan keskuksessa eli Hämeenlinnan motarilta tai 45 tieltä ei oo kauhee koukkaus jos pystyy kotoa poimimaan, tai voin tulla johonkin (pääradan) juna-asemalle vastaan.

Muuten joutuu antaa vähän tasoitusta ja polkasta 27km alkulämmöiksi.

mikko.o.setala@gmail.com
045-315 4670

Kiitos!!

Re: ROCK THE GOLF 24.7

Lähetetty: To 09 Heinä 2015, 9:19
Kirjoittaja hyzer
Mukaan mahtuu vielä! Kerätkää vaikka joku kaveriporukka ja tulkaa nauttimaan heittelystä hienoissa puitteissa, kuuntelemaan hyvän bändin musaa ja syömään ravintola henkilökunnan grillaamaa nami safkaa.
Bändi soittaa paljon covereita kovilta pumpuilta. Ja toistan vielä että golfkentästä ja klubista huolimatta ilta on pyhitetty rennolle meiningille, eli vaatetuskoodia ei ole.
Ilmoittautumiset etukäteen joko mulle arsenal@pp.inet.fi tai golfkeskukseen caddymasterille.
Ja Mikolle tiedoksi että jos et meinaa kyytiä saada, niin voin hakea sut Jokelasta tai Hyvinkäältä...ei Rajamäeltä niin pitkä matka ole. Käyn ensin päivällä tekemässä muutaman väylä muutoksen, ja yhden uuden väylän.

-väykkä-