Sivu 1/1

Tampereen seudun frisbeegolf-joukkueliigan ilmoittautuminen alkaa

Lähetetty: Pe 01 Huhti 2016, 12:55
Kirjoittaja jajvirta
Tampereen Frisbeeseura järjestää kesällä 2016 kaikille avoimen joukkueliigan, jossa etsitään Tampereen lähiseudun parasta fribajoukkuetta. Joukkueliigan tarkoituksena on tuoda frisbeegolfiinkin kausimuotoinen joukkuesarja, jossa pelaajat pääsevät kisaamaan tiimeissä ja tutustumaan lähialueen muihin ratoihin ja pelaajiin. Tarkemmat säännöt löytyvät liigan kotisivuilta http://liiga.tfs.fi/.

Kuva

Joukkueet pelaavat kesän aikana sarjan, jossa jokainen joukkue pelaa kaikkia muita joukkueita vastaan koti- ja vierasottelun. Joukkueet jaetaan tarvittaessa lohkoihin niin että kauden aikana tulee keskimäärin yksi ottelu viikossa tai kahdessa. Liigan kotisivuille tulee ottelukohtainen aikataulu. Keskikesällä pidetään pieni tauko otteluista. Ottelussa pelataan yhdeksän väylää tulosta ja sen jälkeen yhdeksän väylää reikäpeliä. Tarkempi kuvaus ottelumuodosta löytyy kotisivuilta.

Osallistumismaksu on 60 euroa per joukkue. Näistä saaduilla rahoilla palkitaan liigassa parhaiten menestyneitä joukkueita ja pelaajia. Ilmoittautuminen tapahtuu liigan kotisivuilla http://liiga.tfs.fi/. Joukkue valitsee itselleen yhteyshenkilön, joka rekisteröityy sivuille joko Facebook- tai Google-tunnuksellaan ja ylläpitää joukkueen tietoja ja jatkossa ilmoittaa kotipeliensä ottelutulokset sivustolla.

Joukkueet saa muodostaa vapaasti eikä kenenkään tarvitse kuulua jäsenseuroihin. Joukkueessa pitää olla vähintään neljä pelaajaa, mutta suosittelemme, että pelaajia olisi vähintään kuusi. Järjestäjien harras toive on, että pelejä ei jouduttaisi luovuttamaan paitsi poikkeustilanteissa. Liian monesta luovutuksesta joukkue suljetaan sarjasta.

Jos tiedät jo sopivan joukkueen joukkueliigaan, niin suuntaa välittömästi liigan kotisivuille ja tee ilmoittautuminen. Sivuilla on myös maksuohjeet. Jos liiga kiinnostaa, mutta sinulla ei ole valmista joukkuetta, niin voit huudella peliseuraa lähialueen seuran Facebook-sivuilla tai keskustelupalstoilla tai joukkueliigan Facebook-sivuilla https://www.facebook.com/groups/1714567638801740/.

Haluamme aktivoida mahdollisimman paljon ja monipuolisesti Tampereen lähialueen pelaajia hauskaan joukkuesarjaan. Jos joukkueliiga herättää mielenkiintoa, niin tulevina kausina liiga voidaan jakaa sarjatasoihin, jolloin saadaan entistä tasaisempia otteluita. Toivomme, että mahdollisimman moni perustaa rohkeasti joukkueita, jotta Tampereen seudulle saadaan aktiivinen ja eloisa frisbeegolf-joukkueliiga.

Antakaa vapaasti palautetta tai kritiikkiä jos joku asia tökkii säännöissä tai muussa. Mietimme järjestäjäporukan kanssa palautteiden pohjalta parannuksia tälle kaudelle tai tuleviin kausiin.

Joukkueliigan kotisivut: http://liiga.tfs.fi/
Joukkueliigan sähköpostiosoite: liiga@tfs.fi
Joukkueliigan facebook-ryhmä: https://www.facebook.com/groups/1714567638801740/

Järjestäjät: Tampereen Frisbeeseura. Vastuuhenkilönä Jarno Virtanen.

Re: Tampereen seudun frisbeegolf-joukkueliigan ilmoittautuminen alkaa

Lähetetty: Pe 08 Huhti 2016, 17:44
Kirjoittaja jajvirta
Sen verran bumppaan, että totean että näillä näkymin joukkueliiga saadaan pyörähtämään. Tällä hetkellä alustavissa ilmoittautumissa jo 11 joukkuetta ja lisää (kai) tulee.

Jänskää!