Moustache mando-parikisat

Ei PDGA/SFL-frisbeekisojen tiedotus ja keskustelu. Kaiken tasoiset kisat tervetulleita.

Valvoja: HALLITUS

Raprider
Viestit: 9
Liittynyt: To 09 Tammi 2014, 10:31
Oikea nimi: Marko Voutilainen
Seura: Linnan Mando
Paikkakunta: Savonlinna

Moustache mando-parikisat

Viesti Kirjoittaja Raprider » To 20 Loka 2016, 8:45

Marraskuu ja Movember ovat tulossa!

Joka vuoden marraskuussa Movember-kampanja pyytää miehiä ympäri maailman kasvattamaan viikset. Kampanjan idea on kerätä kipeästi tarvittavaa rahaa, jolla lisätään tietoisuutta miesten terveyteen liittyvistä asioista, sekä eturauhassyöpätutkimukseen, jotta tämä miehillä yleinen vaiva tunnistettaisiin ajoissa ja pystyttäisiin kehittämään parempia hoitokeinoja. Kampanjasta lisää tietoa löytyy täältä: https://fi.movember.com/

Tänä vuonna Linnan Mando DG lähtee mukaan keräämään rahaa hyväntekeväisyyskilpailulla. Järjestämme 12.11.2016 kaikille avoimet parikisat Savonlinnassa Aholahden radalla. Kisamaksu on 5 €/henkilö/kierros ja se menee lyhentämättömänä Movember-kampanjaan frisbeegolfin nimissä.

Kisailu tapahtuu best-shot pelimuodolla ja kiertämään lähdetään golf-lähdöin. Eli kaikki aloittavat ensimmäiseltä väylältä ja lähtöajat on porrastettu 10 min välein. Lähtöaikoja voi varata etukäteen esim tapahtuman facebook-sivuilta. Peliaika alkaa 10:00 ja viimeinen ryhmä lähtee matkaan 14:00. Erillistä pelaajakokousta ei ole, radasta ja säännöistä kannattaa esittää kysymykset toimitsijoille viimeistään ennen omaa lähtövuoroa. Ja kisassa saa tottakai pientä etua viiksistä. Tervetuloa mukaan!

https://www.facebook.com/events/1119163638173858/

ps. kilpailijoille on varattu rantasauna kisojen jälkeen 18:00 alkaen.