Sivu 1/1

Vikings Open sponsored by Viking Discs 1.7.2017

Lähetetty: To 11 Touko 2017, 6:34
Kirjoittaja kitioe
Tervetuloa mukaan Vikings Openiin Helsingin Kivikkoon!
Vikings Open sponsored by Vikings Discs on kaikille avoin hyvän mielen kisa. Osallistumiseen ei vaadita lisenssejä tai jäsenyyksiä, vaan kaikki ovat tervetulleita mukaan!

RATA:
Kilpailussa pelataan päivän aikana kaksi kierrosta vähintään 20 väyläistä Kivikon rataa. Kivikon radalle tullaan siis tekemään muokkauksia, jotta hommasta saataisiin vähän mielenkiintoisempi.
Rata ja sen yksityiskohdat tarkentuvat lähempänä ajankohtaa, mutta voimme luvata, että layout ei tule olemaan vertailukelpoinen normikivikkoon :)

SÄÄNNÖT:
Kilpailussa pelataan PDGA-säännöin, mutta koska kyseessä on epävirallinen kisa otetaan näissä karkeloissa vähän rennommin. Seuran linjauksen mukaisesti tupakkatuotteiden käyttö on sallittu ainoastaan siirtymillä 6->7 ja 15->16 ja kielletty muina aikoina pelaajakokouksen alusta tuloskortin palauttamiseen asti.

SARJAT:
Miehet ja naiset. TOP3-sijoitukset ratkaistaan tarvittaessa sudareilla.

ILMOITTAUTUMINEN:
Ilmoittautuminen alkaa 18.5. klo 18 ja päättyy 18.6. klo 18.
Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostitse osoitteeseen kiti.eerola@hotmail.com.

Ilmoittautuminen alkaa 18.5. klo 18:00. Sitä ennen lähetettyjä ilmoittautumisia ei oteta huomioon. Ilmoittautumisen alkaminen katsotaan tämän kellon mukaan: http://www.kellonaika.fi/ (yläreunan punainen teksti).

Kilpailijalista ja mahdollinen jonotuslista tullaan julkaisemaan tapahtumassa kun sellainen on muodostunut. Kilpailu täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja ilmoittautumisajat minuutin tarkkuudella (koska sähköpostiohjelma ei näytä sekunteja) tullaan myös julkaisemaan läpinäkyvyyden takaamiseksi. Tarkoitus on todellakin, että jokaisella on yhtälainen mahdollisuus päästä kilpailuun mukaan.

Jos ilmoittautumisia tulee samalla hetkellä niin paljon, että on mahdoton määrittää 70 ensimmäistä ilmoittautunutta tullaan mukaan pääsevät kilpailijat arpomaan niistä, jotka ovat ilmoittautuneet mukaan samalla minuutilla.

Mukaan mahtuu 72 pelaajaa nopeusjärjestyksessä. Kiintiöitä ei ole.
Kilpailijalista ja jonotuslista tullaan julkaisemaan Facebook-tapahtumassa.

VILLIT KORTIT:
Järjestäjä varaa 2 villiä korttia ja käyttää ne haluamallaan tavalla.

OSALLISTUMISMAKSU:
Osallistumismaksu on kummassakin sarjassa 15 euroa ja se maksetaan Vikings-verkkokaupassa (linkki tulossa myöhemmin). OSALLISTUMISMAKSU TULEE SUORITTAA VÄLITTÖMÄSTI, kun olet saanut sähköpostitse vahvistamisen kilpailuun pääsemisestä, kuitenkin viimeistään 18.6. klo 18.

Osallistumismaksusta osa käytetään palkintojen hankkimiseen ja loput käytetään Disc Golf Vikings ry:n kautta seuran toiminnan ja Kivikon radan kehittämiseen.
Osallistumismaksu sisältää pienen pelaajapaketin.

Osallistumismaksu palautetaan kokonaisuudessaan, jos kilpailija peruu osallistumisensa viimeistään 18.6. klo 18. Tämän jälkeen peruttaessa kilpailumaksusta palautetaan 90% eli 13,5 euroa.

PALKINNOT:
Kummankin sarjan TOP 3 palkitaan muisto- ja kiekkopalkinnoin.
Kisataan myös kummankin sarjan yhteinen Ground Knife CTP -kilpailu, jonka tarkemmat tiedot paljastetaan pelaajakokouksessa.
Kilpailuun on saatu jo tässä vaiheessa useita eri tukijoita mukaan, joten arvontapalkintoja ja muuta mukavaa tullaan jakamaan kilpailijoille.

AIKATAULU:
7:45-8:15 Ilmoittautuminen paikan päällä
8:30 1. kierroksen pelaajakokous
9:00 1. kierros
13:00 2. kierroksen pelaajakokous
13:30 2. kierros
Palkintojenjako ja arvonnat suoritetaan heti toisen kierroksen päätyttyä ja mahdollisten ratkaisupelien ratkettua.

Tervetuloa mukaan sankoin joukoin rennosti kisailemaan!
Lisätietoja ja tapahtuman tiedotus Facebook-tapahtumassa: https://www.facebook.com/events/446341472372748/

TD: Kiti Eerola
kiti.eerola@hotmail.com
0405793150

Re: Vikings Open sponsored by Viking Discs 1.7.2017

Lähetetty: Ti 06 Kesä 2017, 7:06
Kirjoittaja kitioe
Kisassa on vielä tilaa. Tervetuloa mukaan!