Meilahden Millenium 2018

Ei PDGA/SFL-frisbeekisojen tiedotus ja keskustelu. Kaiken tasoiset kisat tervetulleita.

Valvoja: HALLITUS

Susanna
Viestit: 81
Liittynyt: Ke 03 Elo 2016, 21:30
Oikea nimi: Susanna Lindqvist
Seura: Team Hippo
Viesti:

Meilahden Millenium 2018

Viesti Kirjoittaja Susanna » Ti 14 Marras 2017, 20:23

En ollut varma, olinko jo aiheen laittanut tänne mutta laitetaan nyt.
Meilahden Millenium 2018 pidetään totutusti 6.1.2018, poikkeus on siinä, että aiheen aloittanut sai kunnian olla kisan TD. Mr. Karanko ja Mr. Penttilä ovat estyneitä, ja luovuttivat kisan naiskomentoon (+Ville the foreking on apu-TD) ;).


Laitan lähiaikoina enemmän infoa osallistumismaksusta sekä palkintojakaumasta, joka on...melkosen mukava, myös naisille.
Kisa tulee myös olemaan osa Karvis-sarjaa.
Luokkina, miesten ja naisten avoin sekä master-miehet.

Ilmoittautuminen kisaan tulee tapahtumaan Metrixin kautta mutta olen varannut henkilökohtaisesti X-määrän villikortteja, joita jaamme mielivaltaisesti kavereille ja kaveriksi haluaville.
Tästäkin lisää hyvinkin pian.

Seurailkaahan uutisointia ;)

Tuossa linkki ratakarttaan.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... 425&type=3

Susanna
Viestit: 81
Liittynyt: Ke 03 Elo 2016, 21:30
Oikea nimi: Susanna Lindqvist
Seura: Team Hippo
Viesti:

Re: Meilahden Millenium 2018

Viesti Kirjoittaja Susanna » Ke 29 Marras 2017, 20:19

Ilmoittautuminen avautuu huomenna klo. 8:00
https://discgolfmetrix.com/?u=scorecard&ID=571543

MEILAHTI MILLENIUM 2018

Pelaamme jälleen perinteistä Milleniumia kaksi kierrosta 6.1.2018. Poikkeuksena viime vuosiin, jätämme Finaalit pois ja kisaamme perinteisten 2017 PDGA-sääntöjen mukaisesti, jolloin sudaroidaan tasatilanteessa ainoastaan ykkössijoista.

Sudaroinnit aloitetaan heti toisen kierroksen päätyttyä ja pelataan väylät 15,16 ja Millenium niin kauan, kunnes kisa ratkeaa.

Ensi kertaa kisassa mukana holaripalkinnot ja CTP-kisa, ohjeet näihin saa vahvistussähköpostissa, joka tulee, kun olet rekisteröitynyt.

Holari lasketaan CTP-voitoksi CTP-väylällä (ja mikäli tulee 2 tai useampi holari, palkinto jaetaan heittäjien kesken).

Kisa maksaa 10€. Kisamaksu tulee maksaa heti, kun on ilmoittautunut, sillä jokaisen viikon lopussa (sunnuntaisin) tarkistetaan maksaneet ja maksamattomat tipautetaan pois ilman erillistä ilmoitusta.

MAKSUOHJEET TULEVAT REKISTERÖINNIN JÄLKEEN SÄHKÖPOSTIIN.

Kisamaksuja ei palauteta vaan ne siirtyvät suoraan palkintopottiin, joten huomioi tämä ilmoittautumisessa.

VILLIKORTTIHAKEMUKSET: susanna.kilpailut(at)gmail.com (laita ihan muutamalla sanalla miksi just sä :))

PALKINNOT:

Palkintona jaetaan upeat Gabriel Särkelän suunnittelmat minit (Kiitos Janne) sekä 70% osallistumismaksuista, loput menevät mm. Karvis-sarjaan sekä naisten palkintopottiin ja hallinnollisiin kuluihin. Meikun forekunkku Ville Piippo tarjoaa lisäksi pokaalipalkinnot jokaisen sarjan voittajille ja voi olla, että tulee muutakin.

Avoimen palkintojakauma, palkitaan kolme ensimmäistä:

Voittojakauma: 60%,30%,10%

Mastereiden palkintojakauma, palkitaan kolme ensimmäistä:

Voittojakauma: 60%,30%,10%

Naisten palkintojakauma:

Alle 10 pelaajaa: 1. 60€ 2. 30€ 3.10€,

yli 10 -> Palkintojakauma sama kuin miehillä.

KISA

Aloitamme itse kisan jo klo.9.20, ilmoittautuminen paikan päällä alkaa klo.8.00 ja päättyy 8.45.

Pelaajakokous ja nauhan leikkaus klo. 9.00

Toinen kierros aikaisintaan 12.30, muutoksista ilmoittetaan Facebookissa ja sähköpostitse.

SPONSORIT:

Westside Discs, Nokian Panimo ja Ville Piippo

Kisan informointi: https://www.facebook.com/events/1417838851618603/

PARKKIALUEET:

Alhaalla on yksi Meilahden liikuntakeskuksen parkkialue: Zaidankatu 9 ja toinen parkkialue on Meilahden sairaalalla: Meilahdentie 2.

Susanna
Viestit: 81
Liittynyt: Ke 03 Elo 2016, 21:30
Oikea nimi: Susanna Lindqvist
Seura: Team Hippo
Viesti:

Re: Meilahden Millenium 2018

Viesti Kirjoittaja Susanna » Ti 02 Tammi 2018, 21:22

Eli ensi viikonloppuna yli 100 pelaajaa valtaavat Meilahden kalliot. Muutoksena viime vuosiin, paikan päällä ei voi enää ilmoittautua kisaamaan, kisa on täynnä ja jono on täynnä :).

Käytössä tulee olemaan Metrix, joten arvoisat kisaajat, pitäkää puhelimet ladattuina. Ne, joiden ryhmälle tilanne on mahdoton, on varattu paperia (kyniähän fribaajilla on, eikö :)?). Näpyttelen kyllä tuloksia kierroksen välissä kuvien perusteella...

Muille fribaajille, mikäli Meikussa mielisi nakkelemaan, en suosittele lauantaita :).

Susanna
Viestit: 81
Liittynyt: Ke 03 Elo 2016, 21:30
Oikea nimi: Susanna Lindqvist
Seura: Team Hippo
Viesti:

Re: Meilahden Millenium 2018

Viesti Kirjoittaja Susanna » Ke 03 Tammi 2018, 19:59

Lukekaahan pelaajat huolella läpi väyläkuvaukset, koska mm. "kiinteällä 7.":lla suurimmat muutokset!!!
Ville korjaa/lisää, mikäli multa jäi sanomatta jotain.

VÄYLÄKUVAUKSET:

1. Kiinteä 1.
Meilahden urheilutalon takaa. Suora väylä kallion yli. Oikealla parkkipaikka ja korin oikealla alhaalla oleva aita ja sen oikea puoli ovat OB. Sinne heittäessä jatketaan normaalilla OB-säännöllä. OB-alueita ei ole merkitty, joten parkkipaikalla epäselvissä tilanteissa, pelaajan etu. Siirtyminen Kempakselle tapahtuu 1. korin oikealla puolella kulkevan tien kautta. Ryhmän on tarkistettava ennen heittoa, että väylä on vapaa.

2. Kempas-väylä
Urheilutalon kulmalla heittopaikka. Väylä suora hieman ylämäkeen. Korin takana oleva parkkipaikka ja asfalttialue ovat OB-aluetta. Sieltä jatketaan normaalilla OB-säännöllä. Siirtyminen Sairaalaväylälle tapahtuu korin takaa vasemmalle ylämäkeen sairaalan viertä pitkin mäen päälle oikealle.

3. Sairaalaväylä.
Pikku risussa mando, joka kierretään vasemmalta puolelta. Tämän avulla haluamme vähentää heittoja sairaalaan päin. Edessä kulkeva tie ja sen oikea puoli ovat OB-aluetta ja, jos missaa mandon niin silloin re-tee rankulla tai, jos heittää jatkoheitolla OB:lle, jatkuu peli normaalin OB-säännön mukaisesti (hiekkatie vasemmalla ei ole OB). Siirtyminen kiinteälle 2. tapahtuu sairaalaväylän korin vasemmalta puolelta, vasemmalle alas. Tämä on raha-CTP-väylä

4. Kiinteä 2.
Heittopaikka alemmalla pururadalla. Varmistakaa, että väylä on vapaa. Väylä on suorahko ja heitetään kalliolle ylämäkeen. Siirtyminen tapahtuu korin oikealta puolelta kallion päältä.

5. Kiinteä 3.
Heittopaikka 2. korista yläviistoon vasemmalla. Väylä suora hieman alamäkeen. Takana oleva hiekkatie ei ole OB-aluetta. Siirtyminen kiinteälle 4. tapahtuu suoraan korin takaa.

6. Kiinteä 4.
Heittopaikka kallion juurella. Väylä heitetään ylös hieman vasemmalle. Antakaa seuraavalla väylällä olevan ryhmän heittää ensin. Seuraavalle väylälle siirrytään korista hieman takaisinpäin tiille takaviistoon.

7. Kiinteä 5.
Heittopaikka lähellä 4. koria. Väylä heitetään suoraan alas. Siirtyminen seuraavalle väylälle tapahtuu korista vasemmalle alas. (Tällä kertaa ei ole juomatarjoilua tässä :))

8. Kiinteä 6.
Heitetään ylös kalliolle, reittivalinnan voi tehdä itse. Seuratkaa heitettyjä kiekkoja, koska 7 tiillä saattaa olla ihmisiä ja kiekko saattaa joskus lipsahtaa sinne. Seuraavalle heittopaikalle siirrytään korin oikealta alaviistoon.

9. Kiinteä 7.
TRIPLA-MANDO. Mikäli avauksella missaa tripla-mandon (sivuilla kelot ja ylhäällä naru ja mandolinja kulkee viistosti kelojen mukaan), POIKKEUKSELLISESTI MISSATUSTA MANDOSTA RE-TEE rankulla, eli EI drop zonea. Jos millä muulla jatkoheitolla missaa mandon, niin seuraava heitto on edelliseltä heittopaikalta rankun kera. Seuraava heittopaikka on korista oikealle viistoon.

10. Kiinteä 8.
Heitetään hieman ylös loivasti oikealle. Seuraavalle väylälle siirrytään korin vasemmalta puolelta alaspäin.

11. Kiinteä 9.
Varmistakaa, että väylä on tyhjä ennen heittoja, spotatkaa! Heitetään kallion yli suoraan. Oikealla oleva hiekkatie ei ole OB. Seuraavalle väylälle siirtyminen tapahtuu korin takaa hieman viistoon oikealle polkua pitkin alaspäin. Varokaa seuraavan väylän heittoja.


12. Kiinteä 10.
Väylä heitetään suoraan. Väylällä olevat hiekkatiet (keskellä ja korin takana) eivät ole OB-alueita. Seuraavalle väylälle siirtyminen tapahtuu korin takaa oikealle.

13. Kiinteä 11.
Heitetään pururadalta ei kalliolta. Tarkistakaa, että väylä on vapaa ja kannattaa spotata kiekkoja. Väylä kulkee kallion yli alas hieman oikealle. Seuraavalle väylälle siirrytään korista loivasti oikealle pururadan yli, kaatuneelle kelolle.

14. Kiinteä 12.
Heittopaikka suoraan kaatuneen kelon takana. Väylä on suora ja kaartuu lopussa hieman oikealle. Seuraavalle väylälle siirrytään korista oikealle hieman takaviistoon kalliolle.

15. Kiinteä 13.
Oikealla mando, joka kierretään vasemmalta ja sen missauksesta seuraa avauksen jälkeen Re-tee tai jatkoheitolla missattu mando, niin silloin edellinen heittopaikka rankulla. Mandolinja merkitty viivalla. Seuraavalle tiille siirrytään korin vasemmalta puolelta mutta ei väylää pitkin, seuratkaa nuolia! Kiinteä 14. väylä on lyhennetty ja tii on lähellä 12 väylän loppuosan vasemmassa reunassa risujen ympäröimänä.

16. Kiinteä 14.
Selkeästi lyhennetty väylä edellisistä vuosista, väylä kiertää loivasti vasemmalle päin. Seuraavalle väylälle siirrytään korilta pururataa pitkin oikealle. Heittopaikka pururadalla.

17. Kiinteä 15.
Ennen heittoa on yhden ryhmästä spotattava alhaalta oikealta tulevia jalankulkijoita. Väylä on suora. Seuraavalle heittopaikalle siirrytään korilta vasemmalle polkua pitkin pururadalle.

18. Kiinteä 16.
Ennen heittoa on yhden spotattava väylän poikkikulkevaa tietä, saattaa olla jalankulkijoita. Väylä heitetään vasemmalta pururadan varresta ja on suora väylä. Seuraavalle väylälle siirtyminen tapahtuu korilta takaviistoon oikealle urheilutalon suuntaan. Millenium väylän heittopaikka on vasemmalle haarautuvan tien alkupäässä.

19. Millenium-väylä
Varokaa oikealta vastaan tulevia heittoja, antakaa siellä olevan ryhmän heittää ensin. Väylä kulkee pienen kallion yli loivasti vasemmalle. Seuraava heittopaikkaan mennään korin oikealta takaisin päin mutta ei Millenium väylää pitkin vaan kiertäen vasemmalta kallion reunaa pitkin (,kun katsotaan takaisin päin millenium tiille).

20. Vastapallo
Vastapallo heitetään Millenium-väylän vierestä. Spotatkaa ja seuratkaa kiekkoja, koska Millenium väylällä saattaa olla heittäjiä / jalankulkijoita sen poikki menevällä tiellä. Väylä kaartuu lopussa loivasti vasemmalle.

Kaiken kaikkiaan hiekkatiet/pururata ei ole OB-alueita.

GAME OVER

Susanna
Viestit: 81
Liittynyt: Ke 03 Elo 2016, 21:30
Oikea nimi: Susanna Lindqvist
Seura: Team Hippo
Viesti:

Re: Meilahden Millenium 2018

Viesti Kirjoittaja Susanna » Pe 05 Tammi 2018, 10:56

*KISA ON TÄYNNÄ*

Susanna
Viestit: 81
Liittynyt: Ke 03 Elo 2016, 21:30
Oikea nimi: Susanna Lindqvist
Seura: Team Hippo
Viesti:

Re: Meilahden Millenium 2018

Viesti Kirjoittaja Susanna » Pe 05 Tammi 2018, 16:56


Vastaa Viestiin