One Disc Ace Race Oulussa 22.9.2007

Ei PDGA/SFL-frisbeekisojen tiedotus ja keskustelu. Kaiken tasoiset kisat tervetulleita.

Valvoja: HALLITUS

Avatar
Petteri[BSC]
Viestit: 29
Liittynyt: To 24 Elo 2006, 13:40
Paikkakunta: Oulu
Viesti:

One Disc Ace Race Oulussa 22.9.2007

Viesti Kirjoittaja Petteri[BSC] » Ti 07 Elo 2007, 9:17

Mikä kisa?

One Disc Ace Race on kisa, jossa keskitytään vain yhteen asiaan... heittämään holareita! Ei lähestymisiä, ei puttailua, ei monsteridraiveja. Vain osumia ketjuihin.

Kaikki osallistujat käyttävät samoja kiekkoja, uusia ennen julkaisemattomia Discraftin prototyyppejä, jotka julkaistaan juuri One Disc Ace Race -tapahtumia varten.

Missä ja milloin

Oulussa tämä kaikille avoin tapahtuma pelataan Hiirosen frisbeegolfradalla, 22.9.2007 klo 10.00 alkaen. Karttalinkki

Osallistuminen

Tähän kisaan ovat kaikki tervetulleita pelaamaan. Minkään seuran tai liiton jäsenyyttä ei tarvita. Osallistumismaksu on 15 euroa. Osallistumismaksuun sisältyy pelaajapaketti, jossa 2 kpl Discraftin prototyyppikiekkoa, Prototype Discs minikiekko sekä hattu. Muhkeasta pelaajapaketista johtuen osallistujia voidaan ottaa mukaan vain rajallinen määrä, joten ilmoittaudu kisaan heti varmistaaksesi oman paikkasi. Ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa www.bscdiscgolf.com/acerace tai pelipäivänä paikanpäällä (jos paikkoja jäljellä) klo 9.30 asti.

Palkinnot

Kilpailun voittaja palkitaan Discraftin tuotepaketilla jonka arvon on n. 300 USD.

Pelimuoto

Pelataan 2 x 18 väylää (kaksi kierrosta). Väylien pituus vaihtelee 55-75 metrin välillä.
Pelaajat saavat käyttää ainostaan pelaajapaketissa saamiaan kiekkoja tässä kilpailussa. Jos molemmat kiekot katoavat, on peli keskeytettävä.
Jokainen pelaaja heittää vain kerran per väylä (=avausheitto). Kun koko ryhmä on heittänyt, kiekot haetaan ja mennään suoraan seuraavalle tiille. Peliryhmässä (poolissa) voi olla max. 8 henkilöä.

Jokaisella pelaajalla on vastuu omasta tuloskortistaan ja tulokset myös merkitään itse korttiin. Korttiin merkitään "A" jos kiekko meni suoraan koriin, eli ns. "Hole-in-one" ja "M" jos kiekko osui koriin mutta ei mennyt sisään (=osuma metalliin, eli myös jalkaosumat lasketaan).

Pelaaja jolla on eniten Hole-in-oneja ("A") kahden kierroksen jälkeen on voittaja. Jos samaan määrään on päässyt useampi pelaaja paremmuus ratkaistaan metalliin osuneiden heittojen ("M" ) määrällä. Jos tilanne on senkin jälkeen tasan paremmuus ratkaistaan CTP (= closest-to-pin) kilpailulla.

Kilpailut viralliset sivut ovat osoitteessa http://www.bscdiscgolf.com/acerace, jonne lisätietoa tapahtumasta päivitetään elo-syyskuun aikana.

Katso myös Discraftin One Disc Ace Race sivut

Avatar
Petteri[BSC]
Viestit: 29
Liittynyt: To 24 Elo 2006, 13:40
Paikkakunta: Oulu
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Petteri[BSC] » Ma 24 Syys 2007, 16:49

Ace Racen tuloksia voi ihailla samaisessa osoitteessa...
http://www.bscdiscgolf.com/acerace

Hepe
Viestit: 210
Liittynyt: Su 30 Loka 2005, 17:53
Oikea nimi: Toni Lehtimäki

Viesti Kirjoittaja Hepe » Ke 26 Syys 2007, 20:59

Petteri unohti ilmeisesti vahingossa julkaista samassa yhteydessä heitetyn BSC-OFS maaottelun lopputulokset: http://bscdiscgolf.com/index.php?upcomi ... 18&gid=293

Avatar
Petteri[BSC]
Viestit: 29
Liittynyt: To 24 Elo 2006, 13:40
Paikkakunta: Oulu
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Petteri[BSC] » To 27 Syys 2007, 10:37

Tuo oli kyllä luokiteltu Classified Information -osastolle...

Vastaa Viestiin