Ennätykset

Keskustelua kenttälajeista

Valvoja: HALLITUS

Mini-Nieminen

Ennätykset

Viesti Kirjoittaja Mini-Nieminen » Ti 22 Marras 2005, 12:25

Kuka ei ole tehtäviensä tasalla? Kuka on unohtanut kenttälajien ennätykset?

http://www.frisbeerecords.com/upside_down_outdoor.htm

http://www.wfdf.org/index.php?page=records/index.htm

Löytyykö Sami Loukon nimi sieltä upsilistan kärjestä? Ei löydy!

Eikös hoideta tämä asia pois alta, ennen kuin puhutaan mitään foorumin väreistä.

Olisin valittanut nimettömänä, mutta sekin on nykyään estetty...Voi mahoton.

Erno
Viestit: 255
Liittynyt: Ti 22 Marras 2005, 13:22
Oikea nimi: Erno Väyrynen
Seura: Oulun Frisbeeseura
Paikkakunta: Oulu
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Erno » Ti 22 Marras 2005, 13:35

Muun muassa kilpailujen järjestäjät eivät ole olleet tehtäviensä tasalla. Olen todennut koko kenttälajiskenen ja ennätyskäytännön olevan meillä täysin lapsenkengissä, joten pistetään asia SFL:n taholta kuntoon viimeistään tammikuun alusta.

Kenttälajikisoja suunnitellessa on syytä ottaa ennätysasiat huomioon, ja ilmoittaa kisoistaan hyvissä ajoin etukäteen omalle liitolle ja WFDF:lle. Ennätyksiä koskevat säännöt ovat täällä: http://www.wfdf.org/index.php?page=reco ... _rules.htm

Oulussa pidetään vuosittain kenttälajikisat, ja tapanani on ollut hakea kisoille ennätyskelpoisuutta pitämällä tietysti huolen säännöistä ja tiedottamalla asioista WFDF:n Daniel Roddickille (cyberstork(at)earthlink.net), SFL:n puheenjohtajalle sekä SLKL:n puheenjohtajalle.

Euroopan ennätyksiä hoitaa Peter Jepsen (PJepsen(at)aki.ku.dk). Hänelle voi ilmoittaa www.frisbeerecords.com :iin tulevat tulokset.

Mini-Nieminen

2

Viesti Kirjoittaja Mini-Nieminen » Ti 22 Marras 2005, 16:50

Mutta toi Samin enkkarihan on tosi vanha, ja SE-listalta se kyllä löytyy. Miksiköhän tuo Antin ennätys on sinne päätynyt.

Eihän tämä tärkeätä ole. Halusin vain valittaa foorumille jostain, kuten tapana on.

Erno
Viestit: 255
Liittynyt: Ti 22 Marras 2005, 13:22
Oikea nimi: Erno Väyrynen
Seura: Oulun Frisbeeseura
Paikkakunta: Oulu
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Erno » Ti 22 Marras 2005, 17:17

Kappas, en ollu ihan mukana. Mutta sainpahan minäkin valittaa. Tein vaan sen virheen, että ehdotin hommaan muutosta, kuten tuolla värikeskustelussa. Tää vaatii vielä treeniä.

Ei mitään havaintoa, miksi juuri Antin tulos on tuolla. Joku on tehnyt virheen, ja joku vois tehdä joskus asialle jotain.

Mini-Nieminen

Jaahas

Viesti Kirjoittaja Mini-Nieminen » Ti 22 Marras 2005, 17:39

Mä luulen, että se joka näitä päivittää on aika kiireinen muissa hommissa. Ymmärretään sekin, että vapaaehtoisvoimin tätä hommaa pyöritetään...

Jepa jepa.

Kim Lindblad
Viestit: 298
Liittynyt: Ke 13 Huhti 2005, 11:40
Oikea nimi: Kim Lindblad

Viesti Kirjoittaja Kim Lindblad » Ke 23 Marras 2005, 8:39

Myös SE-listalta löytyy muutama vanha tieto. On tarkoitus jossain vaiheessa jatkaa juuri sitä "kunnostamistyötä".
Kuinka muuten on Ville Piipon ennätyksen kanssa? Ei ole ainakaan liitolle vielä tullut mitään virallista tietoa siitä. Käsittääkseni hän on se henkilö, joka pitäisi olla mukana listoilla (SE, EE, ME) juuri tuossa kohdassa "Upside Down Distance, Outdoor, Open".
Viimeksi muokannut Kim Lindblad, Ke 23 Marras 2005, 9:21. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

JussiL
Viestit: 501
Liittynyt: Ti 12 Huhti 2005, 7:40
Oikea nimi: Jussi Lindberg

Viesti Kirjoittaja JussiL » Ke 23 Marras 2005, 8:53

Villen heitosta lähetettiin virallinen ennätyskaavake WFDF:lle ja käytiin kirjeenvaihtoa liiton ja WFDF:n tilastoihmisten välillä pari kuukautta sitten, mutta heitto ei valitettavasti täytä virallisen Upsi-heiton määrityksiä (kiekko ei esim. lentänyt koko matkaa väärinpäin). Yritämme saada määrittelyt kaikista ennätyksiin kirjattavista heitoista ja ehkä jopa kääntää niitä.

Ehkäpä tulevista hallituksen jäsenistä jollakin olisi intoa ja aikaa laittaa nämä ennätysasiat kuntoon. Euroopan suunnalta on tullut myös selvittelypyyntöjä kunkin maan ennätysten kehittymisestä, joten pitäisi myös kaivella vanhoja tuloksia ja koota jotain historiikkia ennätyksistä.

Erno
Viestit: 255
Liittynyt: Ti 22 Marras 2005, 13:22
Oikea nimi: Erno Väyrynen
Seura: Oulun Frisbeeseura
Paikkakunta: Oulu
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Erno » Ke 23 Marras 2005, 9:30

Noista heittojen, lähinnä upsin, määrityksestä ei taida olla edes WFDF:n sivuilla mitään. En ainakaan ole löytänyt. Tosta Epic-upsista juteltiin Jussin kanssa kerran aiemminkin, eikä löydetty asiaan selvyyttä. Tuolla tuoreella WFDF:n kommentilla tuli siis kiellettyä vaikkapa Omega SS:llä heitettävät upsit, joissa limppu jää liitämään ylösalaisin. En ole sääntöfriikki, mutta säännöt ovat olennaisia kenttälajien kannalta.

Joka tapauksessa vaikuttaa, että molemmissa säännöllisissä Suomen kenttälajikisoissa on ennätysten ilmoitusasiat hoidossa. Ilmoitanpa sen Samin upsin tuonne Frisbeerecordseihin, niin päästään alkuun. 8)

Kim Lindblad
Viestit: 298
Liittynyt: Ke 13 Huhti 2005, 11:40
Oikea nimi: Kim Lindblad

Viesti Kirjoittaja Kim Lindblad » Ke 23 Marras 2005, 9:58

Ok, kiitos tiedosta!
Mielestäni tuo määritys, että kiekko pitää lentää koko matkan väärinpäin (ylösalaisin), kuulostaa omituiselta. Sehän on melkein mahdottomuus. Ei onnistu täysin edes "back spin"-heitolla. Ratkaiseva tekijä pitäisi olla heittotapa, eikä lentotyyli tai lentorata.

Avatar
PM
Viestit: 733
Liittynyt: Ke 26 Loka 2005, 10:31
Oikea nimi: P.Määränen
Seura: Talin Tallaajat
Paikkakunta: Tikkurila

Viesti Kirjoittaja PM » Ke 11 Tammi 2006, 11:15

:shock: miksi villen apsin ei muka ole SE/EE ennäty vaikka on heitetty illusionilla!!!!!!!!!!!!!!
124 ja rapiat????heitetty kenttälajien SM-KISOISSA !!!!Mikä mätää liitossa pitäkää huoli että ennätykset kirjataan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mini-Nieminen

!!!!!

Viesti Kirjoittaja Mini-Nieminen » Ke 11 Tammi 2006, 12:47

:lol: 8) :( :o :) :? :x Käsitykseni mukaan vain paras heitto mitataan ja kirjataan. Ville heitti yhden heiton (muistaakseni) "sallitulla" menetelmällä, ja sen jälkeen epicillä. Samalla kierroksella heitetyistä vain parempi jää tuloksiin.

Voin olla väärässäkin... 8) Jaani 8)

Erno
Viestit: 255
Liittynyt: Ti 22 Marras 2005, 13:22
Oikea nimi: Erno Väyrynen
Seura: Oulun Frisbeeseura
Paikkakunta: Oulu
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Erno » Ke 11 Tammi 2006, 14:48

Kerrottakoon tähän väliin, että ilmoitin eilen Samin upsiennätyksestä frisbeerecords.comin Peterille kolmatta ja viimeistä kertaa. Marraskuun lopussa kaverilla oli kiire. Noista viime sm-kisoista en tiedä, kun en ollut paikalla.

Dizzy
Viestit: 65
Liittynyt: Ti 26 Huhti 2005, 12:44
Oikea nimi: Anssi Sahri
Seura: Talin Tallaajat
Paikkakunta: Helsinki

Re: !!!!!

Viesti Kirjoittaja Dizzy » Ke 11 Tammi 2006, 15:03

Mini-Nieminen kirjoitti: Käsitykseni mukaan vain paras heitto mitataan ja kirjataan. Ville heitti yhden heiton (muistaakseni) "sallitulla" menetelmällä, ja sen jälkeen epicillä. Samalla kierroksella heitetyistä vain parempi jää tuloksiin.

Voin olla väärässäkin... 8) Jaani 8)
Eli kerrataanpa tätä nyt vähän...

Epicillä tehtyjä upseja ei voida hyväksyä, koska ne lentää epätyydyttävällä tavalla. (Mun mielestä toi kyllä koskee koko upsia heittona mutta ei siitä nyt tässä)
Villen Illusionilla tehtyä heittoa ei hyväksytä, kun Ville heitti Epicillä pidemmälle.

Koska Ville heitti pidemmälle kuin Ville, pitää siis alkaa ajamaan Samin heittoa ennätyslistalle. Se, että Ville heitti pidemmälle kuin Sami ei mitenkään vaikuta tähän asiaan. Samin heittoakaan ei noteerata, kun Peterillä oli marraskuussa kiire.

Menikös nyt oikein?

Anssi

Ja ennen kaikenmaailman rykäreitä todettakoon, että ylläoleva viesti ei syyllistä tai panettele ketään suomen fribakentillä pomppivaa henkilöä. Mä vain koin ton aika huvittavana. Olisin laittanut pari hymiötä, mutta Pete taisi käyttää koko meidän seuran tämän vuoden kiintiön tossa omassa viestissään.

Mini-Nieminen

Viesti Kirjoittaja Mini-Nieminen » Ke 11 Tammi 2006, 15:30

Samin ennätys on ikivanha, eikä vieläkään löydy ennätyslistalta. Kun kuulin, ettei Villen ennätystä hyväksytä, tarkistin, onko Sami siellä listalla vielä. Ei ollut, siksi huomautin siitä.

Koska Ville mittautti vain pitemmän heittonsa Epicillä, ei tämä lyhyempi laillinen heitto käy ennätyksestä, koska sitä ei virallisesti ole olemassa.

En edelleenkään ole tästä varma, mutta semmoinen kutina on...

Erno
Viestit: 255
Liittynyt: Ti 22 Marras 2005, 13:22
Oikea nimi: Erno Väyrynen
Seura: Oulun Frisbeeseura
Paikkakunta: Oulu
Viesti:

Re: !!!!!

Viesti Kirjoittaja Erno » Ke 11 Tammi 2006, 16:13

Dizzy kirjoitti: Menikös nyt oikein?
Melkein oikein. Peruste-oletuksesi Samin heiton ennätykseksi ajamiselle on väärä kuten Jaani jo totesikin. Tarkennan vielä, että Samin heittoa ei noteraata nimenomaan Peterin ylläpitämässä frisbeerecords.comissa. Ja minähän en voi syytä kirkossa kuuluttaa, sain vaan marraskuun lopussa päivittämisviiveen syyksi kiireen mieheltä itseltään.

Nyt oon puuttunut asiaan riittävästi. Mikäli tarpeen, hoitakoon sm-kenttälajien järjestäjät rekordit kuosiin.

Vastaa Viestiin