Sivu 1/9

European Open & Presidents Cup 2011

Lähetetty: Ke 09 Helmi 2011, 14:01
Kirjoittaja tek-nisch
Kuten suurimmalla osalla tiedossa varmasti jo olikin, frisbeegolfkilpailuista suurin ja kaunein EUROPEAN OPEN palaa välivuoden jäljiltä kilpailukalenteriin. Tänä vuonna kilpailu järjestetään Nokian keskusurheilupuiston radalla 20-24.7. Kilpailua varten radasta tehdään oma konfiguraationsa, jonka ratakartta tullaan julkaisemaan lähempänä tapahtumaa. Kisakeskuksena toimii Nokian Jäähalli ja virallinen kisahotelli on Kylpyhotelli Eden Nokialla.

Tämän vuoden European Openista erikoislaatuisen tekee se, että kyseessä on vuoden ainoa avoimen sarjan PDGA Major -turnaus koko maailmassa, jos Santa Cruzin MM-kilpailuja ei lasketa mukaan. Muut perinteiset Major-turnaukset (USDGC, Japan Open ja Scandianvian Open) pitävät välivuotta vuonna 2011. Tämä tarkoittaa myös sitä, että kilpailuun on odotettavissa ennätysmäärä ulkomaalaisia pelaajia. Etenkin Amerikkalaisia lajin huippuja tullaan kilpailussa varmasti näkemään jälleen kerran reilusti.

Kilpailun nettisivut ovat auki osoitteessa http://opendiscgolf.com/ ja ilmoittautuminen aukeaa tiistainaa 15. Helmikuuta. Ilmoittautuminen hoidetaan kolmessa osassa ja ensimmäisenä kilpailuun paikkansa voivat varmistaa pelaajat, joiden PDGA rating on yli 975(MPO) tai 900 (FPO). Ilmoittautuminen on kuitenkin kaikille avoin ensimmäisen vaiheen aukeamisesta asti. Jos esimerkiksi sarjasi on MPO ja ratingisi on 960 ja ilmoittaudut sekä maksat ilmoittautumisesi ennen 2. vaiheen "aukeamista", niin varmistat paikkasi kilpailussa mikäli field ei ole tullut täyteen sinua korkeammalla ratingilla pelaavista kilpailijoista. Kilpailuun osallistuakseen tulee olla maksanut PDGA:n jäsenmaksu kaudelle 2011. Lisätietoa ilmoittautumisprosessista englanniksi täällä.

Kilpailun TD:nä toimii Janne Kotka (DGCT). Tuottajana toimii allekirjoittanut ja koko kilpailuorganisaation johtajana Jussi Meresmaa (DGCT, Innova Europe). European Openin järjestäjänä toimii Innova Europe, yhteistyössä PDGA:n, SFL:n, DGCT:n ja Nokian Frisbeeseuran kanssa. Kilpailuun kaivataan tänäkin vuonna monia vapaaehtoistyöntekijöitä ja talkooväkeä. Mikäli olet kiinnostunut toimimaan vapaaehtoisena vuoden 2011 suurimmassa frisbeegolfkilpailussa Euroopassa, niin voit joko odottaa että avaamme ilmoittautumisen vapaaehtoisille (myöhemmin keväällä) tai jättää yhteystietosi jo tässä vaiheessa allekirjoittaneelle sähköpostitse: janne.lahtinen[at]innovaeurope.com niin olemme sinuun myöhemmin yhteydessä.

Tiedustelut kilpailuun liittyen tulee thedä sähköpostitse osoitteeseen janne.lahtinen[at]innovaeurope.com
Nokialla nähdään!

Re: European Open 2011

Lähetetty: Ke 09 Helmi 2011, 14:13
Kirjoittaja tek-nisch
Tarkennuksena vielä, että varsinaiset kilpailupäivät ovat 21-24.7. Keskiviikkona 20.7. pelataan Presidents Cup, nyt viidettä kertaa järjestettävä joukkuekilpailu USAn ja Euroopan välillä. Kyseessä on lajimme kovatasoisin joukkuekilpailu ja viime vuoden kilpailun fiiliksiä voi käydä kurkkimassa täältä: http://youtu.be/dzs072-66h8

Re: European Open 2011

Lähetetty: La 12 Helmi 2011, 10:11
Kirjoittaja Sleijeri
Sivuilla mainittiin, että rahat saa takas jos ei mahdukkaan kisaan vaikka on maksanut, sama varmaankin pätee tapaukseen jos syystä tai toisesta tulee este kisaan osallistumiselle, kunhan vain ilmoittaa siitä järjestäjille aikaisemmin?

Re: European Open 2011

Lähetetty: La 12 Helmi 2011, 16:58
Kirjoittaja tek-nisch
Sleijeri kirjoitti:Sivuilla mainittiin, että rahat saa takas jos ei mahdukkaan kisaan vaikka on maksanut, sama varmaankin pätee tapaukseen jos syystä tai toisesta tulee este kisaan osallistumiselle, kunhan vain ilmoittaa siitä järjestäjille aikaisemmin?
Jouduimme aavistuksen muokkaamaan tuota systeemiä, että kenenkään ilmoittautuneen ei tule maksaa ilmoittautumistaan ennen kuin tämän paikka kilpailussa on vahvistettu. Tämä helpottaa hommaa sekä pelaajien että kilpailuorganisaation kannalta.

Mitä tulee peruutuksiin, niin lähtökohta on se, että mikäli on paikan kilpailussa ansainnut ja ottanut sen vastaan maksamalla osallistumismaksun, niin osallistumismaksuja ei enää palauteta. Jos kuitenkin tekee peruutuksen hyvissä ajoin, siten että avaa paikan esimerkiksi jonotuslistalla olevalle pelaajalle, voidaan näitä tilanteita katsoa tapauskohtaisesti. Etukäteen maksetut lounaat ja Player's Dinner -maksut ovat sitovia ja niitä ei palauteta.

Re: European Open 2011

Lähetetty: Ti 15 Helmi 2011, 11:13
Kirjoittaja Tapanote
Ilmoittautuminen aukesi pari minuuttia sitten http://www.opendiscgolf.com/en/players

Re: European Open 2011

Lähetetty: Pe 18 Helmi 2011, 10:50
Kirjoittaja JohnEagle
Morjensta,

Ny näyttää siltä että fieldi tulee suht nopeasti täyteen ja vieläpä aika kovalla rating rajalla saatetaan mennä.
European Openin kisaorganisaatiossa on paikkoja vapaana ja otetaan mielellään vastaan vapaaehtoisvoimia auttamaan turnauksen järjestämisessä.

Halukkaat voi pistää mailia akselilla: janne.kotka(at)opendiscgolf.com & janne(at)fgr.fi

EO kiittää. kovat kisat tulossa.

Re: European Open 2011

Lähetetty: Pe 18 Helmi 2011, 19:19
Kirjoittaja Sleijeri
Tekaisin tuossa nopeasti listan pelaajista jotka vielä odottelee vuoroaan päästä hyväksytyksi (kuten itse, vasta kolmos vaiheessa): http://dl.dropbox.com/u/503836/waitinglist.txt

Saattaa olla tullut joitain pieniä virheitä ratingeja katsoessa, mutta ainakin toi on suuntaa antava.

Re: European Open 2011

Lähetetty: Ti 01 Maalis 2011, 8:34
Kirjoittaja JohnEagle
940 raja aukes tänään, listat päivitetty http://www.opendiscgolf.com/en/players

tällähetkellä 115 miestä ja 9 naista sisässä. jenkkiquotaa jäljellä 5 heppua, japsiquotaa 5 ja 10 villiä korttia, tarkoittaa sitä
että jos muita 940+ ratettuja ei ilmoittaudu niin kaikkiaan 6 paikkaa jää alle 940 ratingille jakoon.

Re: European Open 2011

Lähetetty: To 10 Maalis 2011, 8:37
Kirjoittaja JohnEagle
mitäs settejä, naisten sekä miesten sarjojen voittajat memorialista on ilmoittautunu EO:hon.
eli McBeth & Pierce.

Hieno homma!

Re: European Open 2011

Lähetetty: To 10 Maalis 2011, 10:20
Kirjoittaja Jaani
Onko stroke and distance -sääntö voimassa, kuten oletan?

Re: European Open 2011

Lähetetty: To 10 Maalis 2011, 10:39
Kirjoittaja AMA
Jaani kirjoitti:Onko stroke and distance -sääntö voimassa, kuten oletan?
Jos on, niin toivottavasti OB-alueet on edes mietitty sitä silmälläpitäen, eikä vakiosäännön mukaan, kuten USDGC:ssä.

Re: European Open 2011

Lähetetty: To 10 Maalis 2011, 10:53
Kirjoittaja JohnEagle
stroke & distance oli senverran kurapetteriä kyllä usdgc:ssä että saas nähdä. varmaa jos tulee semmosia väyliä missä ei oikeasti haluta että ihmiset heittää perttuun ni ehkä niille. katsotaans ny.

Re: European Open 2011

Lähetetty: Ma 14 Maalis 2011, 8:44
Kirjoittaja JohnEagle
Kiinostusta kisaan näyttäis olevan senverran hyvin että tarkastellaan tässä mahdollisuuksia lisätä pelaajamäärää. Valoa pitäis riittää ainakin.

Re: European Open 2011

Lähetetty: Ma 14 Maalis 2011, 8:56
Kirjoittaja Tapanote
JohnEagle kirjoitti:mitäs settejä, naisten sekä miesten sarjojen voittajat memorialista on ilmoittautunu EO:hon.
eli McBeth & Pierce.

Hieno homma!
Climo, Locastro ja McCabe mukana myös, eli alkaa tasoa löytyä =)

Re: European Open 2011

Lähetetty: Ma 28 Maalis 2011, 15:25
Kirjoittaja JohnEagle
yks ranskalainen pelaaja olis majotusta vailla SU ja MA öille ennen kisaa, jos joltain löytyy majapaikkaa tarjota nii pistäkää PM niin laitan yhteystiedot. ei kuulema kuorsaa.