Dutch Open 2013

Keskustelua Major- ja EuroTour-tasoisista sekä muista ulkomailla järjestettävistä kisoista.

Valvoja: HALLITUS

welle
Viestit: 55
Liittynyt: Ti 12 Heinä 2011, 18:50
Oikea nimi: Veli-Matti Holappa
Seura: Oulun Bogitikat ry
Paikkakunta: Oulu
Viesti:

Re: Dutch Open 2013

Viesti Kirjoittaja welle » Ti 05 Maalis 2013, 11:34

Peximan kirjoitti:Kiitos Tapani tiedoista. No pitää mennä vetää parigolffii ja höntsä kierroksia sitten vaan... Onko kukaan muuten käynyt noilla Hollannin radoilla, Rotterdamista löytyy 1 kiinteä ja amsterdamista myös. Kumpi on parempi?
Rotterdamista en osaa sanoa, mutta Amsterdamin puistorata oli ihan kiva. Viime vuonna kävästiin ennen Dutchia heittämässä ja ainakin minä tykkäsin siitä. Ainoa haitta vaan oli, että muutamalta loppupään väylältä oli joku nyysinyt ketjut. Saipahan puttiin hieman lisähaastetta :D
"Olipa paska tuuri. Jos se ei ois osunu tuohon eka puuhun, niin ei ois osunu tuohon toiseenkaan."

jiiärrä
Viestit: 919
Liittynyt: To 20 Elo 2009, 21:41
Oikea nimi: Janne Räsänen
Seura: Talin Tallaajat

Re: Dutch Open 2013

Viesti Kirjoittaja jiiärrä » Ke 06 Maalis 2013, 3:56

Amtsherdam (biisin nimi) radalta sain sen verran vinkkiä, että siellä voi pyöriä sen verran huumehorhöjä ainakin välillä, että kahta tallaajaa epäilytti oma turvallisuus, joten jätin väliin. Olin menossa rata-arvosteluista huolimatta, vaikka niissä sanottiin koiran jätösten olevan ongelman tuolla.

Rotterdamissa on ok puistorata paikallisen moskeijan lähettyvillä kiinteine koreineen ja lisäksi toinen, olikohan nimi Het Park, wanha object golf rata, jonka tuntee lähinnä Arthur Haverkamp ja jos on paikalla (harvakseltaan) viime vuoden TD. En ole tarkastanut, onko TD vaihtunut tässä välillä. Ei siellä löydä ilman paikallisopasta lähtöpaikoille ja kohteisiin. Rata oli todella nautinnollinen pelata ja puisto on toooosi kaunis. Oli apuja, kun budjasin Arthurin kämpillä. Hänellä on varmaan rajatut mahdollisuudet opastaa jengiä kisan aikaan, kun ikä painaa, mutta kysyminen ei paljon maksa. On sitten K18 seuraa tuo kaveri, eli ei junnuille ja tiukkapipoisimmille.

JohnVoyager
Viestit: 142
Liittynyt: La 23 Elo 2008, 23:50
Oikea nimi: juha alkkiomäki
Seura:

Re: Dutch Open 2013

Viesti Kirjoittaja JohnVoyager » Ke 01 Touko 2013, 19:50

Hollannin finaali. https://www.youtube.com/watch?v=M-Eek4K1TEc

Kysyin viime viikolla Ianilta kiinnostaisiko heitä kokeilla vetää juontohommat kohta valmistuvaan videoon. Ian ja Kevin tulevat juontamaan ainakin pariin videoon tapahtumien kulkua tällä kaudella. Tämä oli koe miten yhteistyö sujuu. Postasin videon viime yönä Ianille ja tänä aamuna oli audio ilmestynyt dropboxiin. Kaverit tekivät homman nopeasti ja erittäin hyvin, joten yhteistyö toimii. He tekevät tämän ilmaiseksi ja Ian sanoi syyksi sen että hän alkoi tekemään videoita minun innostamana. Olen aiemmin hieman opastanut häntä sekä kamera- että kuvaushommissa, jolloin kannustin kommentoimaan videoita. Joten ei haittaa jos annetaan heille hieman tunnustusta. He olivat juuri kuvaamassa Mastersin sekä Daisy Chainin. Tiesin heillä olevan kiireitä. https://www.youtube.com/user/CentralCoastDiscGolf

Itseasiassa Jiiärrä kysyi kavereilta aluperin tämän kauden juontohommista ja siitä lähti suunnitelmat rullaamaan eteenpäin.

Enivei, hauska reissu ja hyvä kauden avaus. Editointi oli kivaa siihen asti kunnes käteen tuli rasitusvamma :oops: . Jatkossa teen videoita hieman rauhallisempaan tahtiin. Videokamera on sen verran romu ja hajoamassa että editointiin joutuu käyttämään paljon aikaa.

Jos energiaa riittää teen suomenkielisen juonnon. Ties vaikka jokin mediayhtiö olisi kiinnostunut näyttämään Hollannin tapahtumia töllössä.

Englanninkielistä versioita voisin tarjota Eurooppalaisille TV-yhtiöille. Siitä pitää jutella vielä Ianin kanssa.

Vastaa Viestiin