Dutch Open 2008

Keskustelua Major- ja EuroTour-tasoisista sekä muista ulkomailla järjestettävistä kisoista.

Valvoja: HALLITUS

Bogey-Beemi
Viestit: 2074
Liittynyt: Ti 25 Loka 2005, 19:44
Oikea nimi: Petri Behm

Dutch Open 2008

Viesti Kirjoittaja Bogey-Beemi » To 03 Huhti 2008, 15:42

Eurotourin avauskisoista ei ollutkaan topiccia täällä.

Kausi alkaa viikonloppuna Hollannissa. Hollannin kisajärjestelyt ovat perinteisesti olleet Belgian tasolla, joten odotettavissa kärsivällisyyttä ja itsehillintää kehittävä viikonloppu aurinkoisessa
säässä.

Tulokset ilmestynee kisasivuille viikon sisällä..
http://www.frisbeesport.nl/dutchopen/

Mielenkiintoista on muuten nähdä ruotsalaisten ja Pascalin lämminhenkinen kohtaaminen. Ruotsalaiset eivät siis ole vieläkään saaneet EM-kisojen rahoja.

T. Fribaturisti joka kiertää ensimmäisenä eurotourin historiassa kaikki kauden osakilpailut.

KaiFinland
Viestit: 69
Liittynyt: Pe 21 Huhti 2006, 15:21
Oikea nimi: Kai Saastamoinen
Seura: Disc Golf Club Tampere
Paikkakunta: Nekala
Viesti:

Re: Dutch Open 2008

Viesti Kirjoittaja KaiFinland » To 03 Huhti 2008, 20:23

Faffe kirjoitti:Mielenkiintoista on muuten nähdä ruotsalaisten ja Pascalin lämminhenkinen kohtaaminen.
Toi on varmaan aika lähellä totuutta.. http://www.youtube.com/watch?v=6ZHuDgQghio
"yleisohjeena siis, hanki pihvit niin limppu sinkoutuu kauas. hanki tekniikka, niin limppu sinkoutuu vielä sinne minne haluat. Hanki sipuli, niin ei tartte kumarrella enää kun siinävaiheessa kun td pujottaa mitskua kaulaan."

-jh-

Pyöveli
Viestit: 182
Liittynyt: Ke 10 Loka 2007, 8:33
Oikea nimi: Veli Berglund

Viesti Kirjoittaja Pyöveli » Ma 07 Huhti 2008, 10:34

Täytyy sanoa, että oli tapahtumarikas viikonloppu, on se Hollanti ja Amsterdam vaan pienelle Pohjan pojalle aika kokemus.

Pelillisesti täytyy sanoa, että matkan viihde puoli ( johon panostettiin oikein urakalla ) näkyi kaikkien suomi poikien pelissä, ehkä kuitenkin vähiten Villen ja Jonin, jotka tekivät upeaa tulosta.

Varsinkin Jonin kolmas kierros 54 oli siihen saumaan todella huippu suoritus, Finaali paikka jäi lopulta vain 2 heiton päähän. Sijoitus T6

Ville johti kilpailua ekan päivän jälkeen tasoissa Bertin kanssa ja meni kolmannella kierroksella jopa parin heiton johtoonkin.

1 pooli oli lähtenyt väylältä 11 ja Ville pelas ihan perus peliä parilla nepparilla ja parilla birdiellä ekat 8 väylää, samaa kuin muu pooli.

Sitten väylällä 1 hieno kakkonen ja väylällä 2 vielä upeampi kolmonen yli koko mettähallituksen tehdyllä avauksella veivät Ville 2 heiton johtoon turnauksessa.

Mutta tämän jälkeen väylät 3, 4, 5 ja 6 tapauhtui jotain, putti käsi jäätyi. Kiekot oli menny ohitse väliin oikealta väliin vasemmalta ja upeat avaukset kääntyivät vitosiksi ja nelosiksi.

Tämän jälkeen väylä 7 Special edition Rhyno petti Villen ja päätyi veteen, no koska kiekko oli selvästi huono täytyi kassissa olleista kolmesta vastaavasta vajaan 50 euron kiekosta päästä eroon, ja sehän kävi kätevästi kun vieressä oli lampi. Plops, plops ja plops. Ville sanoi että kisalaukun menon lampeen pelasti viime hetkessä vain se että muistui mieleen siellä olevat lompakko ja kännykkä.

Sanoisin että pelaamalla kierroksen loppuun Ville olis heittänyt noin 60 ja ollut jaetulla toisella tilalla 2 heittoo kärjestä ennen semejä. Mutta tarinasta tuli näin paljon parempi ja Pyöveli ja Ville nappas ilman suurempaa harkinta aikaa saman tien taksin alle ja lähti Amsterdamiin hankkiutumaan eroon taskun pohjalla polttavista euroista.

Pyöveli hyytyi kolmannella kierroksella 64 tulokseen ja jäi 1 heiton päähän semifinaaleista sijalle 17. Ensimmäinen kerta semien ulkopuolella etelä-euroopan kisoissa. Alkaa ilmeisesti ikä painaa, tosin Villen kanssa myöskin Amsterdamissa vietetty edellinen yö lienee osaltaan vaikuttanut asiaan.

Ilari latautui kisaan tiukasti hotellilla ja oli selvästi keskittynyt sunnuntai aamuna. Pelasimme jälleen samassa poolissa. Korvalapuissa oli kokoajan mantra päällä ja alkuun vaikutti että nyt todella toimii. Heti ekalla väylällä 14 kylmän viileä hermoputti vasten vettä sisään ja kakkonen korttiin. Mutta jos vaiheessa kierrosta alkoi muutama avaus lipsua ja turhautumisen kasvaessa näytti sivusta katsoen, että keskittyminen petti ja kierros päätyi noin 67 kierrokseen ja sijoistus noin 20-21 Ilari voi sitten korjata tähän perään oikeat tiedot.

Petri Behm kehui koko viikon lopun puttiaan. Tykkäsi siitä jopa niin kova, että laittoi useammalla väylällä vähintään 3 puttia. Tästä huolimatta 18. sija kilpailussa.

Anne oli ennen finaalin alkua 2 heittoa franzia perässä, oli kirinyt jotain 3 heittoa kiinni kolmannella kierroksella. Finaalista ei valitettavasti ole tietoo, kun nostettiin Villen kanssa kytkintä, mutta laitan tähän perään kun saan tulokset Hollannista.

Haastava hieno rata, vähän ontuvat järjestelyt, erittäin vauhdikas yöelämä, aivan tajuton amsterdam, hyvä matkaseura, siinä avaimet ikimuistoiseen kisaviikonloppuun.

Suosittelen lämpimästi Hollantia kaikille.

monster
Viestit: 574
Liittynyt: Su 12 Maalis 2006, 17:53

Viesti Kirjoittaja monster » Ma 07 Huhti 2008, 13:24

joo oli ihan huikea kisareissu kaikesta huolimatta ja kiitos pyövelille hyvistä reissuista:):):)

hyzer
Viestit: 639
Liittynyt: To 27 Loka 2005, 7:57
Oikea nimi: jari väyrynen
Seura: V- ja U-seura Korven Korvenpojat ry / Bats
Paikkakunta: nurmijärvi

Viesti Kirjoittaja hyzer » Ma 07 Huhti 2008, 19:42

Mahtavaa että joku viitsii kirjoittaa tänne kisa tarinoita, kiitos.
Mahtavaa että PYÖVELI on edelleen iskussa--ainakin öisin :lol:

-väykkä-

Bogey-Beemi
Viestit: 2074
Liittynyt: Ti 25 Loka 2005, 19:44
Oikea nimi: Petri Behm

Viesti Kirjoittaja Bogey-Beemi » Ti 08 Huhti 2008, 6:30

Pyöveli kirjoitti: Anne oli ennen finaalin alkua 2 heittoa franzia perässä, oli kirinyt jotain 3 heittoa kiinni kolmannella kierroksella. Finaalista ei valitettavasti ole tietoo
Anne jatkoi kiriään ja nousi tasoihin finaalin kuudennella väylällä. Ratkaisuksi lopulta muodostui viimeistä edellisellä väylällä tämä putti joka päätti mennä ketjuista läpi. Viimeisellä väylällä Anki avasi varmasti, joten Anne oli pakotettu yrittämään hieman extraa. Riskinotto epäonnistui joten Annen kausi alkoi toisella sijalle.
Pyöveli kirjoitti: Petri Behm kehui koko viikon lopun puttiaan. Tykkäsi siitä jopa niin kova, että laittoi useammalla väylällä vähintään 3 puttia. Tästä huolimatta 18. sija kilpailussa.
Jep. Gameplaniin kuului vältää kolmen putin väylät. Kisan kolmen ensimmäisen väylän jälkeen tajusin putanneeni yhteensä yhdeksän kertaa :roll: Kolmen putin väyliä ensimmäiselle kierrokselle kertyi kahdeksan. Talvi Villen puttikoulussa on selkeesti tuottanut tulosta.

Kisan kohokohta henkilökohtaisesti oli ctp, jossa onnistuin heittämään kaksi kisan parasta tulosta 74 ja 43 cm. Palkinnoksi sain hienon star muovisen kiekon.

Sään suhteen kävi pienoinen tuuri. Kisan aikana piti sataa jopa lunta, mutta onneksi sadealue kiersi Hollannin.

Tulokset

jontsa
Viestit: 75
Liittynyt: Pe 28 Loka 2005, 0:06
Oikea nimi: Johnny Finland

Viesti Kirjoittaja jontsa » Ti 08 Huhti 2008, 14:02

Oli muuten aika homoeroottiset huoneet meidän hotellissa..
Viimeksi muokannut jontsa, Ke 11 Maalis 2009, 6:59. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Tulosliuskaa tiskiin!!!!???
:lol: PM :lol:

Bogey-Beemi
Viestit: 2074
Liittynyt: Ti 25 Loka 2005, 19:44
Oikea nimi: Petri Behm

Lainaus Arthur Haverkampin höpinöistä

Viesti Kirjoittaja Bogey-Beemi » Ti 08 Huhti 2008, 18:35

Ville Pippo was leading the tournament but he walked away on the last hole of the third round....he was having some emotional problems when he didn't play like he wanted to....

Joksa
Viestit: 619
Liittynyt: Pe 14 Loka 2005, 7:44
Oikea nimi: Joksa
Seura: Disc Golf Club Tampere

Viesti Kirjoittaja Joksa » Ti 08 Huhti 2008, 19:17

Meno on yleensä aina melko homoeroottista kun Velin kanssa on reissussa ja varsinkin "pienessä" viskihumalassa... 8)
Heitän koko ajan kupille ja otan kakkosta korttiin niin eiköhän se Markokin siitä hyydy.
- Hege

Avatar
tumpsi
Viestit: 735
Liittynyt: Ti 26 Kesä 2007, 15:24
Oikea nimi: Tomi Niemenmaa
Seura: Tampereen Frisbeeseura
Paikkakunta: Oulu

Re: Lainaus Arthur Haverkampin höpinöistä

Viesti Kirjoittaja tumpsi » Ti 08 Huhti 2008, 19:20

Faffe kirjoitti:Ville Pippo was leading the tournament but he walked away on the last hole of the third round....he was having some emotional problems when he didn't play like he wanted to....
Kuva

Pyöveli
Viestit: 182
Liittynyt: Ke 10 Loka 2007, 8:33
Oikea nimi: Veli Berglund

Viesti Kirjoittaja Pyöveli » Ti 08 Huhti 2008, 20:03

Joksa kirjoitti:Meno on yleensä aina melko homoeroottista kun Velin kanssa on reissussa ja varsinkin "pienessä" viskihumalassa... 8)
Tällä kertaa ahdistelin vain Ilaria auton takapenkillä, se lieneekin ollut syy siihen, että Ilari päätti jäädä hotellille keskittymään Sunnuntain peleihin, eikä lähtenyt mukaan Amsterdamin syntiseen yöhön Pyövelin kanssa...

Huoneista sen verran, että joku insinöörin nero oli ylittänyt itsensä ja suunnitellut vessan ja suihkun seinät lasisiksi eli tv:tä katsellessa sai samalla katsella, kun kämppis ähelsi pytyllä. Hyvänä puolena oli toki se, että suihkussa ollessaan sai samalla katsella vaikka Barnsleyn ja Cardiffin peliä...

Ville ja Joni teki uskomattoman viritelmän pussilakanoista väliseiniksi ja näkösuojiksi, jonka pojat sitten unohti purkaa, kun huoneet luovutettiin. Olisin halunnut olla katsomassa siivoojien ilmettä.

Hienohan se hotelli oli, mutta rajansa Futurismillakin...

Avatar
KURKO
Viestit: 137
Liittynyt: Ma 03 Heinä 2006, 13:42
Oikea nimi: Jani Karonen
Seura:
Paikkakunta: Espoo

Viesti Kirjoittaja KURKO » Ti 08 Huhti 2008, 23:16

Pyöveli kirjoitti:Huoneista sen verran, että joku insinöörin nero oli ylittänyt itsensä ja suunnitellut vessan ja suihkun seinät lasisiksi eli tv:tä katsellessa sai samalla katsella, kun kämppis ähelsi pytyllä. Hyvänä puolena oli toki se, että suihkussa ollessaan sai samalla katsella vaikka Barnsleyn ja Cardiffin peliä...
Hotelli Tornissa Helsingissä on vastaava ratkaisu ainakin joissain huoneissa. Jos siis Hollannista tulee pelaajia esim. Tali Openiin, niin kannattaa ehdottaa heille kotoisaa yöpymispakettia. :D
| Frisbeegolffia vuodesta 1985 |

Vastaa Viestiin