FRISBEEGOLF JA PYHTÄÄ

Keskustelua frisbeegolfista

Valvoja: HALLITUS

Jarno
Viestit: 97
Liittynyt: To 20 Elo 2009, 9:54
Oikea nimi: Jarno
Paikkakunta: kotka

Re: FRISBEEGOLF JA PYHTÄÄ

Viesti Kirjoittaja Jarno » Ti 06 Heinä 2010, 18:14

Parkkipaikan valotolppaan on merkattu FR ja nuoli josta ykkönen lähtee...eli nyt pitäisi pystyä kulkemaan rata ilman karttaakin :)

Jori
Viestit: 186
Liittynyt: Pe 23 Maalis 2007, 18:26
Oikea nimi: Jori Hätinen

Re: FRISBEEGOLF JA PYHTÄÄ

Viesti Kirjoittaja Jori » Pe 24 Syys 2010, 21:02

Tuli käytyä ensimmäistä kertaa heittämässä rata, kun se on heittokunnossa ja ajattelin vetästä tähän palautetta.

1. Kiva alotus väylä. Pakkokakkonen. Miinusta tiipaikan pehmeydestä. Siihen kasvaa ajan mittaa mieletön kuoppa.
2. Ykkösen vastakohta, ihan mukava väylä. Kakkoseen joutuu heittämään hyvän heiton, varsinkin kun koria ei näe tiille. Voisiko tiitä siirtää hiukan vasemmalle?
3. Hyvä väylä. Avauksen oltava kohdillaan, jos meinaa kolmosen ottaa. Miinusta koripaikasta. Jotenkin tuli mieleen, että koripaikka on v***uilua, miksei sitä siirtäisi pois sieltä metsästä siihen vieressä olevalle aukealla ja vähän pidemmälle?
4. Hyvä väylä tämäkin. Lähempänä par 4:sta kuin 3:sta. Spotteria vaati, toivottavasti ei tule osumia vastaan kulkeviin ihmisiin.
5. Kiva väylä taas. MUTTA. Maailman ylivoimaisesti paskin tee. Tiin vasemmassa reunassa puoli metriä korkea puun kanto, oikealla noin 2 kuution kivijärkäle. Ja tiin leveys noin 1 metri. Kivi pakottaa heittämään tiin vasemmasta reunasta, jossei halua nyrkkeillä kivenjärkäleen kanssa - tuloksena polviosuma kantoon. Muuten hyvä väylä, vaihtoehtona pelata väylää pitkin tai isolla (tarkalla) hyserillä kiertäen. Todella vaikea kakkonen, vaikea kolmonen huonolla avauksella.
6. Kiva liidättely väylä. Oikein hyvä.
7. Taas mukava väylä. Kakkoseen joutuu tekemään erittäin hyvän avauksen.
8. Radan helmi meikäläisen mielestä. Lähellä Hangon päätösväylää profiililtaan. Korin paikkaa kannattaisi miettiä, tai vähintään siistä korin ympärystä.
9. Mukava lopetus. Pakko kakkonen.

Kaiken kaikkiaan rata oli posiitivinen yllätys. Erilaisia väyliä; pakkokakkosta, pakkokolmosta, pitkää, lyhyttä, ylämäkeen, alamäkeen, annukkaa, hysseä, suoraa. Jos tiipaikat olisi kunnolliset, ei radasta olisi mitään pahaa sanottavaa. Paras 9-väyläinen mitä olen pelannut, ja mahdollisuudet alueelle ilmeisesti useampaankin väylään?

Koreista; koriosan viimeistely olisi voinut olla parempaa. Miltei joka korissa oli mahdollista putata koriosan läpi - vaikka meikäläinen käyttää jäykkyydeltään massiivipuuta vastaavia puttereita. Lisäksi koriosat oli hitusen liian isoja, mutta muuten härpäkkeet vaikutti toimivilta.

Pikku viilauksilla paikasta saa todella hienon ja monipuolisen, hiekkapohjaisen radan. Jos joku lähistöllä sattuu liikkumaan, täältä varaukseton suosittelu poikkeamaan myös Pyhtäällä.

Jarno
Viestit: 97
Liittynyt: To 20 Elo 2009, 9:54
Oikea nimi: Jarno
Paikkakunta: kotka

Re: FRISBEEGOLF JA PYHTÄÄ

Viesti Kirjoittaja Jarno » Su 26 Syys 2010, 16:03

Kiitos paloutteesta Jori!
Tässä pikkaisen kommentteja hyvistä huomioistasi!

1väylä. Olemme tietoisi heittopaikan pehmuudesta ja tarkoitus oli rakentaa ko. kohtaan "lavetti" systeemi mutta päätimme että se on vasta ensi kevään juttuja ajanpuutteen vuoksi!
2väylä. Pidämme tästä väylästä ja muutoksia ei ainakaan ole toistaiseksi ole tarkoitus tehdä. Mietimme heittopaikan siirtämistä "toiselle" puolle mutta se olisi tehnyt väylästä ehkä liian helpon.
3väylä. Alkuperäinen koripaikka oli juuri pikkaisen pidemmällä ja "keskellä" väylää mutta kunnalla on hiihtoladut juuri siellä joten heittopaikkojen ja koripaikkojen tulee olla poissa "latualueelta"... pikkaisen metsään viety koripaikka ei suoranaista ittuilu ole vaan tekee tästä pisimmästä väylästämme vieläkin vaativamman. :)
väylä4. Pikkaisen pakosta väännetty siirtymä....kylläkin kohtalaisen hyvä väylä allekirjoittaneen mielestä! Mietimme par4 muutosta mutta koska muita muutoksia ei ole niin radalle olisi tullut par28 joka on idiootti luku :) ---> vastaan tuleva liikenne on ainut ongelma ja toivottavasti niitä osumia ei tule.... jonkin sortin varoitus varmaan laitetaan ja asiaa vielä mietitään mutta luulen että väylä tulee olemaan juuri tuollainen. Lisäksi uudet/pitemmät portaa tulevat viimeistään keväällä paikalle.
väylä5. Tii paikka on jo osittain korjattu mutta ko.kanto on vielä lähdössä....tarkoitus oli se että kivenvierestä heittäessä tulee "ahdas"tunnelma mutta heittopaikka todellakin vielä turhan ahdas! (Tätä vielä viilaillaan jo pohditaan mutta varmasti siis korjataan)!!
väylä6. Yksi todellakin kiva pikku liidätys väylä.... pikkaisen huono näkyvyys vasemmalta tulevalle "liikenteelle" mutta onneksi alueella on todella vähän liikennettä... ja katsellaan voiko asialle vielä tehdä jotakin?
7väylä. mmmm joo tämä on tässä ja ei muuksi muutu...omat hienoudet tässäkin on mutta itse en oikein pidä ko.väylästä... pikkaisen tylsä?
8väylä. Aika monen suosikki ja varmaan myös monen inhokki väylä jakaa mielipiteitä.... koripaikka vielä siivoton koska edelleen sama ajanpuute vaivaa mutta kori jäänee paikalleen vain alue siistitään!
9.väylä.... kiva pikku lopetus...helppo kakkonen mutta onpa nähty että huonolla avauksella on jopa vitonen heitetty :)

Muuta: korit ovat toimineet yllättävän hyvin...muutamia kohtia todellakin on josta kiekko saattaa lipsahtaa sisään/ulos.... asiaa selvitellään ja mahdollisia korjauksi tehdään.
-->Todellakin muutamia pikku viilauksia vielä ja itsekkin olemme erittäin tyytyväisiä! Tervetuloa kaikki vaan kokeilemaan ja antakaa rohkeasti palautetta!

Jori
Viestit: 186
Liittynyt: Pe 23 Maalis 2007, 18:26
Oikea nimi: Jori Hätinen

Re: FRISBEEGOLF JA PYHTÄÄ

Viesti Kirjoittaja Jori » Su 26 Syys 2010, 16:50

Jarno kirjoitti: tarkoitus oli se että kivenvierestä heittäessä tulee "ahdas"tunnelma mutta heittopaikka todellakin vielä turhan ahdas! (Tätä vielä viilaillaan jo pohditaan mutta varmasti siis korjataan)!!
Älkää herranjumala tehkö tunnelmaa ahtaaksi siten, että joutuu varomaan heittokäden saattoa!
Jos ahdasta tunnelmaa haluaa, niin sitten istutatte vaikka kilon puita 10 metriä tiistä eteenpäin... ;)

Jarno
Viestit: 97
Liittynyt: To 20 Elo 2009, 9:54
Oikea nimi: Jarno
Paikkakunta: kotka

Re: FRISBEEGOLF JA PYHTÄÄ

Viesti Kirjoittaja Jarno » To 07 Loka 2010, 17:08

Tervetuloa siis kaikki Pyhtään Open 2010 kisoihin jossa pelataan sarjat: avoin,amatöörit ja naiset.
(Sarjat pelataan jos väh.3osallistujaa)

-Pelataan 2x9väylää ja riippuen osallistujamäärästä mahdollinen extra ysi jokaiselle. -->käytetään radalla olevia kiinteitä koreja eli normaalirata!
(lisätietoa radasta mm. http://hukat.nettisivu.org/ ja http://frisbeegolfradat.fi -->huutjärvenrata)-->TÄÄLTÄ LÖYTYY MYÖS RATAKARTTA!!!

Osallistumismaksu on 10€

Alustava aikataulu ja ohjelma on seuraava:

10.00 Ilmottautuminen päättyy
10.15 Pelaaja kokous
10.30 Ensimmäiset 2kierrrosta alkavat
13.30 18väylää takana ja ruokatauko alkaa
14.30 -->Tauko päättyy ja kisat jatkuu! (Viimeinen extra ysi)

n.klo 16 kisat heitetty ja päästää jakamaan palkintoja!

Osallistumismaksu maksetaan vasta kisapaikalla ja mukaan mahtuu ainakin 24innokkainta
Jos kuitenkin olet varma tulostasi niin voit vastata tähän viesti ketjuun ja varaamme sinulle kisapaikan!!! (Näimme myös saamme pikkaisen osviittaa osallistuja määrästä) KIITOS!

Ei muuta kuin TERVETULOA TEKEMÄÄN SE ENSIMMÄINEN VIRALLINEN RATA ENNÄTYS UUDELLE HUUTJÄRVEN RADALLE!

Pyhtään Frisbeehukat Ry
Jarno

Jarno
Viestit: 97
Liittynyt: To 20 Elo 2009, 9:54
Oikea nimi: Jarno
Paikkakunta: kotka

Re: FRISBEEGOLF JA PYHTÄÄ

Viesti Kirjoittaja Jarno » To 07 Loka 2010, 17:09

Ja päivämäärähän oli 24.10 :)

krimmu
Viestit: 102
Liittynyt: Ke 23 Syys 2009, 19:32
Oikea nimi: Kristian Kosonen
Seura:

Re: FRISBEEGOLF JA PYHTÄÄ

Viesti Kirjoittaja krimmu » Pe 08 Loka 2010, 12:22

Onko kisassa myös jotain palkintoja jaossa, vai meneekö osallistumismaksut suoraan paikallisen seuran virkistystoimintaan? :D

Jarno
Viestit: 97
Liittynyt: To 20 Elo 2009, 9:54
Oikea nimi: Jarno
Paikkakunta: kotka

Re: FRISBEEGOLF JA PYHTÄÄ

Viesti Kirjoittaja Jarno » Pe 08 Loka 2010, 18:10

Palkinnoista sen verran että normaalistihan sarjojen parhaat palkitaan! -->Ja näissä karkeloissa meno jatkuu samalla tavalla eli eiköhän ainakin joka sarjan 3parasta palkita kiekkopalkinnoin! Lisäksi riippuen osallistuja määrästä.... mahdollisia extra palkintoja on tiedossa!!

Jarno

vai että virkistys kassaa...saataisiin edes niin paljon kasaan että saataisiin rata maksettua...sitten voitaisiin sijoittaa vaikka heittopaikkoihin ja sitten viimeinkin vuonna 2018 pidetään se saunailta :)

Jarno
Viestit: 97
Liittynyt: To 20 Elo 2009, 9:54
Oikea nimi: Jarno
Paikkakunta: kotka

Re: FRISBEEGOLF JA PYHTÄÄ

Viesti Kirjoittaja Jarno » To 21 Loka 2010, 8:32

Onkohan kukaan foorumin käyttäjistä....eli niistä jotka ovat Pyhtään rataa testailleet niin heittänyt ALLE 27???
- Jos käyt testaamassa rataa ja omistat tunnukset DiscGolfscores:n niin kannattaa kirjata tulokset sinne, näin seura saa arvokasta lisätietoa radan käytöstä! KIITOKSET ETUKÄTEEN!

Jarno
Viestit: 97
Liittynyt: To 20 Elo 2009, 9:54
Oikea nimi: Jarno
Paikkakunta: kotka

Re: FRISBEEGOLF JA PYHTÄÄ

Viesti Kirjoittaja Jarno » La 14 Huhti 2012, 14:47

Huutjärvellä on kuulemma käyty jo availemassa kisakautta...kunnalta soiteltiin :(
Hiihtokausi on päällä kunnes latu ei hiihdettävässä kunnossa eli lähipäivinä varmaankin myös Hutikka heittokunnossa! ???? (MALTTIA)
(Käydään itse tarkistamassa kunhan Vilnan reissulta selvitään) :)

Muistakaa ottaa huomioon muut kuopalla liikkujat ja jokainenhan vie sitten roskat roskiin!! (Ei tarvita lisää huonoa mainosta seuralle tai lajille)

henqqa
Viestit: 2
Liittynyt: Ma 20 Kesä 2011, 21:37
Oikea nimi: Henry

Re: FRISBEEGOLF JA PYHTÄÄ

Viesti Kirjoittaja henqqa » Su 15 Huhti 2012, 10:33

Pyhtään rata kiinnostaa myös kotkalaista, pitääpä tulla joku päivä testaamaan :)

Jarno
Viestit: 97
Liittynyt: To 20 Elo 2009, 9:54
Oikea nimi: Jarno
Paikkakunta: kotka

Re: FRISBEEGOLF JA PYHTÄÄ

Viesti Kirjoittaja Jarno » Su 15 Huhti 2012, 13:23

Ja muistakaa Pyhtään ja Kotkan heittäjät piipahtaa Kotkan Fantasiapeleissä.... kiekkokausi alkaa ja uudet lätyt saatavilla :)

Vastaa Viestiin