Sivu 1/1

kanta-hämeessä?

Lähetetty: Ti 06 Kesä 2006, 9:48
Kirjoittaja kapsu
frisbeegolf toimintaa? seuroja? ratoja?
Wuolteen kartanolla kaiketi rata olisi?

Lähetetty: Ti 06 Kesä 2006, 19:03
Kirjoittaja Anne
Jossain kartanolla kävimme viime kesänä heittämässä.. Oli kaiketi Wuolteen kartano. Ihan kiva rata , mutta on kai muuttunut täksi kesäksi maksulliseksi. Näin myös Aulangon kylpylän ohjelmassa frisbeegolfia, joten siellä ympäristössä kannattaa käydä katsomassa josko ois koreja yleiseenkäyttöön..

Lähetetty: Ke 07 Kesä 2006, 10:08
Kirjoittaja Kaipainen
Prinsessa A. kirjoitti:Jossain kartanolla kävimme viime kesänä heittämässä.. Oli kaiketi Wuolteen kartano. Ihan kiva rata , mutta on kai muuttunut täksi kesäksi maksulliseksi..
Wuolteen kartano on muutaman kilsan Hauholta Tampereelle päin Lahden tien varressa. Ohessa muutama kuva radalta. Kävin siellä toukokuun alussa ja törmäsin pihalla pariin henkilöön, jotka katsoivat ihmeissään kun kerroin olevani frisbeegolfturisti. Antoivat sitten luvan mennä radalle siitä vaan ilman maksua. En tiedä onko rata yleensä maksullinen.

Ihan hauska pikkurata. Koreissa oli omaperäinen design. Jokunen tiipaikka oli rakennettu vituralleen hiekkapatjan päälle tukematta laattoja sen kummemmin. Viisi ekaa lyhyitä peltoreikiä, kutonen pitkähkö avoin väylä kuusiaidan vieressä ja kolme viimeistä metsäreikiä, joista kasi tukkoisin.

Tuonne ajaa Tampereelta kolmisen varttia. Kannattaa käydä kokeilemassa vaikka ihan vaihtelun vuoksi.

- Jukka

Kuva
Kuva
Kuva
Kuva[/img]