Kotka, Kumparepuisto

Keskustelua frisbeegolfista

Valvoja: HALLITUS

AriFerra
Viestit: 25
Liittynyt: Su 31 Heinä 2011, 18:24
Oikea nimi: ile tuominen
Paikkakunta: Porvoo

Re: Kotka, Kumparepuisto

Viesti Kirjoittaja AriFerra » Ma 24 Loka 2011, 15:30

krimmu kirjoitti: Keskiviikkona palaveri kaupungin hemmojen kera, katsotaan mitä tehdään!

PS. kaikki ideat ja huomiot ovat tervetulleita, jotta keskiviikkona tajutaan ottaa esille oikeita asioita.
Teeppä nyt oikein hyvä rata sinne, niin tulet seuraavaksi tekemään saman tempun Porvooseen... :mrgreen:

Jani
Viestit: 1143
Liittynyt: To 03 Marras 2005, 22:18

Re: Kotka, Kumparepuisto

Viesti Kirjoittaja Jani » Ma 24 Loka 2011, 18:10

Teimme eilen Kaatikselle etutiit lähes kaikille väylille. Ainakin talkooväen mielestä niitä oli mukava pelata, ja tänään oli jo päivällä porukkaa tekemässä etutiiennätystä. Meillä tullaan varmasti pelaamaan sekä etu- että takatiiltä kisoissakin.

krimmu
Viestit: 102
Liittynyt: Ke 23 Syys 2009, 19:32
Oikea nimi: Kristian Kosonen
Seura:

Re: Kotka, Kumparepuisto

Viesti Kirjoittaja krimmu » Ti 25 Loka 2011, 8:06

Jani, kiva kuulla että etutiit tuntuvat Kaatiksellakin hyvältä asialta! Tosiaan kyllähän nämä etutiit tuovat vaihtelua kokeneempienkin heittäjien rutiineihin, vaikka väylät vähän helpottuisivatkin.

AriFerra, muutto on edessä lähiaikoina, vain Kouvolaan Porvoon sijasta. Mutta eihän sitä koskaan tiedä 8) Toivottavasti saadaan täällä Helsingin itäpuolellakin frisbeegolf kukoistukseen.

hece
Viestit: 107
Liittynyt: La 09 Loka 2010, 14:18
Oikea nimi: Henrik Martikainen
Seura: Jyväskylän liitokiekkoilijat
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: Kotka, Kumparepuisto

Viesti Kirjoittaja hece » Ti 25 Loka 2011, 9:49

Noiden kaikkien vaihtoehtoisten tiipaikkojen pitäisi olla tosiaan samalla viivalla (siis eri etäisyydellä kuitenkin :D ), kunnon tiipaikat molemmissa, opasteet mielellään molemmissa, molemmat versiot dgscoresissa jne. Itse ainakin tulee vertailtua omia ja kavereiden kierroksia. On paljon helpompi verrata tuloksia jos vaihtehtoiset tiipaikat on nimetty ja kannustetaan heittämään kaikki väylät joko A tai B-paikalta (tai A tai B-koreihin). Ei niin että löytyy vaihtoehtoinen tii tai kori sieltä täältä, eikä sitä ole niitä ole mitenkään nimetty.

krimmu
Viestit: 102
Liittynyt: Ke 23 Syys 2009, 19:32
Oikea nimi: Kristian Kosonen
Seura:

Re: Kotka, Kumparepuisto

Viesti Kirjoittaja krimmu » Ke 26 Loka 2011, 14:10

Tänään käytiin radalla katsomassa tilanne ja merkkaamassa kuudelle väylälle vaihtoehtoiset tiipaikat. Nämä "B-tiit", "amatööritiit" tai mitkä ikinä nyt ovatkaan, tehdään samanlaisesta tekonurmesta kuin nykyiset heittopaikatkin. Tosin tarpeellista ei ole tehdä ihan niin isoja heittopaikkoja kuin jo olemassaolevat ovat(muistaakseni 2mx4m). Ja nämä uudet B-tiit merkataan ratakarttaan, joka valmistuu talven aikana. Luonnollisesti myös väyläopasteet tulee jokaisen B-tiin luokse.

Täten Kotkan Kumparepuiston radalla tulee olemaan kaksi eri layouttia, joista toinen on selkeästi haastavampi.

Tuota nykyisen kakkosväylän turvallisuutta on vähän kritisoitu ja tänään päätettiin niin, että sieltä väylän edessä olevan polun luota kaadetaan yksi iso kuusi ja tarvittaessa napsitaan vielä alaoksia pois lisää. Eli näin ollen näkyvyys paranee niin hyväksi, että riskejä ei ole.

henqqa
Viestit: 2
Liittynyt: Ma 20 Kesä 2011, 21:37
Oikea nimi: Henry

Re: Kotka, Kumparepuisto

Viesti Kirjoittaja henqqa » Pe 13 Huhti 2012, 21:52

Mitäs Kotkan Kumparepuistolle kuuluu nyt keväällä?

Kävin sitä tuossa viime sunnuntaina ihmettelemässä, ja nakoin siinä kauden ekat draivitkin kun tilaa löytyy. Huomasin vaan, että osa koreista uupuu(?)

Mites ne lisäväylät, missäspäin ne on siellä? Voisi taas käydä nakkomassa kiekkoa, kun taitaa nuo lumet sulaa nyt aikamoista vauhtia kun lämpötila alkaa nousta kunnolla :)

Jarno
Viestit: 97
Liittynyt: To 20 Elo 2009, 9:54
Oikea nimi: Jarno
Paikkakunta: kotka

Re: Kotka, Kumparepuisto

Viesti Kirjoittaja Jarno » La 14 Huhti 2012, 14:43

Tällä suunnalla myös tiedustellaan Kumparepuiston tilannetta.... "lupaavalta" näytti viime syksy mutta ilmeisesti kaikkia lisäkoreja ei saatu paikoilleen ja työt oli jätetty pikkaisen keske. (Normaalia kaupungin hommia)
Toivottavasti Krimmu hoitelee asiaa ja pistää kaupungin herrat koville että saadaan laatu rata myös Kotkaan!

Sitä odotellessa voi vaikka piipahtaa Kotkan Fantsuun sillä kevät on tuonnut uutuus kiekot myös Kotkaan!(Perinteiseen tapaan siis Kotkan Fantsu tukee paikallista harrastustoimintaa) :)

krimmu
Viestit: 102
Liittynyt: Ke 23 Syys 2009, 19:32
Oikea nimi: Kristian Kosonen
Seura:

Re: Kotka, Kumparepuisto

Viesti Kirjoittaja krimmu » La 14 Huhti 2012, 19:34

Meikä vaikuttaa nykyään Turussa, joten minusta ei Kumparepuiston puuhamieheksi enää jatkossa ole :D

Tällä viikolla kaupungin graafikko tms kyseli minulta väylien par-lukemat jo, joten pitkällä ollaan! Väylät ovat valmiita, mittaukset sekä A- että B-tiipaikoille on suoritettu ja paarit tiedossa. Kartta ja jokaiselle väylälle oma opaste ilmaantuvat käsittääkseni nyt keväällä ennen kuin kunnon kelit alkavat (kaupungin professional graafikko tekee, uskon että hyvä tulee)! Jos ei lähiaikoina valmistu niin rupean itse piirtämään sen verran, että väylät löytyy 8)

Niin ja koreja puuttuu sen takia, että Kumparepuisto on alueen pulkkamäki nro 1 ja talveksi mäkiosuuksien korit on poistettu. Varmasti korit asennetaan paikalleen ihan lähiaikoina.

Pitää kyllä tulla jossain vaiheessa kevättä käymään siellä, mun mielestä rata on hyvä! Varsinkin nyt, kun myös "amatööritiit" on asennettu ja näin ollen väylät soveltuvat kaikille harrastajille taitotasoon katsomatta (okei, on siellä silti pari hankalaa väylää :evil: ) Mutta mun mielestä pidemmän päälle järkevää on tehdä sellaisia ratoja, joissa riittää haasteita vielä pitkänkin ajan jälkeen.

Oheisessa taulukossa muuten näkyy tiedot väylistä!
Liitteet
kumparepuisto väylätiedot.jpg
kumparepuisto väylätiedot.jpg (13.21 KiB) Katsottu 4570 kertaa

Lunatik
Viestit: 6
Liittynyt: Ma 05 Syys 2011, 20:04
Oikea nimi: tommi
Seura: Puska Puttaajat

Re: Kotka, Kumparepuisto

Viesti Kirjoittaja Lunatik » Su 06 Touko 2012, 20:08

Kävin pyörimässä kumpareilla, Ei ole korit vielä paikoillaan. yritin vähän katsella missä niitä uusia väyliä on mutta ei näkyny.. Jos saisi sen ratakartan jostain käsiini. 6 väylän vaihtoehtoisen Tiin vain näin.

krimmu
Viestit: 102
Liittynyt: Ke 23 Syys 2009, 19:32
Oikea nimi: Kristian Kosonen
Seura:

Re: Kotka, Kumparepuisto

Viesti Kirjoittaja krimmu » Ma 07 Touko 2012, 12:39

Itse kävin pelaamassa radan läpi reilu viikko sitten, 29.5. Väyliltä 3 ja 4 puuttui tuolloin korit. Kyseiset korit on poistettu talven ajaksi koska ne voivat sattua mäenlaskijoiden reitille. Loput 10 koria ovatkin sitten paikallaan ja kyllä radalta jokaiselle 12 väylälle oma tiipaikka löytyy ja lisäksi 6 väylällä on myös vaihtoehtoinen helpompi tiipaikka.

Ratakartasta ja väyläopasteista vastaa Kotkan kaupungin henkilö, lupasivat toimittaa kartan minulle kun se on valmis. Jos karttaa ei rupea pian näkymään, alan itse piirtämään 8)

krimmu
Viestit: 102
Liittynyt: Ke 23 Syys 2009, 19:32
Oikea nimi: Kristian Kosonen
Seura:

Re: Kotka, Kumparepuisto

Viesti Kirjoittaja krimmu » Ma 07 Touko 2012, 12:49

Niin ja niistä uusista väylistä vielä. Eli kyseiset väyläy löytyvät, kun 6. väylän korin takana kulkevaa pururataa kulkee eteenpän (vasemmalle) joitakin kymmeniä metrejä. Pururadan varressa oikealla puolella näkyy väylän 12 kori. Tältä korilta arviolta 10-20 m Kumparepuistoon päin lähtee vanha metsäkoneen ura, jonka varrelta kaksi ekaa metsäväylää löytyy helposti. Toisen metsäväylän, eli väylän 8 vasemmalla puolella sitten on väylä nro 9. Tämä väylä pelataan takaisin päin eli heittosuunta on päinvastainen kuin väylillä 7 ja 8.

9 väylän korilta vähän eteenpäin kävellessä löytyykin sitten kymmenes väylä. Kymppiväylän korista etuoikealla sijaitsee väylän 11 tiipaikka.

Väylän 11 jälkeen lähdetään kävelemään pururataa pitkin takaisin kumparepuistoon päin. Matkalla takaisin Kumparepuistoon pururadan vasemmalla laidalla on tiipaikka ja tästä n. 100m eteenpäin viimeinen kori.

Toivottavasti väylät löytyvät!

Lunatik
Viestit: 6
Liittynyt: Ma 05 Syys 2011, 20:04
Oikea nimi: tommi
Seura: Puska Puttaajat

Re: Kotka, Kumparepuisto

Viesti Kirjoittaja Lunatik » Ma 07 Touko 2012, 22:32

Täytyy käydä katselemassa tässä kun ehtii.. minuun ollaan joo oltu yhteydessä sieltä puistotoimesta. annoin vinkkejä niistä väyläopasteista sun muista jutuista. Laitan tiedot sitten heti sinne Discgolfscoresiin. Joku oli heittäny näemmä -3 vaikka 3 koria ollut edes paikoillaan! :)

yytzi
Viestit: 3
Liittynyt: Ti 20 Maalis 2012, 13:21
Oikea nimi: mikael rantaharju

Re: Kotka, Kumparepuisto

Viesti Kirjoittaja yytzi » Ma 21 Touko 2012, 18:48

Hieno homma että tämäkin homma etenee... käytii ihmettlees kavereiden kanssa et miks korit on revitty irti aateltii jo että on jotaa ilkivaltaa... mutta uudet väylät oli kateuksis :D no lähtää tänää ehtimään niitä =) tässähän olisi myös hyvä puhua että jos laitettais facebookkiin kotkan fribaajien sivu pystyy...

krimmu
Viestit: 102
Liittynyt: Ke 23 Syys 2009, 19:32
Oikea nimi: Kristian Kosonen
Seura:

Re: Kotka, Kumparepuisto

Viesti Kirjoittaja krimmu » Pe 25 Touko 2012, 11:29

Facebook-ryhmä kotkalaisille frisbeegolfharrastajille on loistava idea! Kotkassa harrastus on kuitenkin aika uusi ja pelaajia ei (vielä) ole paljoa. Siitä se lähtee ja kohta on radalla tungosta niinkuin vaikka Kouvolassa, toivottavasti 8) Kumparepuisto on vielä ratana niin monipuolinen ja haastava, ettei siihen hetkessä kyllästy. Yritetään saada radan kunnossapitokin sille tasolle, että kiekkoja ei tarvitsisi metrinkorkuisesta nokkospuskasta etsiä.

krimmu
Viestit: 102
Liittynyt: Ke 23 Syys 2009, 19:32
Oikea nimi: Kristian Kosonen
Seura:

Re: Kotka, Kumparepuisto

Viesti Kirjoittaja krimmu » Pe 25 Touko 2012, 11:48

laitoin juuri viestiä Kotkan puistopuolen päättäjälle ja kysyin kuinka rata-asiat etenevät.

Vastaa Viestiin