Orimattilan frisbeegolfrata.

Keskustelua frisbeegolfista

Valvoja: HALLITUS

-Hukka-
Viestit: 7
Liittynyt: Su 22 Huhti 2012, 23:04
Oikea nimi: Tomi Korpinen

Orimattilan frisbeegolfrata.

Viesti Kirjoittaja -Hukka- » Ma 09 Syys 2013, 22:10

Orimattilan frisbeegolfrata on nyt saatu siihen malliin, että tänään 9.9.2013 viikkokisoissa päästiin pelaamaan täysi 18 väyläinen layout. Radalla on vielä puutteelliset väyläopasteet, mutta niitä korjaillaan koko ajan ja viimeistään talven aikana tehdään kaikki kuntoon. Heittopaikat on merkitty kakkosnelosista tehdyillä teeboxeilla, toivotaan että viimeistään ensi kesänä saadaan hommattua teematot. Väylien väliset siirtymät on merkitty next tee kylteillä ja merkkausmaalitäplillä puihin. Väyläpituuksia ei ole vielä tarkistusmitattu ja ne laitetaan esille lopullisiin väyläopasteisiin.

Väyläkohtaiset säännöt: Urheilukenttää kiertävän metallisen verkkoaidan sisäpuoli on ob:ta, kaikilla väylillä millä "onnistuu" sinne heittämään (jatketaan sieltä mistä kiekko meni ob:lle, rankun kera). Väylällä 5 on triplamando, jos missaat mandon jatko DZ:lta rankun kera, droppari on sillan alla. Väylän 8 oikella reunalla kulkevan valkoisen puuaidan oikea puoli on ob:ta (jatketaan sieltä mistä kiekko meni ob:lle, rankun kera). Väylällä 10 on mando joka kierretään oikealta puolelta, jos missaat mandon re-tee rankun kera. Lisäksi väylän oikealla puolella kulkeva asfalttitie on ob:ta (jatketaan sieltä mistä kiekko meni ob:lle, rankun kera). Väylällä 15 on tiin oikealla puolella vihreä verkkoaita joka rajaa vieressä olevan talon tontin rajaa, aidan sisäpuoli on ob:ta (jatketaan sieltä mistä kiekko meni ob:lle, rankun kera). Väylällä 18 on mando joka kierretään oikealta jos missaat mandon, re-tee rankun kera. Ratakartta on liitteenä.
Liitteet
Ratakartta Orimattila..jpg
Ratakartta Orimattila..jpg (111.49 KiB) Katsottu 5616 kertaa

reimain
Viestit: 88
Liittynyt: To 17 Maalis 2011, 13:58
Oikea nimi: Reima Innala
Seura: Orimattila Disc Club
Paikkakunta: Orimattila

Re: Orimattilan frisbeegolfrata.

Viesti Kirjoittaja reimain » Ke 26 Maalis 2014, 18:40

Orimattilan rata suljetaan keväthuollon johdosta perjantaina 28.3 ja radalta poistetaan kaikki korit.
Rata avataan uudelleen viimeistään toukokuun alussa

Terveisin
Orimattila Disc Club ry Hallitus

reimain
Viestit: 88
Liittynyt: To 17 Maalis 2011, 13:58
Oikea nimi: Reima Innala
Seura: Orimattila Disc Club
Paikkakunta: Orimattila

Re: Orimattilan frisbeegolfrata.

Viesti Kirjoittaja reimain » Ma 12 Touko 2014, 9:54

Korit paikoillaan tänään kello 19. Väyläopasteet tulevat kuluvan viikonaikana. Väyliä radalla 21 joista kilpailussa jätetään heittämättä väylät 5, 18 ja 19

Vastaa Viestiin