Onko videoille tarvetta ensi kaudellakin?

Keskustelua frisbeegolfista

Valvoja: HALLITUS

jiiärrä
Viestit: 919
Liittynyt: To 20 Elo 2009, 21:41
Oikea nimi: Janne Räsänen
Seura: Talin Tallaajat

Onko videoille tarvetta ensi kaudellakin?

Viesti Kirjoittaja jiiärrä » Ti 17 Syys 2013, 20:41

Moi ajattelin laittaa kissan pöydälle, kun ei ole mitenkään satavarmaa, missä tiheydessä ja missä määrin jatkamme lcgm8 kanavalla videoiden tekemistä tulevina kausina. On tullut niin paljon kampitusta siitä, että maksamme siitä, että teemme työtä, että mittautan mielelläni fribaavalla kansalla kiinnostuksen videoita kohtaan. Kiinnostaisi myös se, että montako kisaa haluaisitte nähdä videolta kaudessa. Sana on vapaa.

Muuten pelaajat älkää ottako henkilökohtaisesti, jos vältän teidän kuvaamistanne, jollette ole finaalissa kärkiryhmässä, jos kuulutte meille, mitenhän tämän sanoisi, ei niin lajia parhaalla tavalla edistävän firman tiimiin. Pomot sekoilee, ei pelaajat, ei mulla ole mitään pelaajia vastaan. Lajin ja siksi pelaajien edun vuoksi näitä videoita on väsätty tähänkin asti. Ei pomojen iloksi. Niillä saa pää paisua ihan rauhassa keskenään, ei mua ininä haittaa. Ei oikein viitsi edes avautua, mitä ja miten on tapahtunut ja syiden selvittämiseen tarvitaan ihan muun koulutuksen saaneita. Ihan kuin kiinnostaisi epärationaalisen käyttäytymisen setviminen. Meitä on dissattu sen verran rajusti, että vaikeaksi on tehdä takaisin rakastaminen :-)

Tämä on vain ja ainoastaan minun mielipiteitäni sisältävä viesti, Juha on vastuussa vain omista mielipiteistäään, eikä alkuunkaan minun. Minä haistan palaneen käryä ja epäilen, ettei se löytynyt tässä tapauksessa korvieni välistä, eikä Juhankaan. En pidä tätä siltojen polttamisena puoleltani, kun sen teki vastarannan porukka aiemmin.

Annan esimerkin, mua ohjeistettiin, että kuvaa yleisöstä pahimmasta ryysiksestä. Siinähän mahtuu hyvin kääntämään kameraa kiekon lentoa seuraten. Olisipa tullut samaa jälkeä kuin ohjeistajan järkkäämässä videossa samasta tapahtumasta, eli kiekko ei näy kuvissa koko ajan, eikä ole selvyyttä siitä, mihin draivi meni. Joten jos tuollainen tulevaisuus videoissa kiinnostaa, kertokaa, jotta säästämme rahaamme ja vaivaamme sekä jätän asiat noin tekeville. Mahdollisesti.

Varaan tietysti oikeuden kiusaksenikin kuvata kisoja jatkossakin :roll: En tosin väärän joukkeen järkkäämiä. Kun kiitos vapaaehtoistyöstä on pottuilu, ei tarvitse ottaa työpanoksestani rahoja vastaan jatkossa.

Avatar
Tee8mu
Viestit: 2248
Liittynyt: Su 18 Touko 2008, 12:25
Oikea nimi: Teemu Malmelin
Seura: Nokian frisbeeseura
Paikkakunta: Nokia

Re: Onko videoille tarvetta ensi kaudellakin?

Viesti Kirjoittaja Tee8mu » Ti 17 Syys 2013, 20:55

Hienoa työtä ootte tehnyt videoiden kanssa. Harmi jos julkaisuasioissa on mutkia matkassa. Toivottavasti materiaalia nähdään jatkossakin. :!:

Zuum
Viestit: 27
Liittynyt: Ti 06 Syys 2011, 8:33
Oikea nimi: Janne Jaalivaara

Re: Onko videoille tarvetta ensi kaudellakin?

Viesti Kirjoittaja Zuum » Ti 17 Syys 2013, 22:04

Lähes teidän kaikki videonne on tullut katsottua ja uusia odotellaan vesi kielellä. Parhaat olen katsonut lukuisia kertoja. Kisameiningin ihmettely videoista oli yksi tärkeä syy sille, että itsekin lähdin kilpailemaan. EOQ:ssa Nokialla pelaaminen oli osittain juuri siksi niin hienoa, kun oli videoista nähnyt maailman huippujen pelaavan samaa rataa. Sama pätee Tali Open 2011:n kohdalla. Videot tarjoavat myös mahdollisuuden tutustua lajin lähihistoriaan Suomessa ja tämä merkityshän vain kasvaa kun videoiden määrä toivottavasti kasvaa. Mainitsemistasi epäkohdista en enempää tiedä, mutta mielestäni jokaisen kilpailunjärjestäjän tulisi arvostaa läsnäoloanne.

Avatar
tuminoid
Site Admin
Viestit: 4260
Liittynyt: Ke 09 Kesä 2010, 13:45
Oikea nimi: Tuomo Tanskanen
Seura: Karkkilan Frisbeegolfkerho
Paikkakunta: Nummela

Re: Onko videoille tarvetta ensi kaudellakin?

Viesti Kirjoittaja tuminoid » Ke 18 Syys 2013, 6:36

Katsojana: Ehdottomasti haluaisin nähdä videoita jatkossakin. Hyvää työtä olette tehnyt ja tällä kaudella Central Coastin (vähän tyhjänpäiväisten mutta silti ah niin oleellisien) selostuksien kanssa videot saavuttaneet vielä uudet sfäärit laadussa.

TD:nä: Tulen tarjoamaan tulevanakin vuonna (pientä) kipukorvausta jos (kun!) tulette tekemään kisavideon Karkkila Openista. Suosittelisin muillekin seuroille ajattelemaan kisavideoita myös mainonnan kannalta ja panostamaan vähän rahallisestikin jos rataanne/kisaanne tullaan kuvaamaan. Sponsoreiltakin saattaa herua kuluja enemmänkin takaisin kun näkyvyys on kunnossa... Win-win-win kaikille.

Hartsa
Viestit: 136
Liittynyt: To 08 Maalis 2007, 12:12

Re: Onko videoille tarvetta ensi kaudellakin?

Viesti Kirjoittaja Hartsa » Ke 18 Syys 2013, 12:32

Hyvä äijät ootte tehneet hyviä videoita jatkakaa ihmeessä noita on ollut hienoa katsoa mä ainakin nostan hattua teijän duunaamiselle noissa videoinneissa!!!!!!!!!!

Avatar
PM
Viestit: 733
Liittynyt: Ke 26 Loka 2005, 10:31
Oikea nimi: P.Määränen
Seura: Talin Tallaajat
Paikkakunta: Tikkurila

Re: Onko videoille tarvetta ensi kaudellakin?

Viesti Kirjoittaja PM » Ke 18 Syys 2013, 16:31

Toivon mukaan toi "episoodi" ei vaikuta klippien tekoon millään lailla,kyllähän toi kuulostaa hyvinkin ihmeelliseltä,että pitää kuvata joitakin tiettyjä pelaajia. Mikä on lajin kannalta hyvin surullista. :cry: Mainokset on sitten erikseen. Hyvää jälkeä jätkät on tehnyt jatkakaa samaa malliin!
Kaikki muu on turhaa paitsi putti!!


http://www.frisbeepoint.fi/kauppa/index.php

Jyrmy
Viestit: 24
Liittynyt: La 28 Tammi 2012, 17:04
Oikea nimi: Jyri Salminen

Re: Onko videoille tarvetta ensi kaudellakin?

Viesti Kirjoittaja Jyrmy » Ke 18 Syys 2013, 17:28

Keep up the good work!!!!

SamuliKL
Viestit: 6
Liittynyt: La 02 Kesä 2012, 15:11
Oikea nimi: Samuli Lintula

Re: Onko videoille tarvetta ensi kaudellakin?

Viesti Kirjoittaja SamuliKL » Ke 18 Syys 2013, 18:53

Oletteko muuten miettineet jotain joukkorahoitusmahdollisuutta tai jotain muuta? Ei varmaan saa kisojen kuvaamisesta ammattia, mutta ehkä vähän bensarahoja. Mä ainakin olisin valmis maksamaan jotain siitä, että saisi seurata isoimpia kisoja.

Bogey-Beemi
Viestit: 2074
Liittynyt: Ti 25 Loka 2005, 19:44
Oikea nimi: Petri Behm

Re: Onko videoille tarvetta ensi kaudellakin?

Viesti Kirjoittaja Bogey-Beemi » Ke 18 Syys 2013, 19:09

Te olette ilmeisesti uhka jollekin:) Sehän viestii vaan teidän työnne laadusta.
foorumipurnaaja

Zuum
Viestit: 27
Liittynyt: Ti 06 Syys 2011, 8:33
Oikea nimi: Janne Jaalivaara

Re: Onko videoille tarvetta ensi kaudellakin?

Viesti Kirjoittaja Zuum » Ke 18 Syys 2013, 20:08

SamuliKL kirjoitti:Oletteko muuten miettineet jotain joukkorahoitusmahdollisuutta tai jotain muuta? Ei varmaan saa kisojen kuvaamisesta ammattia, mutta ehkä vähän bensarahoja. Mä ainakin olisin valmis maksamaan jotain siitä, että saisi seurata isoimpia kisoja.
Hyvä idea. Pistäkää fundraiser-kiekkoja myyntiin, varmasti menevät kaupaksi.

jiiärrä
Viestit: 919
Liittynyt: To 20 Elo 2009, 21:41
Oikea nimi: Janne Räsänen
Seura: Talin Tallaajat

Re: Onko videoille tarvetta ensi kaudellakin?

Viesti Kirjoittaja jiiärrä » Ke 18 Syys 2013, 21:04

Staffimeiningillä on tähän asti menty lajinedistämistalkoiden hengessä, katsotaan, pystymmekö jatkamaan samalla meiningillä, vai ei. Kiitoksia kannustuksestanne, se merkitsee paljon. Hatunnosto ja kumarrus.

Avatar
BlackWolf
Viestit: 46
Liittynyt: Pe 07 Tammi 2011, 23:04
Oikea nimi: Elmo Lampela
Seura: Willimiehen Disc Golf

Re: Onko videoille tarvetta ensi kaudellakin?

Viesti Kirjoittaja BlackWolf » To 19 Syys 2013, 0:20

Jos minulta kysytään, että kerro yksi asia missä Frisbeegolf on Suomessa ykkönen, niin se on lcgm8 kanava Youtubessa!
En voi ymmärtää jos joku haluaa tätä hienoa ja uskomattoman antaumuksellista toimintaa ajaa alas. Paljon on tullut porukan kanssa juteltua ja jos kysyy että mitäs kattelee porukka netistä videoita, sitten kun se sydän alkaa asialle sykkiä, niin tekemisen laatu ja taso on vaan sitä luokkaa että ykkösenä on joka paikassa sama youtube kanava. Ei muuta kuin vaikka video palvelua tms. pystyyn, jos tuntuu että ei homma toimi. Mä maksaisin mielelläni jonkun kympin tms. vuodessa että pääsen kattoon esim. maamme isoimmat kisat sillä laadulla ja toteutuksella josta tähän mennessä on saatu nauttia ilmatteeksi. Enkä todellakaan usko olevani asiassa ainoa, ei muuta kun uutta matoa koukkuun ja kohti uusia pettymyksiä, mikäli joku ei ymmärrä että tuolla sitä pelataan muutkin lajit ihan oikeesti maksavan yleisön ehdoilla, ei niiden pelaajien, niin sitten ne ei kyllä ymmärrä että mistä niille maksetaan, koska tietääkseni se on edelleen se näkyvyys, myös sille sponsorille, ei kai ne hyvää hyvyyttään niitä paitoja jne. nille pakota päälle pukeen?
Pessimisti ei pety koskaan

hece
Viestit: 107
Liittynyt: La 09 Loka 2010, 14:18
Oikea nimi: Henrik Martikainen
Seura: Jyväskylän liitokiekkoilijat
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: Onko videoille tarvetta ensi kaudellakin?

Viesti Kirjoittaja hece » To 19 Syys 2013, 7:43

Teidän videoille ON tilausta. Lukuisat kerrat odotettu seuraavaa osaa malttamattomana. Enkä ole ainut. Hyvää työtä, toivottavasti jatkatte videoiden tekoa.

Nystrom
Viestit: 30
Liittynyt: La 12 Marras 2011, 7:35
Oikea nimi: Andreas Nyström
Seura: Ekenäs IF Frisbeegolf
Paikkakunta: Tammisaari

Re: Onko videoille tarvetta ensi kaudellakin?

Viesti Kirjoittaja Nystrom » To 19 Syys 2013, 7:48

lcgm8:lla on youtuben parhaan näköiset Frisbeegolfvideot. piste! Toivottavasti jatkatte!

MikkoS
Viestit: 297
Liittynyt: Ma 25 Loka 2010, 11:21
Oikea nimi: Mikko Setälä

Re: Onko videoille tarvetta ensi kaudellakin?

Viesti Kirjoittaja MikkoS » To 19 Syys 2013, 8:50

Kyl mäkin voisin helposti maksa jonkun ~10€ per kausi noista videoista. Yksi missä eritoten erotutte eduksenne on juuri tuo että kiekon lentoradan näkee yleensä kokonaan ja loppuun asti. Ja hyvään kun on tottunut, ei jaksa enää yhtään kattoo jotain videoo missä kuva heiluu sinne sun tänne taivasta kuvaten ja kiekko on "siellä jossain". Lisäksi kun monissa muissa videoissa ei näytetä väyläkuvaa alussa niin entistä vähemmän tietää missä mennään ja minne pitäisi mennä.

Selostuksetkin ollut plussaa, vaikka ne on vähän ollut nyt tasoa "kato mikä heitto, kovia jätkiä nämä, kato yritti hakee sisään" jne. eli tavallaan fiilistelyä eikä niinkään taktista/teknistä selostamista. Toisaalta ainakin noin tiukaksi kun videot on leikattu, siinä ei ole sitä "tyhjää aikaa" missä selostaa että "no Pasi tässä useimmiten heittää hyserflippiä sillä ja sillä kiekolla". Ja toisaalta mistäs noi kiekkovalinnat nyt ehtiskään bongaamaan. Mut kiinnostaisi varmasti monia!
Huomaan heti putterin irrotessa kädestä, että "aha, tuonneko olinkin menossa" - roberd

Vastaa Viestiin