Sivu 1/1

Sporttiturva vakuutus

Lähetetty: Ke 23 Joulu 2015, 11:02
Kirjoittaja jwinterh
Moi,

Milloinkas voisi ostaa itselleen tuon vakuutuksen vuodelle 2016?

Ei muuten mutta itselläni kävi vähän köpelösti vakuutusten kanssa. Lyhyesti sanottuna niin polven leikkaus maksettiin mutta työpaikan vakuutuksen kautta mutta se ei korvaa fysikaalista hoitoa. Oma tapaturmavakuutus OLISI korvannut fyssarin mutta kun liitolla oli tarjota tämä Sporttiturva niin tämän takia oma tapaturmavakuutus ei enää auttanutkaan. Jäi siis fyssarit itselleen maksettavaksi. Noh, sitä oppii.

Eli miten ostan vakuutuksen 2016 vuodelle? Liiton sivuilla on vain 2015.

Re: Sporttiturva vakuutus

Lähetetty: La 05 Maalis 2016, 19:08
Kirjoittaja käpä
Siis ymmärsinkö oikein, että oma vakuutusyhtiö vaati, että on liiton vakutuus? Eli käytännössä oman tapaturmavakuutuksen ehdoissa on, että jos lajiliitolla on tarjota vakuutus niin se pitää olla voimassa. Onko tietoa onko toi yleinen käytäntö tapaturmavakuutuksissa?

Re: Sporttiturva vakuutus

Lähetetty: La 05 Maalis 2016, 19:11
Kirjoittaja zaia
käpä kirjoitti:Siis ymmärsinkö oikein, että oma vakuutusyhtiö vaati, että on liiton vakutuus? Eli käytännössä oman tapaturmavakuutuksen ehdoissa on, että jos lajiliitolla on tarjota vakuutus niin se pitää olla voimassa. Onko tietoa onko toi yleinen käytäntö tapaturmavakuutuksissa?
Vakuutuksesta kerrotaan lisää sivuillamme http://frisbeegolfliitto.fi/sporttiturva-vakuutus/ , kannattaa tarkistaa mikä on oman vakuutusyhtiön kanta jos tarjolla on lajikohtainen vakuutus.

Re: Sporttiturva vakuutus

Lähetetty: La 05 Maalis 2016, 20:21
Kirjoittaja ville
Aika moni vakuutusyhtiö vaati erillisen vakuutuksen jos kyseessä on lisenssiurheilu.

Re: Sporttiturva vakuutus

Lähetetty: Pe 27 Heinä 2018, 14:00
Kirjoittaja Fresbiigolf
Vieläköhän tätä ketjua seurataan.. Mikä on nykypäivänä tilanne vakuutusten kanssa? Tarjoaako vakuutusyhtiöt hyvin vakuutuksia vai pitääkö jotenkin liiton kautta hoitaa?

Re: Sporttiturva vakuutus

Lähetetty: Pe 27 Heinä 2018, 18:49
Kirjoittaja tuminoid
OP Sporttiturvan voi ostaa Suomisportista kuten lisenssin ja seurajäsenyyden.