SFL:n kevätkokous 19.3.2016 - ehdokkaiden vaalipuheet

Keskustelua frisbeegolfista

Valvoja: HALLITUS

ville
Viestit: 5750
Liittynyt: To 26 Kesä 2008, 7:28
Oikea nimi: Ville Kotamäki
Seura: Nummelan Frisbeeseura
Paikkakunta: Nummela

SFL:n kevätkokous 19.3.2016 - ehdokkaiden vaalipuheet

Viesti Kirjoittaja ville » Pe 04 Maalis 2016, 9:46

Virallinen kokouskutsu
http://frisbeegolfliitto.fi/2016/03/03/ ... lsingissa/

Ollaan siis valitsemassa hallitukseen uutta jäsentä kaudelle 2016-2017.

Toivottavaa olisi, että ehdokkaat aloittaisivat vaalityönsä tässä ketjussa.

mpenttila
Viestit: 192
Liittynyt: To 05 Maalis 2015, 22:16
Oikea nimi: Matti Penttilä
Seura: Muu frisbeeseura
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: SFL:n kevätkokous 19.3.2016 - ehdokkaiden vaalipuheet

Viesti Kirjoittaja mpenttila » Ma 07 Maalis 2016, 12:21

Laitetaas tänne sitten tarinaa:

Matti Penttilä

Olen 40-vuotias Elisalla työskentelevä perheenisä. Perheeseen kuuluu vaimo, 4 lasta (18, 17, 14 ja 11 -vuotiaat) sekä kolme koiraa. Olen kotoisin Hämeenlinnan Hauholta - opiskelut ja työt veivät aikanaan Helsingin ja Espoon kautta Nummelaan, jossa asustelimme n. 10 vuotta Nummelanharjun frisbeegolf kentän läheisyydessä. Noin 3,5 vuotta sitten muutimme koko perheen kanssa Jyväskylään. Harrastan frisbeegolfin lisäksi lumilautailua, vaimon ja koirien kanssa lenkkeilyä sekä satunnaisesti kaikenlaista pelailua (sulkapallosta ja jääkiekosta kaikkeen mahdolliseen).

Olen Suomen mittapuullakin melko uusi lajin harrastaja - n. 10 vuotta olen ollut lajin parissa. Aikanaan lajiin hurahtanut Nummelassa asuessani - innostus välillä hiukan hiipunut ja syttynyt uuteen liekkiin n. 3-4 vuotta sitten, jolloin aloitin myös kilpailemisen lajin parissa.

Kotiseurani on Laukaalainen Puska Puttaajat, jossa olen toiminut n. kolme vuotta aktiivisesti ja parina viime vuonna olen ollut myös hallituksessa vaikuttamassa asioihin - olen ollut myös kotikaupunkini seuran Jylin jäsen kannattaen frisbeelajien kehittymistä Jyväskylässä. 2015 toimin PP hallituksen vara PJ ja tänä vuonna minut valittiin kunniatehtävään luotsaamaan seuraa PJ tehtävässä. Pyrimme vaalimaan PP seuran perinteitä ja pitämään frisbee spirittiä yllä myös hallitustoiminnassa. Olen erittäin iloinen saadessani työskennellä rakkaan lajin parissa hienojen ihmisten keskellä ja vaikuttaa etenkin Keski-Suomen frisbeegolfin tulevaisuuteen.

Kokemusta yhdistystoiminnasta on kertynyt nykyisen frisbeegolf seuratoiminnan lisäksi lähinnä jääkiekon parista, jossa olen "työskennellyt" 8 vuotta valmentajana ja 2 vuotta myös seuran hallituksessa ja yhden vuoden jopa erotuomarina :).

Valmentajana toimiessani minulla syttyi aito halu auttaa muita, jakaa tietoa ja mahdollistaa tiedon jakaminen. Valmentamisessa saamaani kokemusta olen hyödyntänyt kaikkialla elämässäni - niin työssäni kuin vapaa-ajalla. Uskoisin että minulla olisi annettavaa Suomen frisbeegolfliitolle nimenomaan näistä toisen lajin kautta tulleista yleishyödyllisistä opeista. Etenkin minua kiinnostaisi olla mukana kehittämässä ja vastaamassa lajin kasvun myötä syntyvään valmennustarpeeseen. Laji on mielenkiintoinen koska se on niin monijakoinen. Lajin harrastajat voi kategorisoida monessa mielessä ja tätä kautta myös tarpeet valmennustoiminnalle ovat hyvin erityiset.

Valintani kautta saisimme liitolle "korvat" myös Keski-Suomeen sekä suun, jolla kertoa liiton viestiä aina tarvittaessa myös täällä keskemmällä Suomea. Liikun työni puolesta Jyväskylä-Tampere-Helsinki akselilla lähes viikoittain, joten myös tätä liikkumista voidaan hyödyntää tarvittaessa matkalle osuvien paikkakuntien osalta.

Täältä löytyy muutama kuva niin saa yhdistettyä kasvot tarinaan (joku saattaa muistaa minut myös viime kesältä Parigolf SM kisojen TD:nä - se pieni mies jolla oli iso ääni :D ):
https://www.dropbox.com/sh/91z8ode1mre8 ... z2z4a?dl=0
Täältä vielä ammatillinen profiilini mikäli se kiinnostaa:
https://fi.linkedin.com/in/mattipenttila

Listen first to understand - then to be understood!

Vastaa Viestiin