Sappeen DiscGolfParkin vieraskirja

Keskustelua frisbeegolfista

Valvoja: HALLITUS

Sappee
Viestit: 23
Liittynyt: Ma 22 Tammi 2007, 14:03
Paikkakunta: Pälkäne

Sappeen DiscGolfParkin vieraskirja

Viesti Kirjoittaja Sappee » To 19 Heinä 2007, 16:51

Sappeen DiscGolfParkissa käy paljon porukkaa pelaamassa ja olisihan se mukava ihan niinku oikeasti tietää, että kuinka paljon pelaajia käy tai edes vähän sinne päin määrää ja pelikertoja. Joten tästä lähin Sappeen DGP:n vieraskirja löytyy Frisbeeliiton foorumin tästä osiosta eli 'frisbeegolf'. Käykäähän laittamassa puumerkkiä ja kommentteja tänne jatkossa!

Tällä viikolla ei muuten ole ollut tietoakaan hyttysistä eikä paarmoista - ja olen ihan oikeasti ollut siellä hikisisssä hommissa, vaikken kiekkoa heittämässä, ja erilaisilla säillä (..kokemusta siis on...). Toivottavasti ötökät pysyvät poissa ensi viikonloppunakin!

JohnEagle
Viestit: 673
Liittynyt: Ke 06 Kesä 2007, 12:58
Oikea nimi: Janne Kotka
Paikkakunta: kangasala

Viesti Kirjoittaja JohnEagle » To 19 Heinä 2007, 17:02

Tiistaina käväsin kiertämässä rundin, oli ihan ok kelit nakella.

Sappee
Viestit: 23
Liittynyt: Ma 22 Tammi 2007, 14:03
Paikkakunta: Pälkäne

Sappeen DGP SM-kisojen käytössä 20.-22.7.

Viesti Kirjoittaja Sappee » Pe 20 Heinä 2007, 15:31

Sappeen DGP on tämän viikonlopun 20.-22.7. SM-kisojen käytössä. Tervetuloa pelaamaan, kannustamaan ja katsomaan! Sekä jälleen maanantaina rata taas avoinna aina ja kaikille - tervetuloa!

Noukka
Viestit: 1066
Liittynyt: Su 01 Loka 2006, 20:35

Viesti Kirjoittaja Noukka » Ke 01 Elo 2007, 7:50

Kolmeen kertaa on tullut käytyä SM-kisat mukaan lukien. Törmäsin pariin otteeseen radalla paikallisiin harrastajiin, jotka olivat saaneet ensikosketuksensa lajiin Sappeen radalla. Kertoivat lajin vieneen koko käden ja sydämmen. Kannattaisi varmaan olla yhteydessä näihin paikallisiin ja miettiä seuran perustamista alueelle. Seuran kanssa voisi tehdä yhteistyötä radan käyttöön ja kunnossapitoon liittyvissä asioissa. Seuran voi helposti perustaa liittymällä jo olemassa olevan seuran jaostoksi. Sitten vain viikkokisat käyntiin ja erilaisia kisoja hakuun. 8)

Sappee
Viestit: 23
Liittynyt: Ma 22 Tammi 2007, 14:03
Paikkakunta: Pälkäne

'Sappee DGC' -seuratoiminta

Viesti Kirjoittaja Sappee » Pe 03 Elo 2007, 8:22

Seuratoiminta viikkokisoineen on erittäin tervetullut Sappeeseen! Lähialueelta yksi harrastaja eli Janne Aitoosta kavereineen on jo ollut yhteydessä allekirjoittaneeseen (leena.koppa (at) palkane.fi), ja tässä alkuvaiheessa olen mielelläni mukana kuvioissa. Jatkossa seura toimii tietenkin harrastajien voimin, joten toivottavasti muita kontakteja tulee jatkossa lisää, kun päästään tositoimiin.

Pälkäneen urheiluseuran eli Luja-Lukon kanssa frisbeegolfin seuratoiminnasta on ollut puhetta jo avajaisten tienoilla ja kiinnostuneiden harrastajien ilmaantumisen ansiosta asiassa edetään varmasti! Tyyliin: Luja-Lukon alajaosto tmv. on todennäköisin vaihtoehto.

Ilmoitellaan seuratoiminnan etenemisestä täällä foorumilla ja toivotaan lisää innostunutta porukkaa mukaan!

RioT
Viestit: 78
Liittynyt: Ti 12 Heinä 2005, 13:37
Oikea nimi: Tuomas Rio
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Viesti Kirjoittaja RioT » Pe 03 Elo 2007, 15:42

Voisi olla kuitenkin kaikille selkeämpää että Sappeessa olisi oma seuransa fribailulle joka kuuluisi liittoon. Ja ratahan tulee varmasti synnyttämään omia harrastajiaan aikojen saatossa runsaasti.

-tr

Noukka
Viestit: 1066
Liittynyt: Su 01 Loka 2006, 20:35

Viesti Kirjoittaja Noukka » Pe 03 Elo 2007, 19:14

Olemalla jaosto emoseuralle ei ole este liittoon kuulumiselle. Itse olemme Hangon hyrskyjen frisbeegolf jaosto HaHy FG ja kuulumme toki liittoon. Hangon Hyrskyissä on jaostoina mm. salibandy, seinäkiipeily, voimistelu, itsepuolustuslajit ym. Näistä jokainen toimii oman liittonsa alaisuudessa ja kokonaisuus muodostaa itse seuran.

Avatar
Frisbeezer
Viestit: 329
Liittynyt: Ma 11 Huhti 2005, 21:55
Oikea nimi: Jussi Meresmaa
Seura: Disc Golf Club Tampere
Paikkakunta: Lempäälä
Viesti:

Infotaulu pois käytöstä 4.-7.8.

Viesti Kirjoittaja Frisbeezer » Pe 03 Elo 2007, 20:52

Sappeen DiscGolfPark -infotaulu valmistuu maanantaina ja siksi haemme taustalevyn asennusta varten pois viikonlopun aikana. Uusi uljas taulu on paikoillaan ti-ke -akselilla.

-Jussi
-REINVENT YOUR GAME-

Discmania Golf Discs
http://www.discmania.net

Tatu
Viestit: 58
Liittynyt: Ti 27 Kesä 2006, 16:15
Oikea nimi: Tatu Saarinen
Seura: Nummelan Frisbeeseura
Paikkakunta: Koh Samui
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Tatu » La 04 Elo 2007, 15:48

Reilun vuoden uutta seuraa pyörittäneenä voin suositella alajaostoa isommassa seurassa. Se on fiksuin ratkaisu mielestäni, koska ei voi tietää vielä miten paljon Sappeessa innostutaan lajista.
Olen pyörittänyt NFS toimintaa aivan nollista nykytilanteeseen ja parhaillaan viikonloppu menee SM-kisojen merkeissä täällä Vihdin maastoissa. Tie nykytilanteeseen on ollut todella rankka työssä käyvälle ihmiselle ja vaatii todella paljon panostusta ja aikaa ilman palkkaa.
Onhan tämä ollut osittain palkitsevaakin, mutta yhtä aikaa myös todella uuvuttavaa.

Pääsette vähintään puolella työllä kuulumalla isompaan yhdistykseen.
Hahy fg on todella hieno esimerkki tämän kaltaisesta ratkaisusta.
NFS

Sappee
Viestit: 23
Liittynyt: Ma 22 Tammi 2007, 14:03
Paikkakunta: Pälkäne

Sappee DGP tuloskortti ja seuratoiminta Sappeessa

Viesti Kirjoittaja Sappee » Ti 14 Elo 2007, 10:15

Tuloskortin (21 väylää) voit tulostaa Sappeen www-sivuilta:
http://www.sappee.fi/show.php?object=discgolfpark

Muistathan, että tupakointi radalla ja sen läheisyydessä on kielletty. Tuothan myös roskat ja pullot ja tölkit pois maastosta. Radan varrelta löytyy useita roska-astioita. Toivomme, että jokainen jaksaa kantaa kortensa kekoon niin rata pysyy siistinä ja kaikki maanomistajasta alkaen pysyvät tyytyväisinä 8).

Tämän viikon torstaina kello viisi kokoontuu Sappeenvuorelle lajiin täysin hurahtanut porukka perustamaan frisbeegolf -seuratoimintaa! Pälkäneen suuren seuran eli Luja-Lukon alaisuudessa jaosto alkaa toimimaan - tästä kuulette vielä... Siis lisää myöhemmin! Harrastajia seudulle on Sappeen DGP:n avaamisen myötä tullut kuulemma kuin sieniä sateella - tervetuloa mukaan!

JohnEagle
Viestit: 673
Liittynyt: Ke 06 Kesä 2007, 12:58
Oikea nimi: Janne Kotka
Paikkakunta: kangasala

Viesti Kirjoittaja JohnEagle » Ti 14 Elo 2007, 13:25

Ei olis paha panostus sappeen toimesta hommata paikalla tommoset tekonurmiset tii-matot. Arvaisin että SM kisojen toimesta pitäis olla vähintään mökkivuokrien verran plussalla radan kunnostamiskustannuksissakin ;)

Nuo hiekkakuoppatiit nimittäin on hyvin nopeasti hyvin pyllystä.

Sappee
Viestit: 23
Liittynyt: Ma 22 Tammi 2007, 14:03
Paikkakunta: Pälkäne

Sappeen harrastajatoiminta

Viesti Kirjoittaja Sappee » Pe 17 Elo 2007, 9:12

Sappeenvuoren Huipussa pähkäiltiin eilen eri vaihtoehtoja seuratoiminnan aloittamiseksi ja tultiin siihen tulokseen, että: suora toiminta on parasta ja mukavin tapa laittaa homma käyntiin!

Aktiivinen ja lajiin hurahtanut porukka alkaa järjestämään Sappeen DGP:ssa viikkokisoja, joista tulette lukemaan lisää lähitulevaisuudessa näiltä palstoilta ja Sappeen nettisivuilta. 'Sappeen DGC:n' porukasta kuulemme vielä...

poimis
Viestit: 2409
Liittynyt: Ke 26 Loka 2005, 11:14
Oikea nimi: Sami Poimala
Seura: Talin Tallaajat
Paikkakunta: Vantaa
Viesti:

Viesti Kirjoittaja poimis » La 18 Elo 2007, 22:45

Käytiin tänään Sappeella heittämässä kierros. Tiimatot olisi tosiaan paikallaan. Radalla nähtiin jopa pari aboriginaalia, eli ilmeisesti touhu on siellä nousussa, mahtavaa!

JS
Viestit: 8
Liittynyt: La 21 Heinä 2007, 23:44
Oikea nimi: Janne Sokka
Paikkakunta: Aitoo

Viesti Kirjoittaja JS » To 23 Elo 2007, 21:07

Sappeen ensimmäiset "viikkokisat" on sitten pidetty, porukkaa oli ihan mukavasti, 14. Koska mukana oli paljon aloittelijoita, päätettiin pelata kisat parigolffina. Ajankohta kisoille tulee varmasti jatkossa, siis ainakin syksyksi, siirtymään viikonloppuun, kunhan mahdollisimman monelle sopiva ajankohta löytyy. Tämä sen vuoksi että tuolla metsässä alkaa jo yhdeksän aikaan olemaan aika pimeä.

Kun mahdollisimman monelle sopiva ajankohta loppusyksyksi selviää, ilmoittelen siitä täällä. Jatkossa todennäköisesti pelataan ainakin tämä syksy enimmäkseen parigolffina, jotta saadaan mahdollisimman paljon uusia naamoja mukaan, koska mukaantulokynnys aloittelijoille ja vähän käyneille pienenee. Tästä saatiin jo ensimmäisellä kerralla todella positiivista palautetta. Ensi kerralla sitten kaikki kaverit mukaan ja samalla tavalla jatketaan.

Kärkikolmikko:
Masa & Jari 69
Jesse & Tomi 70
Janne & Jampe 71

Mukana olleet tunnistakoon itsensä listasta :)

Jarvasto
Viestit: 467
Liittynyt: Ke 23 Tammi 2008, 10:02
Oikea nimi: Jani Toivonen
Seura: Disc Golf Club Provinssi
Paikkakunta: NURMO

Viesti Kirjoittaja Jarvasto » Su 13 Huhti 2008, 18:04

Onko Sappeen rata toiminnas NYT??? onko lunta/kuraa tietääkö joku olisin sinne päin täs parin viikon sisään menos niin vois poiketa testaamas rataa???
Komia mies ämpäri pääs

DGCP! Disc Golf Club Provinssin Puheenjohtaja

Vastaa Viestiin