Hervannan rata

Keskustelua frisbeegolfista

Valvoja: HALLITUS

haBuu
Viestit: 44
Liittynyt: Ti 07 Heinä 2009, 18:46
Oikea nimi: Janne Kinnunen
Seura: Tampereen Frisbeeseura
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: Hervannan rata

Viesti Kirjoittaja haBuu » Ma 15 Syys 2014, 17:44

Isompi ongelma lienee, että saako alueelle ylipäätään tehdä mitään.

Noukka
Viestit: 1066
Liittynyt: Su 01 Loka 2006, 20:35

Re: Hervannan rata

Viesti Kirjoittaja Noukka » Su 21 Syys 2014, 15:03

Asiahan ei tietenkään minulle kuulu, mutta kun tuota karttaa katselin niin mieleen tuli tälläinen asia. Olisiko järkevää siirtyä kolmosväylältä suoraan vitoselle, josta tulisi nelosväylä ? Siitä sitten eteenpäin niin, että kartan väylä-4 olisi kymppiväylä ? Näin aloitus ja lopetus olisivat suhteellisen lähellä toisiaan ja tähän päästään helposti vain numerointia muuttamalla ?

HannuH
Viestit: 1
Liittynyt: Su 28 Syys 2014, 21:24
Oikea nimi: Hannu

Re: Hervannan rata

Viesti Kirjoittaja HannuH » Su 28 Syys 2014, 22:49

Vähän sivuun aiheesta mutta pysytään Hervannassa kuitenkin. Mitä olette mieltä radasta Hervannan laskettelu rinteessä? Olisi parkkipaikat ja kaikki valmiina, ei tarvita isoa väylien raivaamista yms. Tiit ja korit vain paikoilleen. Alueen käyttö kesä aikaan kasvaisi myös... Mielestäni ainakin parempi kuin Kauppi minne joskus tätä on haaveiltu. Tiedän kaupungin asenteen mutta suunnitelkaa kokeneemmat ihan testi mielessä 18 väylää laskettelurinteen ympäristöön, mahtuuko? Seuraavat ehdot: ei ulkoilu reiteille, ei huoltokopin taakse (Lukonmäen puolelle), lähtö lähelle parkkipaikkaa, samoin viimeinen väylä. lisäksi puttikori olisi hyvä olla, sitähän Tampereella ei vielä olekkaan.

Carlos
Viestit: 16
Liittynyt: Su 08 Touko 2011, 10:57
Oikea nimi: Carl Willandt
Seura: Tampereen Frisbeeseura
Paikkakunta: Tampere

Re: Hervannan rata

Viesti Kirjoittaja Carlos » Ma 29 Syys 2014, 18:17

HannuH kirjoitti:Vähän sivuun aiheesta mutta pysytään Hervannassa kuitenkin. Mitä olette mieltä radasta Hervannan laskettelu rinteessä? Olisi parkkipaikat ja kaikki valmiina, ei tarvita isoa väylien raivaamista yms. Tiit ja korit vain paikoilleen. Alueen käyttö kesä aikaan kasvaisi myös... Mielestäni ainakin parempi kuin Kauppi minne joskus tätä on haaveiltu. Tiedän kaupungin asenteen mutta suunnitelkaa kokeneemmat ihan testi mielessä 18 väylää laskettelurinteen ympäristöön, mahtuuko? Seuraavat ehdot: ei ulkoilu reiteille, ei huoltokopin taakse (Lukonmäen puolelle), lähtö lähelle parkkipaikkaa, samoin viimeinen väylä. lisäksi puttikori olisi hyvä olla, sitähän Tampereella ei vielä olekkaan.
Hervannan laskettelurinteessä on joka kesä suht aktiivista alamäkipyöräilytoimintaa hyppyreineen ja ajoreitteineen, minkä lisäksi alueelle ei todellakaan mahdu 18 väylää, ellei sitten osaa väylistä sijoiteta Lukonmäenkadun toiselle puolelle metsään, jolloin sitten jo joudutaankin noihin raivaustöihin. 9 väylää voisi juuri ja juuri saada ilman merkittäviä metsurihommia.

Omasta mielestäni Kauppi-Niihaman maasto ja alue antavat huomattavasti paremmat puitteet täysimittaiselle pro-tason radalle, mutta tämähän on toki vain oma mielipiteeni. :)
Son, when you participate in sporting events, it's not whether you win or lose; it's how drunk you get. - Homer Simpson

Vastaa Viestiin