Liiton pelaajavakuutus infoa kaivataan

Keskustelua frisbeegolfista

Valvoja: HALLITUS

käpä
Viestit: 87
Liittynyt: Ma 14 Marras 2005, 0:33
Oikea nimi: Kari Vesala
Seura: Talin Tallaajat
Paikkakunta: helsinki
Viesti:

Liiton pelaajavakuutus infoa kaivataan

Viesti Kirjoittaja käpä » To 15 Marras 2007, 19:25

On jo pidemmän aikaa pitänyt kysyä, että mitä liiton pelaajavakuutus kattaa ja milloin se on voimassa jne. jne. Pistäiskö joku hallituksesta tietopaketin tänne. Uskoisin, että muutkin ovat asiasta kiinnostuneita.

rosenjo
Viestit: 127
Liittynyt: To 10 Marras 2005, 13:53

vakuutus

Viesti Kirjoittaja rosenjo » To 15 Marras 2007, 20:01

onko karvalakkisarja liiton alainen kilpailu, kuuluuko vakuutuksen piirin :?: luulen ettei. Aikoinaan, kun vakuutus tuli, puhuttin aika kovista omavastuuosuuksista. Muuta ei maalaispoika tiedä, kuten ei näytä tietävän kaupunkilaispoikakaan. Info olisi todella suotavaa,,,,

Jenni
Viestit: 305
Liittynyt: Pe 09 Kesä 2006, 12:51
Paikkakunta: Espoo

Viesti Kirjoittaja Jenni » To 15 Marras 2007, 21:43

Mä tosta kyselin syyskokouksessa ja käsittääkseni liitolla on vain ns vastuuvakuutus. Eli jos jotain ns kolmannen osapuolen esine (tai henkilö) menee rikki niin ne korvataan. Korjatkaa jos olen väärässä.

Liitokiekkoliitolla on vapaaehtoinen urheilijan tapaturmavakuutus, joka on voimassa treeneissä ja kisoissa koti sekä ulkomailla. Maksaa n 62e vuosi. Joku tällanen ois kyllä passeli frisbeeliitollekin! Sitä odotellessa, jokaisen kandee hoitaa omat tapaturmavakuutukset (kisoihin pitää olla ihan omat vakuutukset) kuntoon, koska liiton puolesta tätä ei käsittääkseni ole tehty.

käpä
Viestit: 87
Liittynyt: Ma 14 Marras 2005, 0:33
Oikea nimi: Kari Vesala
Seura: Talin Tallaajat
Paikkakunta: helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja käpä » Ma 19 Marras 2007, 19:05

Kiitos Jennille tiedosta, mutta voisiko joku varmistaa asian, jotta ei oltais pelkän epävarman tiedon varassa. Ja mitä mahdollinen vastuuvakuutus kattaa jne.

juvieri
Viestit: 505
Liittynyt: Pe 04 Marras 2005, 7:38
Paikkakunta: Mustasaari
Viesti:

Karvalakki-sarja ei ole liiton alainen kilpailu

Viesti Kirjoittaja juvieri » Ti 20 Marras 2007, 0:06

Karvalakki-sarja ei ole liiton alainen eikä siis kuulu liiton vakuutuksen piiriin. Muistelen myös, että liiton vakuutus korvaa vain ulkopuoliselle henkilölle tai omaisuudelle mahdollisesti koituvan vahingon. Kannattaa olla omat vakuutukset kunnossa. Jos vakuutusmaksuja lähdettäisin perimään Karvalakki-komitean toimesta, osallistumismaksut nousisivat liian korkeiksi ja osallistujamäärät putoaisivat eli kisanjärjestäminen menisi aivan kannattamattomaksi.
Miljoona elämän aikana menemään lajin edistämiseen ja harrastamiseen...

käpä
Viestit: 87
Liittynyt: Ma 14 Marras 2005, 0:33
Oikea nimi: Kari Vesala
Seura: Talin Tallaajat
Paikkakunta: helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja käpä » Ke 21 Marras 2007, 1:37

Kiitos. Tarkennan vielä. En siis halua mitään mutu tietoa vaan oikeata faktaa joltain, joka on kyseisen vakuutuksen liitolle ottanut. KIITOS!

JussiL
Viestit: 501
Liittynyt: Ti 12 Huhti 2005, 7:40
Oikea nimi: Jussi Lindberg

Viesti Kirjoittaja JussiL » Pe 01 Helmi 2008, 14:06

Liiton vakuutus on siis vahinkovakuutus, mikä korvaa aineellisia vahinkoja. Vakuutus on voimassa kaikissa liiton alaisissa kilpailuissa (viralliset kilpailut ja sarjat). Omavastuu osuus jää liiton maksettavaksi. Vakuutus ei tietenkään korvaa tahallisesti aiheutettuja vahinkoja eikä myöskään tapauksia missä onnettomuuksien ennaltaehkäisyä ei ole tehty riittävässä määrin (esim vaaralliseksi suunnitellulla radalla tapahtuva onnettomuus jää kilpailun järjestäjän vastuulle).

Liiton tarjoamasta tapaturmavakuutuksesta on ollut keskusteluja, mutta vielä ei ole päätetty asiaa tarkemmin selvittää.


Toisaalla vastasin karvalakkisarjan osalta vakuutus asioihin seuraavasti:
Tiedotuksena ja muistutuksena kaikille, että karvalakkisarjan vastuullisten järjestäjien toiveesta/vaatimuksesta kyseinen sarja ei ole liiton alaista toimintaa. Myöskään liiton vahinkovakuutus ei tästä syystä ole voimassa näissä tapahtumissa.

Sarjan osakilpailuihin osallistumisesta ja liiton maksujen maksamista ei liitolla ole minkäänlaisia vaatimuksia. Sarjan sääntöjä tuntevat voinevat vastata järjestäjien vaatimuksista osallistumisen edellytyksistä.

käpä
Viestit: 87
Liittynyt: Ma 14 Marras 2005, 0:33
Oikea nimi: Kari Vesala
Seura: Talin Tallaajat
Paikkakunta: helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja käpä » La 02 Helmi 2008, 4:49

Kiitos Jussi. Vielä haluaisin tarkennusta esim. tilanteeseen, missä liiton alaisessa kilpailussa, vaikka sm-sarjassa, joku pelaaja heittää esim. yleisöön tai toiseen pelaajaan siten että joku loukkaantuu. Kattaako vahinkovakuutus myös heille aiheutuneet vahingot tms. Vai korvaako vakuutus vain materiaa?
En tiedä, mitä muut ovat tapaturmavakuutuksesta mieltä, mutta minusta se olisi tarpeellinen, vaikkakin se mahdollisesti jäsenmaksua korottaisikin.

monster
Viestit: 574
Liittynyt: Su 12 Maalis 2006, 17:53

Viesti Kirjoittaja monster » La 02 Helmi 2008, 10:12

niin olisi tosiaan kiva tietää et korvaako se vakuutus käpän mainitsemat vahingot,varsinkin kun omat heitot tuppaa lähtemään välillä sinne sun tänne...

Avatar
PM
Viestit: 733
Liittynyt: Ke 26 Loka 2005, 10:31
Oikea nimi: P.Määränen
Seura: Talin Tallaajat
Paikkakunta: Tikkurila

Viesti Kirjoittaja PM » La 02 Helmi 2008, 10:29

Käsitääkesi korvaa jos satuu heitto"vähän"lipee!!!!

Bogey-Beemi
Viestit: 2074
Liittynyt: Ti 25 Loka 2005, 19:44
Oikea nimi: Petri Behm

Viesti Kirjoittaja Bogey-Beemi » La 02 Helmi 2008, 10:50

Liiton kautta järjestetylle tapaturmavakuutukselle kilpailutilanteisiin olisi jo ollut käyttöä täällä päin. Loukkasin polveni viimeisessä eurotour-kisassa syksyllä.
Vaihtoehdot loukkaantumisen jälkeen oli valehdella vakuutusyhtiölle loukkaantumisen tapahtuneen harjoitellessa tai maksaa leikkauskulut itse.

Kävin leikkauksen jälkeen kyselemmässä vakuutuksia kilpailutilanteisiin. Kilpailut kattavalle tapaturmavakuutukselle olisi tullut hintaa noin 300 euroa vuosi. Uskoisin, että liiton kautta vakuutuksen hinta tulisi edullisemmaksi. Pieni hinta toi toisaalta on verrattuna esim. polvileikkaukseen yksityisellä.

Kannattaa hoitaa vakuutukset kuntoon ennen kauden alkua.

Vastaa Viestiin