Kotka, Mussalon Suuret niityt

Keskustelua frisbeegolfista

Valvoja: HALLITUS

Jori
Viestit: 186
Liittynyt: Pe 23 Maalis 2007, 18:26
Oikea nimi: Jori Hätinen

Re: Kotka, Mussalon Suuret niityt

Viesti Kirjoittaja Jori » Ke 23 Syys 2009, 10:21

Jarno kirjoitti:1.Rata on jatkuvasti hoitamaton??? ---> joko kaupungilla ei ole aikaa tai kiinnostusta hoitaa kenttää!!---->vaikka heittää "väylälle" kiekko saattaa hukkua pitkään heinikkoon!
Kaupunkiin ollaan oltu koko kesän ajan yhteydessä. Itte oon lähettäny useita meilejä kaupungille kesän aikana, näkemättä missä kunnossa rata on.

Jarno kirjoitti:2. Rata on jatkuvasti "märkä" -->kiva kahlata lammikoissa joita muodostuu tietyille radoille, jotka rakennettu "kosteikon/sontapellon" päälle!!
Jos rata on märkä, se johtuu parista seikasta; joko on satanut vettä (ja pohjahan on tosiaan niitty-/peltomaista) tai sitten meriveden pinta on korkealla. Aluehan on muistaakseni merenpinnan alapuolella.
Jarno kirjoitti:3.Aloittelijan kiekkoja syövät ojat ja lampi....no mutapohja korjaa kiekot hyvään talteen!
Niillä väylillä, joilla ei ole muita haasteita tuovia tekijöitä kuin ojat ja/tai lampi, olisi tylsää heittää jos ei olisi mitään mikä kiertää ja jotain mitä pitää varoa. Kiekkoja hukkuu jokaisella radalla, se nyt vaan on fakta. Jos se lampi siinä yhdellä väylällä pelottaa, täytyy se väylä pelata seiftaten, kiertäen tai jättää pelaamatta.
Jarno kirjoitti:-Kaiken kaikkiaan rata on kuitenkin monipuolinen ja erillaisia väyliä on kohtalaisesti. Kiva että on frisbeegolf rata lähellä mutta olisihan siihen saannut panostaa pikkuisen enemmän!
Miltei kaikki radat Suomessa toimii ja pysyy kunnossa talkootöillä. Kotkassa ongelmana on seuran/yhdistyksen puuttuminen, joka ottaisi radan hoiviinsa. Mikäli tällainen yhdistys Kotkaan saataisiin perustettua, niin kaupunkikin saattaisi olla myötämielisempi auttamaan radan kunnossapidossa?
Jarno kirjoitti:-Kouvolassa on jo yksi rata ja toinen tulossa kovaa vauhtia....koskakohan Kotka panostaa ensimmäisen radan hoitoon???
Tuota Kotkan panostuksen määrää ei varmaan saa frisbeeliiton keskustelupalstalta selville, ellei puistotoimi sitten sivustoa seuraa aktiivisesti :wink:

Jarno
Viestit: 97
Liittynyt: To 20 Elo 2009, 9:54
Oikea nimi: Jarno
Paikkakunta: kotka

Re: Kotka, Mussalon Suuret niityt

Viesti Kirjoittaja Jarno » Ke 23 Syys 2009, 20:26

Kotkaan on ollut puhetta seuran perustamisesta ja innokkaita harrastajia on varmasti olemassa.....
En kyllä usko että puistotoimi seuraa keskusteluamme mutta allekirjoittanut on ottanut omien kanavien kautta yhteyttä ja "kunnalliset päättäjät" ja toimihenkilöt tietävät tilanteen ja ovat jopa loppukesästä kerran ajaneet kentän :)
Silloin oli puhetta kenttää hoitavan kaverin kanssa että 3viikon välein ajettaisiin ruoho ja pikkasen siivottaisiin ojien reunoja mutta mutta...
EIPÄ OLE KUULUNUT MITÄÄN TAASKAAN!

-Totta myös se että turha sitä täällä on puida tai purnata....sillä täällä olijat varmaan 99.99% haluaisivat että kaikki kentät olisivat hyvässä kunnossa ja hoidettuja!

-Katsellaan mitä asialle voidaan tehdä.....lisäksi allekirjoittanut "ehkä" suosittelee sitä seuran perustamista sillä tiedossa on talkooväkeä ja halukkaita jäseniä!

Noukka
Viestit: 1066
Liittynyt: Su 01 Loka 2006, 20:35

Re: Kotka, Mussalon Suuret niityt

Viesti Kirjoittaja Noukka » To 24 Syys 2009, 13:10

Hienoa Jarno! Nyt olet oikeilla jäljillä. Ei muuta kuin homma käyntiin. Sehän on nähty, että ne radat joilla ei ole aktiivista seuraa ylläpitämässä rataa, menevät nopeasti huonoon kuntoon, rehevöityvät ja unohtuvat. 8)

Jori
Viestit: 186
Liittynyt: Pe 23 Maalis 2007, 18:26
Oikea nimi: Jori Hätinen

Re: Kotka, Mussalon Suuret niityt

Viesti Kirjoittaja Jori » Ke 18 Elo 2010, 19:48

Haloo kotkalaiset frisbeegolffaajat!

Olen pitkin kesää saanut viestejä ja lukenut eri sivustoilta, joissa on kommentoitu Mussalon radan kuntoa ja kunnossapitoa. Kotkan kaupunki on hoitanut oman osuutensa sovitusti ja kiitettävästi - Kotkassa ongelma on olemassa olevan seuran tms. puuttuminen, joka vastaisi radan hoitamisesta kaupungin avustuksella (niittäminen).

Olen parin viime viikon aikana ollut yhteydessä Kotkan kaupungin puisto-osastoon ja keskusteluissa on tullut ilmi aloite, jossa toivotaan lisää koreja Otsolan Kumparepuistoon.

Kun Kotkaan perustettiin rataa Kumparepuisto oli yksi vaihtoehdoista, mutta silloin katsottiin että on helpompi perustaa uudelle paikkakunnalle rata Mussaloon, koska raivaustöitä ei juuri tarvittu.
Nyt kaupungilta on tullut vihreää valoa ajatukselle, jossa Mussaloon jätettäisiin muutama kori puttailua, lähipelitreenaamista ja tutustumista varten näille helppohoitoisille paikoille, ja vähintään yhdeksän väyläinen rata perustettaisiin Kumparepuistoon. Koska Kumparepuisto on todella suosittu lasten pulkkamäkipaikka, kerättäisiin korit tai ainakin osa koreista lumien tultua pois ja asetettaisiin keväällä takaisin. Aluehan on ihanteellinen radan perustamiselle. Saataisiin Kotkaan kilpailija Vihdin vastaavalle - Kumparepuisto on entinen kaatopaikka :D
Jos joku ei tiedä mikä/missä paikka on ---> http://www.kotka.fi/alltypes.asp?d_type ... ,1936,3096

En ole Kotkassa muutamaan kuukauteen käynyt, enkä tiedä nykyisen radan käyttöasteesta( <- insinööritermi :lol: ) mitään.

Haluaisinkin kysyä kotkalaisten mielipidettä tälle ajatukselle ennenkuin muutoksia ruvetaan tekemään:

- Kumparepuiston sijainti, koetaanko sen olevan liian syrjässä?
- Kuinka paljon Kumparepuistolla on muita käyttäjiä? Poislukien talven pulkkamäkikäyttäjät...
- Katariinan meripuistossa on kolme koria, käytetäänkö näitä vai kannattaisiko ne siirtää Kumparepuistoon?
- Kuinka paljon Kotkassa on aktiivisia harrastajia? Löytyykö radan käyttäjistä "ydinporukka", joka kerää talkooväkeä kasaan, perustaa seuran ym...

Rohkeasti mielipidettä allekirjoittaneeseen puhelimitse 0401774577, sähköpostilla jorihatinen@hotmail.com tai tämän viestiketjun jatkoksi.


-jori

Kimmo
Viestit: 161
Liittynyt: Ma 17 Heinä 2006, 8:34
Oikea nimi: Kimmo Lindholm
Seura: Nummelan Frisbeeseura
Paikkakunta: Espoo - Vihti

Re: Kotka, Mussalon Suuret niityt

Viesti Kirjoittaja Kimmo » To 19 Elo 2010, 16:24

Hienoa Jori! ex-kaatopaikat on huippumestoja. :D
Soitin kaverille, joka asuu Kotkassa (ei harrasta frisbeegolfia). Ei tuntenut Kumparepuiston aluetta kovin hyvin, mutta sanoi, että siellä on myös metsää ympärillä… Eli ehkä ne metsäalueet kannattaa katsastaa myös… Toisaalta metsät ovat siellä päin varsin kivikkoisia (muinaista merenpohjaa) joten eipä tiedä…
Mutta paikalliset frisbeegolffaajat varmasti tietää.
Katsomo täällä vaan "huutelee" vinkkejä... tietämättä, tuntematta ollenkaan aluetta. :D

Jarno
Viestit: 97
Liittynyt: To 20 Elo 2009, 9:54
Oikea nimi: Jarno
Paikkakunta: kotka

Re: Kotka, Mussalon Suuret niityt

Viesti Kirjoittaja Jarno » To 19 Elo 2010, 20:18

Hello

heheh no mitä tässä voi sanoa..... itse asun 400mpäässä kumpare puistosta joten uusi rata olisi enemmän kuin tervetullut.... :)
mutta asiaan....Pyhtään Frisbeehukat kävivät aluetta tutkimassa ja lopulta päädyttiin huutjärven hiekkakuoppavaihtoehtoon....
en nyt tässä lähde mitään hirveitä perusteluita tekemään mutta alue on todellakin vanhakaatopaikka ja aktiivisia ulkoiluihmisiä alueella on kohtalaisesti... metsäalueet ovat pikkaisen ??? kosteuden takia (jossain paikoin...lähes suomaastoa) metsää jatkuu kyllä useampaan suuntaan ja osittainen metsärata olisi olueeelle varmasti mahdollinen....
aktiivisia ihmisiä ei kovinkaan montaa taida Kotkan alueella olla mutta ainakin allekirjoittaneeseen voi ottaa yhteyttä jos apua kiinnostaa...

Mussalon rata on ihan ok...hoito ok...kosteus harmittaa... mutta jos kaupunki näyttää vihreää valoa niin voitaisiin jokin paikka katsoa.. oli se sitten kumparepuisto tai jokin muu... laitetaan ajatus korvan taakse ja aletaan miettimään mitä oikeasti voitaisiin tehdä!! onko mussalon radan poistaminen sitten oikea ratkaisu...???mene ja tiedä?? uusi rata kuitenkin kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta.... mutta mistä ne ihmiset???

katariinan puisto.... ihmiset "pelailevat" kesä aikaan eli vain puttailevat... harrastajille katariinanniemessä ei ole juuri mitään...tai on... LIIKAA IHMISIÄ!! eli pelaaminen onnistuu vain kummallisiin aikoihin...ei toimi edes harjoittelupaikkana :(

seura on perustettu...ööö. pyhtään puolella koska pyhtään kunta antoi hiekkakuopan ja aktiivisia ihmisiä on ööö 3 jotka eivät ole oikeasti aktiivisia :)

oma ehdotus.....uusi rata...mussalosta korit pois...öö kaikki ....katariinasta pois öööö kaikki.... luovista pois 2koria eli yksi jää leiriläisille ja näin meillä on ööö n.12-13koria jos laskin oikein.... ja ne kumpare puistoon tai johonkin muualle ja 16väylänen on valmis... (siis kumpare puistossa on ainakin 2koria...pitäisi olla kolme mutta yhtä en löydä) :)

talkoolla pystyyn... seura pystyyn (ilman rekisteröintiä, jos mahdollista--->selitän myöhemmin) kaupungilta apua ja materiaalia ja ei muuta kuin pelaamaan!


Jarno

Aki
Viestit: 6
Liittynyt: Ma 30 Elo 2010, 11:19
Oikea nimi: Aki Savolainen
Paikkakunta: Karhula

Re: Kotka, Mussalon Suuret niityt

Viesti Kirjoittaja Aki » Ma 30 Elo 2010, 12:14

Kumparepuisto olisi paras paikka isolle frisbeegolfradalle Kotkassa :) Itse tein kans puistotoimelle sen alotteen, että sinne tulisi lisää koreja. Käyn Kumparepuistossa heittelemässä yleensä 3-4 kertaa viikossa ja harvoin näkee muita heittäjiä, paitsi omaa kaveriporukkaa. Ja osa aktiivisempiist on nyt intissä nii on vähä hiljasempaa. Meitä on melko aktiivisia kävijöitä n. 8 Kumparepuiston alueella.

Siinä alhaal oleva mettäalue on kyl osittain lähes suota :/ mut on siel kuivempaa aluetta myös :) koirien ulkoiluttajii on Kumparepuistos ja lapsiperheit leikkipuiston puolel. Mopoilijoit ajelee kans siel, vaikkei sais. Eli on siel vähän muutakii porukkaa. Kuulemma Kumparepuiston 3. kori on varastettu eikä otettu pois :/ näin puistotoimi ilmoitti.

Katariinassa on niin paljon muita ulkoilijoita et siel ei saa kunnol muuta ku puttailtuu :(( joten oma mielipide olisi että ne korit siirrettäisiin Kumparepuistoon :)

Jori olitko tulossa syyskuun aikana puistotoimen työntekijöiden kanssa suunnittelemaan rataa Kumparepuistoon? Mulle soitettii puistotoimelta että sillon kun suunnittelut olisi niin myös aktiivisimpia radan käyttäjiä pyydettäisiin paikalle? :)

Jori
Viestit: 186
Liittynyt: Pe 23 Maalis 2007, 18:26
Oikea nimi: Jori Hätinen

Re: Kotka, Mussalon Suuret niityt

Viesti Kirjoittaja Jori » Ma 30 Elo 2010, 12:29

Aki,

Laita tekstiviestillä numerosi (mun numero tossa ylempänä), niin olen yhteydessä kun se on ajankohtaista.

-jori

Aki
Viestit: 6
Liittynyt: Ma 30 Elo 2010, 11:19
Oikea nimi: Aki Savolainen
Paikkakunta: Karhula

Re: Kotka, Mussalon Suuret niityt

Viesti Kirjoittaja Aki » Ma 30 Elo 2010, 14:45

Jori,

No hyvä juttu :) yritän saada myös muit kavereita tulemaa sillon.

Belmondo
Viestit: 6
Liittynyt: Ke 18 Elo 2010, 19:54
Oikea nimi: LLLLL
Seura:

Re: Kotka, Mussalon Suuret niityt

Viesti Kirjoittaja Belmondo » Ke 01 Syys 2010, 13:28

Missä tämä kumparepuisto sijaitsee? Siis lähinnä jonkinnäköistä osoitetta kaipaisin, että löytäisi karttahaulla. Itse olisin aktiivinen käyttäjä ulkopaikkakuntalaisena viimeistään ensi vuonna. Katariinanpuiston koreja olen jonkun verran käyttänyt, mutta soveltuvat lähinnä vain lähipelitreeniin. Tuuliolosuhteet ovat myös usein aika hankalat sielä rannalla.

Jori
Viestit: 186
Liittynyt: Pe 23 Maalis 2007, 18:26
Oikea nimi: Jori Hätinen

Re: Kotka, Mussalon Suuret niityt

Viesti Kirjoittaja Jori » Ke 01 Syys 2010, 13:55

Belmondo kirjoitti:Missä tämä kumparepuisto sijaitsee? Siis lähinnä jonkinnäköistä osoitetta kaipaisin, että löytäisi karttahaulla. Itse olisin aktiivinen käyttäjä ulkopaikkakuntalaisena viimeistään ensi vuonna. Katariinanpuiston koreja olen jonkun verran käyttänyt, mutta soveltuvat lähinnä vain lähipelitreeniin. Tuuliolosuhteet ovat myös usein aika hankalat sielä rannalla.
Hiidenkirnuntie.

krimmu
Viestit: 102
Liittynyt: Ke 23 Syys 2009, 19:32
Oikea nimi: Kristian Kosonen
Seura:

Re: Kotka, Mussalon Suuret niityt

Viesti Kirjoittaja krimmu » Ke 01 Syys 2010, 19:40

Asun Kotkassa ja olen harrastanut frisbeegolfia n. 10 vuotta, joten jonkunlainen käsitys lajista ja radoista on päähäni jo päässyt muodostumaan.

Olen ehdottomasti sillä kannalla, että Kotkan frisbeegolfrata tulee siirtää Kumparepuistoon, jos vain lupa saadaan. Paikka olisi ihanteellinen frisbeegolfradalle, koska:
-Ko. mesta on kaunis puisto, josta pidetään hyvää huolta ja nurmi ajetaan säännöllisesti (ja siis ilman puistotoimen miehien jatkuvaa pommitusta :D )
-Frisbeegolfrata ei aiheuttaisi merkittävää työtehtävienlisäystä puiston hoitoon.
-Maasto Kumparepuistossa on hyvin vaihtelevaa ja korkeuseroja löytyy, kuten joku saattaakin jo nimestä osata päätellä.
-Kotkan seudun frisbeegolftoiminta on hyvin pienimuotoista ja jotta lisää harrastajia saadaan, radan on oltava kivannäköinen ja siisti.
-Lähes kaikki pelaajat, joihin olen kahden vuoden aikana Mussalon radalla törmännyt, ovat aikuisia miehiä. Paikallinen nuoriso polttaa tupakkaa ja juo keppanaa koulun pihalla mieluummin kuin että pelaisivat frisbeegolfia. Eli Kumparepuiston sijainti on ihan hyvä, koska ainakin kaikki nykyiset alueen harrastajat tulevat muutenkin autolla radalle muista kaupunginosista.
-jne.

Kävin itse viime viikolla pyörimässä parin tunnin ajan Kumparepuistossa. Olin tohkeissani, kun tajusin että tännehän saisi oikeasti upean frisbeegolfradan. Seuraavassa muutamia havaintoja radan suunnittelun näkökulmaan:
-Itse puiston alueelle saisi helposti 6-8 hyvää ja hienoa väylää vaihtelevine pituuksineen ja valtavine korkeuseroineen 8)
-Puiston lounaispuolella on metsää, jossa kulkee vanhoja metsäkoneen uria. Uria pohjana käyttäen alueelle saisi helposti 3-5 hyvää metsäväylää (ilman suurempaa puiden kaatamista). Jos viitsii vähän vaivaa nähdä, pienellä talkooporukalla metsään saa vaikka kuinka paljon lisää kivoja väyliä.

Yhteenvetona totean, että Kumparepuistoon saa todella näyttävän ja hyvän frisbeegolfradan, jossa on sekä puisto- että metsäväyliä. On hysseä ja annukkaa, ylä- ja alamäkeä sekä selkeitä OB-alueita. Pari par 4 -väylääkin Kumparepuistoon sopii nätisti. Väyliä alueelle mahtuu ainakin 12. Laajennusvaraa on.

Ainoana pienenä miinuksena voisi sanoa sen, että alue tosiaan on suht pieni, jolloin korit ja tiipaikat saattavat sijoittua aika likelle toisiaan. Mutta koska radalle ei varmasti ihan lähiaikoina hirveitä ruuhkia vielä tulisi olemaan, ei tämäkään ole ongelma vaan pikemminkin pikku bonus laiskalle ja huonokuntoiselle pelaajalle :wink:
Kesäisin puistossa varmaankin on kauniina päivinä runsaanlaisesti ulkoilijoita, mutta väylät pystyisi kyllä sijoittelemaan siten, että Erkki ja Kerttulikin saavat syödä eväsleipiänsä rauhassa penkillä istuen tai kävelypolulla kävellen ilman vaanivaa vaaraa frisbeegolfaajien toimesta. Lasten leikkipuisto on sellaisessa paikassa, että se ei pelaamista tulisi haittaamaan.

Minusta on hienoa, että Katariinan puistossa on koreja. Käyn usein puttailemassa siellä. Katariinaan voisi jättää yhden korin ja loput kaksi voisi siirtää kumparepuistoon. Mussaloonkin voisi yhden tai kaksikin koria jättää, jottei korien katoaminen olisi niin suuri shokki paikallisille :lol: . Ja kyllä siellä varmaan joku vielä heittelemässäkin kävisi. Pari koria jos jättäisi isommalle puolelle, niin hyvin voisi vielä draivia, lähestymistä ja puttia harjoitella usein variaatioin.
Loput 7 jos Mussalostakin siirtäisi Kumparepuistoon niin siinähän meillä jo olisi tarvittavat korit uudelle radalle. Radan siirtäminen olisi kaupunginkin kannalta tosi hyvä juttu! Frisbeegolfratojen kunnossapito helpottuisi valtavasti eikä mitään suuria kustannuksia synny muutenkaan (ehkä väyläopasteet ja kartta).

Jos joku Kotkan seudulla pyörivä haluaa joskus lähteä tutkimaan Kumparepuistoa niin lähden tosi mielelläni mukaan! Hyviä visioita löytyy 8)

Kristian/0415451465

Jori
Viestit: 186
Liittynyt: Pe 23 Maalis 2007, 18:26
Oikea nimi: Jori Hätinen

Re: Kotka, Mussalon Suuret niityt

Viesti Kirjoittaja Jori » To 02 Syys 2010, 7:33

krimmu kirjoitti: Itse puiston alueelle saisi helposti 6-8 hyvää ja hienoa väylää vaihtelevine pituuksineen ja valtavine korkeuseroineen 8)

.. Pari par 4 -väylääkin Kumparepuistoon sopii nätisti. Väyliä alueelle mahtuu ainakin 12. Laajennusvaraa on.

.. Ainoana pienenä miinuksena voisi sanoa sen, että alue tosiaan on suht pieni, jolloin korit ja tiipaikat saattavat sijoittua aika likelle toisiaan. Mutta koska radalle ei varmasti ihan lähiaikoina hirveitä ruuhkia vielä tulisi olemaan, ei tämäkään ole ongelma vaan pikemminkin pikku bonus laiskalle ja huonokuntoiselle pelaajalle :wink:
Jos alue on pieni, niin silloinhan sinne ei saa helposti paljon väyliä. Väylämäärää ei kannata kasvattaa turvallisuuden kustannuksella ja ajattelemalla, että ruuhkia ei ehkä tule.

Ensi viikolla otan yhteyttä kaupungin puistotoimeen ja ehdotan tapaamista, jonne kaikki innokkaat ovat tervetulleita.

Jarno
Viestit: 97
Liittynyt: To 20 Elo 2009, 9:54
Oikea nimi: Jarno
Paikkakunta: kotka

Re: Kotka, Mussalon Suuret niityt

Viesti Kirjoittaja Jarno » To 02 Syys 2010, 23:05

Hello

yhteystiedot jos jotakin kiinnostaa :045-1380118

-eli mielelläni lähden mukaan katsastamaan aluetta tai "viralliselle" kierrokselle herroja tapaamaan... itse mukana kunnallispolitiikassa ja väkeä tunnen joten katsellaan mitä saadaan aikaiseksi!

-kumparepuisto pitäisi kyllä isommalla joukolla "tarkistaa" jotta mahdollisimman laaja mielipide saadaan aikaiseksi...
-pieni se puisto on.....no miten sen ottaa...ympärillä metsää kyllä riittämiin....nyt syksyllä näkee jo minne kosteus kertyy, onko "alapuoli" pelkkää suota vai ei??
-käyttäjät...joo kohtalaisesti...vähemmän kuin katariinan puistossa....suurin käyttö on talvella pulkkamäkenä joten kori sijoittelut rinteeseen huomioitava KUNNOLLA jos ei halua kerätä koreja talveksi pois??
-alue olisi kuitenkin ihanteellinen koska itse asun vajaan kilometrin päässä :)
-heittäjiä otsolassa??... eipä ole näkynyt, aika harvakseltaan tulee kumparepuistossa heiteltyä koska vain kaksi koria....jaa se yksi on varastettu? eipä siis ihme etten ole löytänyt tänä kesänä!!
-muistutan vielä että mussalon, katariinan ja otsolan lisäksi Kotkalla on koreja luovissa....sinne yksi riittää joten kaupungillahan on jo riittävästi koreja kentälle, alue ja väkikin ilmeisesti hoitaa ruohon...joten nyt vain talkoolla rataa pystyttämään!!

Jarno

Aki
Viestit: 6
Liittynyt: Ma 30 Elo 2010, 11:19
Oikea nimi: Aki Savolainen
Paikkakunta: Karhula

Re: Kotka, Mussalon Suuret niityt

Viesti Kirjoittaja Aki » Pe 03 Syys 2010, 14:21

Pitää myös huomioida paint ball metsäalue "auringonpalvojamäen" takana :) Eipä olisi mukava saaha kuulaa kalloon frisbeetä heitellessä. On siinä tosin joka suunnassa metsää, että pitäisi saada hyvä rata aikaiseksi :) Ja itsellänikin vain kilometri matkaa, joten paikka olisi siltäkin osin täydellinen :D

Ei sielä kyllä ole paljon heittelijöitä ollut :/ melkein voin varmuudella sanoa että käyn itse eniten heittelemässä siellä. Aikaisemmin sanoin että 3-4 kertaa viikossa mutta on se mennyt siihen 4-7 kertaa viikossa :D ja aina näkyy vain omaa kaveriporukkaa.

Talkoot pystyyn ja rata valmiiksi. :)

Vastaa Viestiin