Meniköhän oppi varmasti perille?

Keskustelua frisbeegolfista

Valvoja: HALLITUS

Avatar
MikeJones
Viestit: 285
Liittynyt: Pe 24 Elo 2007, 18:01
Oikea nimi: Mikko Järvinen
Seura: Liitokiekkoseura Mustavaris
Paikkakunta: Pori

Meniköhän oppi varmasti perille?

Viesti Kirjoittaja MikeJones » Ma 19 Touko 2008, 11:52

Kaunis kesäpäivä alkoi eräällä fribaajalla yllättävällä tavalla. Hän kuvitteli noutavansa toverinsa tampereelta, josta matkan oli tarkoitus jatkua Jussi Meresmaan mestarikurssille, poriin. Homma muuttuikin päälaelleen, kun joukko uhrin tovereita yllätti sankarin kotoaan ennen kello yhdeksää, tietenkin bokserit jalassa ja hammasharja suussa.

Matkaan lähdettiin porukalla ja urheilujuomana matkalle oli varattu hienoa viskiä *EIKU* omenamehua. Määränpää jäi uhrille arvoitukseksi (kuten koko illan ohjelma) ja puoliksi yllättäen polttarisankari löysi itsensä porin kirjurinluodosta, jossa odotteli tuore maailmanmestari, kiekkoveteraani ja herrasmies Jussi Meresmaa kiekkojen kanssa. Haastekin kävi selväksi: pienen briffauksen jälkeen oli luvassa puttikisa: maailmanmestari vs. tuleva Elvis.

Kuva

Kisa päättyi yllätyksettömästi ennakkosuosikin 3-1 voittoon. Tästä sankarimme ei kuitenkaan masentunut, vaan halusi kokeilla onneaan 140m ctp-kisassa. Liekö 150g kiekot vaikuttaneet runsaasti, vai se pullo omenamehua, mutta lopputuloksessa Jussi pokattiin voittajaksi noin 40m erolla kakkoseen. Palkinto oli yllätys kaikille: Jussi lahjoitti DiscMania MD2 -prototyyppi lähestymiskiekon onnelliselle ja hieman jo humaltuneelle häviäjällemme.

Päivän ohjelmassa oli luvassa mm. keilailua ja splättistä. Ruokaillakin piti Raxissa, mutta ainakin sankari päätti ravita itseään ruokapaikalla lähinnä kiekkojen värittämillä unilla. Suunta nokosten jälkeen jatkui yyteriin saunan ja mökkeilyn merkkeihin.

Alla olevasta pyydän anteeksi jokaiselta joka joutui tämän näyn todistamaan, jokaiselta joka todistaa tämän näyn ja jokaiselta jonka mielestä lajimme on häpäisty, mutta EN avioitumassa olevalta sankariltamme.

Kuva

Harjoittelu illalla oli juurikin jäyhää, miltä se kuvassa näyttää. Sopivan kankeaa, mutta helvetin kireää. Yökierroksella päästiin kyllä todentamaan 150grammaisten kiekkojen aiemman heittelyn hyödyksi, kun Samsungin sponsoroimalla retkellä valkoinen rantafrisbeeksikin kutsuttu käänsi putissakin komeasti yli, suoraan hiekkaan.

ERITYISKIITOS Jussille, joka mahdollisti sankarillemme ikimuistoisen osan polttaripäivää! Laji sai tuonkin päivän aikana kaksi uutta harrastajaa, joten ei aivan metsään menty silläkään osin.

AMA
Viestit: 1175
Liittynyt: Ke 29 Elo 2007, 17:36
Oikea nimi: Markus Mäntylä
Seura: Tampereen Frisbeeseura
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja AMA » Ma 19 Touko 2008, 12:49

No huhhuh..melekosta touhua! Salaa toivoin kaiken kuvamateriaalin päätyvän ö-mappiin. Noh sitä ei kaiketi tämä liiton foorumi ole :oops:

ps. Jussille kiitoksia koulutuksesta, josta kuitenkin valitettavasti suurin osa tuntui illan aikana haihtuvan ties minne ja MM-tason mitallit saattavat vielä ensi vuonnakin jäädä allekirjoittaneelta pokkaamatta... :)

Vastaa Viestiin