Sivu 1/1

O: LATITUDEN ZERO MUOVIN SPIKE PUTTEREITA

Lähetetty: Pe 25 Marras 2011, 19:47
Kirjoittaja Hans Wäkevä
Otsikon mukaisia puttereita hakusessa, kaikenkuntoisia saa tarjota paitsi ei uudempaa painosta , (uuden runin kiekot ovat lähes kivikovia kun taas vanhemmat ovat pehmeämpiä)

Näitä ostetaan mielellään ja paljon.

Re: O: LATITUDEN ZERO MUOVIN SPIKE PUTTEREITA

Lähetetty: La 26 Marras 2011, 9:45
Kirjoittaja Hartsa
No löytyy ainakin multa ja nimenomaan tota vanhaa mallia niitä on mulla ihan uusia muistaakseni 4-6 kpl ja käytettyjä 3-4 kpl tuntuu olevan tänä päivänä aika kysyttyjä kun noita ei saa oikein mistään,no mitä olisit valmis maksamaan meinaan halvalla ei kyl lähe tai sit jos sul on jotakin "erikois-lättyjä" esim 11x elikä helmi lättyjä niin ehkä voitais tehdä vaihtoja?!

Re: O: LATITUDEN ZERO MUOVIN SPIKE PUTTEREITA

Lähetetty: La 26 Marras 2011, 18:31
Kirjoittaja Jarvasto
Multa löytyy myös 3x 174g ja 4x 169g kaikki etuusaasti myytävis Tai vaihtoa johonkin midareihin draivereihin

Re: O: LATITUDEN ZERO MUOVIN SPIKE PUTTEREITA

Lähetetty: Ma 28 Marras 2011, 11:54
Kirjoittaja Hans Wäkevä
Hartsa kirjoitti:No löytyy ainakin multa ja nimenomaan tota vanhaa mallia niitä on mulla ihan uusia muistaakseni 4-6 kpl ja käytettyjä 3-4 kpl tuntuu olevan tänä päivänä aika kysyttyjä kun noita ei saa oikein mistään,no mitä olisit valmis maksamaan meinaan halvalla ei kyl lähe tai sit jos sul on jotakin "erikois-lättyjä" esim 11x elikä helmi lättyjä niin ehkä voitais tehdä vaihtoja?!
Ei noi spiket nyt niin herkkui ole et alkaisin niit johonkin 11xtulilintuihin vaihtelee :) . Edulliseen hintaan on juuri hakusessa nurkissa pölyttyviä turhia pannuja. Pistin yv:tä tulemaan myös.