Sivu 1/1

M:Revolution Carolina Team Bag MYYTY - Voi poistaa

Lähetetty: Su 13 Loka 2013, 9:52
Kirjoittaja hena
Myyntiin:
Revolution 'Carolina' TEAM Bag + Innova BackSaver straps. Eli revolutionin lippulaivaa olis tarjolla, joidenkin mielestä bägien mersu.
Ollut alle vuoden käytössä (~7kk). Ostettu 2011 loppu kesästä ja vuonna 2012 bägi oli kokonaan käyttämättä, ulkomailla vietetyn vuoden takia. Tänä vuonna loppu kesästä pelikentille palattua on bägi otettu taas käyttöön. Bägi on hyvässä kunnossa ja ne jotka bägin tuntee niin tietää, että laatu on parasta A-luokkaa. Pohja on käytännössä ainoa paikka mistä näkee käytön jäljet, mutta ei mitään raflaavaa.

Väri: keltainen/musta/harmaa. Strapsit on mustat.

Bägin päädyissä isot vetoketjulliset taskut mihin mahtuu pyyhkeitä, sadetakkia etc. (tilaa on). Molempien päätyjen juomapullotelineisiin mahtuu 1,5 litran pullot. Bägin kiekko-osasto perustuu omaan muovirunkoon, johon mahtuu runsaasti keikkoja. Päätytaskuihin mahtuu lisäksi tarvittaessa n. 5 kiekkoa kumpaankin. Edessä oma putteritasku, jonka edessä vielä vetoketjutasku.

Lisäinfoa/specsejä: http://discgolfer.com/product.php?productid=16141 ja https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater

Kuvia pyydettäessä lähetän mailiin.

Sisältää: Hyväkuntoiset/ ehjät Innovan BackSaver strapsit (ollut käytössä myös aiemmassa bägissä) ja muovisen "kiekkojakajan", mikä on bägin sisällä.

Bägi sijaitsee Tampereella ja tarvittaessa voi tulla vähän matkaa vastaankin (Tre seutu). Työmatkaa viikottain Huittisten suuntaan. Postipaketilla mahdollisuus myös lähettää.

Hinta: 90€

T: Henri

Re: M: Revolution Carolina Team Bag + Innova BackSaver strap

Lähetetty: Ti 15 Loka 2013, 12:35
Kirjoittaja hena
Lisätty pari kuvaa ja lisää voin lähettää maililla