SLKL:n ja SFL:n yhteistyö

Keskustelua aiheista, jotka eivät sovi muiden otsikoiden alle

Valvoja: HALLITUS

Kimmo
Viestit: 161
Liittynyt: Ma 17 Heinä 2006, 8:34
Oikea nimi: Kimmo Lindholm
Seura: Nummelan Frisbeeseura
Paikkakunta: Espoo - Vihti

Re: SLKL:n ja SFL:n yhteistyö

Viesti Kirjoittaja Kimmo » To 30 Joulu 2010, 19:17

Minusta tämä raha-asia on nyt hieman ylikorostunut. Tietenkin se on tärkeä asia ja rahalla luodaan edellytyksiä kaikelle liiton toiminnalle, mutta ei se ehkä ole pääasiallinen motiivi liittojen yhdistymiselle. Varmaankin hyvässä yhteistyössä pystytään rahanjaosta sopimaan ja kirjaamaan se sitten virallisiin asiakirjoihin.

Minusta liittojen yhdistyminen tarkoittaa frisbeeurheilun ja -liikunnan merkityksen kasvamista suomalaisessa yhteiskunnassa. Luulen, että frisbeegolf astuu tässä taas yhden askeleen eteenpäin urheilulajina ja toimintaedellytykset myös markkinoinnin ja median suhteen paranevat.

SFL:n toimintasuunnitelmassa http://www.frisbeeliitto.fi/fa/archive/ ... ma2011.pdf on hyvin kuvattu vuoden 2011 tavoitteita. Nostaisin siitä esiin seuraavat kohdat, joihin toivoisin erityistä huomiota yhteistyössä SLKL:n ja SLU:n kanssa.

3. NUORISOTOIMINTA
SFL:n tavoite on vakiinnuttaa frisbeegolfin asema valinnaisena koululiikuntamuotona…
…SFL kannustaa ja tukee seuroja junioritoiminnan kehittämisessä. SFL pyrkii järjestämään juniori-ikäisille pelaajille valmennus- ja koulutustapahtumia yhteistyössä seurojen kanssa.

4. HARRASTUSTOIMINTA
Suomen frisbeeliitto myötävaikuttaa uusien frisbeegolfratojen rakentamiseen Suomessa ja mahdollisuuksien mukaan auttaa ratoja hankkivia tahoja määrittämään uusien ratojen vaatimukset…

10. KOULUTUS JA VALMENNUS
SFL pyrkii käynnistämään koulutus- ja valmennustoimintaansa yhteistyössä seurojen kanssa.

Hepe
Viestit: 210
Liittynyt: Su 30 Loka 2005, 17:53
Oikea nimi: Toni Lehtimäki

Re: SLKL:n ja SFL:n yhteistyö

Viesti Kirjoittaja Hepe » To 30 Joulu 2010, 20:41

Edelleen ihmetyttää tohina rahan jakamisesta. Fakta lienee kuitenkin se, että SLKL:n saama valtionapu kuluu lähes kokonaan raskaamman hallintokoneiston pyörittämiseen. Ei siitä jää merkittävästi jaettavaa junioritoimintaan, maajoukkueelle tai mihinkään muuhunkaan kohteeseen. Näihin rahoitus tulee edelleen jäsen/lisenssimaksuista kuten SFL:llä. Korjatkaa joku ihmeessä jos olen hakoteillä.

Pariin kertaan on esitetty väite, että koska nyt saadaan 0 euroa avustuksia, niin tilanne ei ainakaan voisi huonontua. Tottahan toki se voi myös huonontua. Riittää että saadut avustukset lakkaavat tai pienevät, niin SFL:n jäsenistö joutuisi rahoittamaan merkittävästi uuden liiton toimintaa.

Sellaisen kysymyksen haluaisin myös esittää, että millaista apua SLKL:sta ajatellaan saatavan työssä frisbee harrastuksen/urheilun kehittämisessä ja levittämisessä? Olen siinä siinä käsityksessä, että sillä puolella jäsenmäärä on viimeiset vuodet ennemminkin taantunut kuin kasvanut. SFL:n meininki on ollut dramaattisesti parempi.

-Toni

jaNttu
Viestit: 276
Liittynyt: Ma 07 Syys 2009, 18:46
Oikea nimi: jani lempinen
Seura: Frisbeegolfseura 7k

Re: SLKL:n ja SFL:n yhteistyö

Viesti Kirjoittaja jaNttu » To 30 Joulu 2010, 21:16

Pikkuisen tuntuu siltä, että raha-asiat saa liian korostuneen roolin tässä keskustelussa. On toki hienoa että SLKL saa valtionavustusta ja olisi ikävää jos sen menettäisivät. Itse en ole kovinkaan vakuuttunut, siitä että frisbeegolf hyötyisi mitenkään erityisen paljon liittojen yhdistymisestä. Paljonko se yksi palkattu henkilö pystyy sitten muiden lajien lisäksi paneutumaan fg:n mukana tuomiin asioihin? Onko hallituksen mielestä tärkein juttu tuo palkattu työntekijä hoitamassa asioita? Jos näin on niin voidaanko asia hoitaa vaikka vastuiden jakamisella jotenkin? Ymmärrän toki, että hallitus on valtavan työmäärän ja taakan uuvuttamana etsimässä uusia kehitysmahdollisuuksia. Ja "eteenpäin menoa se on nenälleenkin kaatuminen". Itselläni ei ole kovinkaan suurta hinkua lähteä liittoja yhdistämään, mutta mukana tullaan jos niinkseen sattuu sitten käymään, että liitytään. Ainoa ikävä asia koko yhdistymisessä lienee pelko siitä että joutuu mahdollisesti käyttämään sanaa "liitokiekko" :D

Bogey-Beemi
Viestit: 2074
Liittynyt: Ti 25 Loka 2005, 19:44
Oikea nimi: Petri Behm

Re: SLKL:n ja SFL:n yhteistyö

Viesti Kirjoittaja Bogey-Beemi » To 30 Joulu 2010, 21:27

poimis kirjoitti: - Etkö kannata yhdistymistä (vaihtoehto 2) olipa nimi mikä tahansa?
En kannata.

Kyllähän tästä porukasta löytyy riittävä määrä aktiivisia tekijöitä viemään laji seuraavalle tasolle. Ei siihen mitään yhdistymistä tarvita.

Uudessa hallituksessa on sopivassa suhteessa kokemusta ja uutta verta vastaamaan kasvavan lajin haasteisiin. Tänä vuonna tapahtuneet uudistukset mahdollistavat keskittymisen muuhun kuin rutiinien pyörittämiseen tulevalla kaudella.
foorumipurnaaja

Kimmo
Viestit: 161
Liittynyt: Ma 17 Heinä 2006, 8:34
Oikea nimi: Kimmo Lindholm
Seura: Nummelan Frisbeeseura
Paikkakunta: Espoo - Vihti

Re: SLKL:n ja SFL:n yhteistyö

Viesti Kirjoittaja Kimmo » To 30 Joulu 2010, 22:07

Pyry perhana :D
Ei ei, vaan hienoa, että kerrot mielipiteesi. Tulkaa te muutkin ulos sieltä hallituksen foorumilta.. :D

Kyllä tämä SFL:n toiminta on pitkään ollut sellaista keskisuuren urheiluseuran puuhastelua. Ainakin ne syyskokoukset, joissa minä olen ollut läsnä. Mutta selvästi parempaan suuntaan ollaan menossa. Ainakin kulunut vuosi oli ryhdikästä meininkiä. Ja hyvä, että uusia innokkaita jäseniä tuli hallitukseen.

Ettehän vaan pelkää mahdollisen yhdistymisen aiheuttamaa työtä ja tuskaa. :D Ei saa jämähtää keskisuuren urheiluseuran tasolle. :D

az_kip
Viestit: 1376
Liittynyt: Ma 04 Elo 2008, 11:24
Oikea nimi: Kiril Häyrinen
Seura: Raaseporin Korilla

Re: SLKL:n ja SFL:n yhteistyö

Viesti Kirjoittaja az_kip » Pe 31 Joulu 2010, 0:32

Itse näen, että SFL:n toiminta on tällä hetkellä aika lailla vain "ylläpitävää" toimintaa. Eli se perustoiminta tehdään, mikä yhdistyksen ja tässä tapauksessa liiton on pakollista tehdä.

Tällaisessa kasvussa olevan lajin liiton pitäisi ylläpidon sijaan hyvin vahvasti viedä lajia eteenpäin kaikilla mahdollisilla rintamilla: valmennus, junioritoiminta, lajiyhteistyö, pohjoinen ulottuvuus, koulukierrokset, seurojen tukeminen, koulutus, lobbaus, viestintä, tutkimus jne. Tähän ei varmaankaan ole ollut nykyisillä aktiivitoimijoilla aikaa ja/tai taitoa ja se on ihan ymmärrettävää.

Toivonkin, että mahdollinen yhdistyminen SLKL:n kanssa toisi juuri tähän apua. Näin ei tietenkään välttämättä ole ja jos asia hoituu SFL:n sisälläkin, niin ei yhdistyminen minulle sinällään mikään itsetarkoitus ole.

Jos yhdistytään, niin silloin vanhat jakolinjat pitää unohtaa. Silloin pitää nähdä, että Ultimaten kehittäminen on myös frisbeegolfareiden etu ja päinvastoin.

Jarno
Viestit: 97
Liittynyt: To 20 Elo 2009, 9:54
Oikea nimi: Jarno
Paikkakunta: kotka

Re: SLKL:n ja SFL:n yhteistyö

Viesti Kirjoittaja Jarno » Pe 31 Joulu 2010, 1:31

Pyry Petteri kirjoitti:
poimis kirjoitti: - Etkö kannata yhdistymistä (vaihtoehto 2) olipa nimi mikä tahansa?
En kannata.

Kyllähän tästä porukasta löytyy riittävä määrä aktiivisia tekijöitä viemään laji seuraavalle tasolle. Ei siihen mitään yhdistymistä tarvita.

Uudessa hallituksessa on sopivassa suhteessa kokemusta ja uutta verta vastaamaan kasvavan lajin haasteisiin. Tänä vuonna tapahtuneet uudistukset mahdollistavat keskittymisen muuhun kuin rutiinien pyörittämiseen tulevalla kaudella.
HYVÄ HYVÄ..... SAMAA MIELTÄ!!!

-->lisäksi POIMIS kirjoitti "Ihan SFL:n alkuajoista en tiedä, mutta viime vuosina avustusta ei ole edes haettu. Toistaiseksihan SFL:n tilanne on ollut muutenkin se, että rahankäyttökohteita ei juuri ole keksitty. Valtionavun saamista voisi perustella vasta sitten, kun joku a) keksii mihin sitä rahaa käyttää ja b) löytyy ihmiset toteuttamaan keksityt ideat.
Tähän asti rutiinitoimintojen hoitamiseen jälkeen ei hallitukselta ole löytynyt paukkuja "ylimääräisen" toiminnan järjestämiseen - eikä hallituksen ulkopuoleltakaan ole intoa löytynyt. Jos nyt yhdistymisellä saataisiin a) helpotettua rutiinitoimintoja ja b) rahaa oikeasti käytettäväksi, voisi tilanne olla eri."

HHAHAHAHAHAHAHHHAHAHAHAHHA AVUSTU EI HAETTU ja EI KEKSITÄ RAHALLE KÄYTTÖÄ SEKÄ HALLITUKSELLA EI OLE PAUKKUJA?????
---> Jos tuntuu että rahkeet eivät riitä tai motivaation puute vaivaa niin parempi jättää hallitustoimet!
Eli koko hallitus vaihtoon tai ainakin ne saamattomat vätykset jotka eivät asioita osaa hoitaa voisivat jo EROTA!

jiiärrä
Viestit: 919
Liittynyt: To 20 Elo 2009, 21:41
Oikea nimi: Janne Räsänen
Seura: Talin Tallaajat

Re: SLKL:n ja SFL:n yhteistyö

Viesti Kirjoittaja jiiärrä » Pe 31 Joulu 2010, 1:41

Allekirjoitan az_kipin viestin.

Meidän pitää toki saada infoa siitä, nousevatko toimintamahdollisuutemme erillisellä frisbeegolfpuolella vs yhdistynyt liitto, kuten Petri kirjoitti. Tarkoitan sitä, ettei ulkopuolista tukea tule senttiäkään ideoiden toteuttamiseen nykymallilla, vaikka tekijöiden määrä ja osaaminen riittäisi. Ellemme saa seurojen lukumäärän kautta tukea ja tuo vaihtoehto pitää tutkia ehdottomasti. Hommat ei etene, jos aika ja energia menee uuden liiton hallituksella tukkanuottasiin ja kotiin päin vetämiseen varsinaisen työn teon sijaan. En tiedä, onko Ultimaten puolella sen enempää osaamista kuin frisbeegolfissa.

Pitkän päälle pelkään, että iskee kissakaan kiitoksella elä vaihde aktiiveille. Jossain vaiheessa tulee hetki, jolloin talkoohenki ei enää riitä, vaan tarvitaan rahaa. Ratojen perustamisessa ollaan jo tässä vaiheessa, kun kukaan ei voi ostaa maata. Siinä näkisin sauman kiekkovalmistajille tehdä myös itseään auttavaa markkinointityötä, jos saadaan oma nimi tutuksi uusille pelaajille, joten tässä lähti haaste viedä lajia lisää kouluihin yms. kauemmas kuin lähialueilleen. Onneksi valmistajia on eri puolilla Suomea. Ymmärtääkseni tuollaista toimintaa on jo olemassa pienessä mittakaavassa. Tässä olisi hyvä sauma saada sivutuloja sponsoroiduille pelaajille, jos he tekevät työtä kentällä, kun valmistajat keskittyvät kiekkojen tuotantoon.

Minusta on positiivista, että olen muutamaan kertaan törmännyt koululuokkaan liikuntatunnilla Meilahden radalla. Koululaiset mahtuvat mainiosti radoille keskellä päivää kouluajalla, kun radoilla ei ole ruuhkaa. Se on mainio argumentti valtion suuntaan, että tässä olisi kasvun varaa ja tukea sekä liikuntapaikka koululiikunalle. Tätä kautta valmistajat ja miksei myös jälleenmyyjät voisivat kasvattaa myyntiään. Juttelin ja opastin liikunnanopettajaa, joka on tuonut luokkaansa useammin Meikkuun kiekoista ja varat ovat toki rajalliset, mutta kyllähän koulu oli hankkinut friboja. Sikäli seuroilla on mainio mahdollisuus tukea lajin kasvua löytökiekkojen lahjoittamisen kanssa kouluille, kun välinepulaa on selvästi. Liikuntatunnilla olleella luokalla ei ollut kiekkoja kaikille...

Kasvu on vaarassa tyrehtyä, kun uusien ratojen määrä pienentyi dramaattisesti 2010 vs 2009, vaikka pelaajamäärät räjähtivät. Täydelle kentälle ei mahdu lisäpelaajia ja treenimahdollisuudet kärsivät. Pahimmillaan se voi heijastua kilpapelaajien menestykseen. En tosin usko, että lajimme on siinä vaiheessa, että pelkkä kotimaisten pelaajien menestys tuo paljon lisää pelaajia ja pitää nykyiset pelaajat pelaamassa. Eiköhän tämä ole vielä itse toteutettuna lajina suositumpi kuin penkkiurheiluna pitkään/aina. Kun nykyistä parempia ratoja ja talvitreenipaikkoja ja pro tason talvipeluukelpoisia ratoja tarvitaan, vaikka sitten pay for playna, en näe puutetta rahan sijoituskohteista. Rahaa ensi kaudelle puuttuu pelkästään suurten kaupunkien ja pelaajakeskittymien palvelusta uusin paremmin radoin ennemmin miljoonia kuin satoja tuhansia.

Ruuhkat radoilla jo tällä kaudella olivat paikoin pahoja. Vielä ei näy kasvun hyytymistä, mutta rajalliseen tilaan ei mahdu rajatonta määrää pelaajia ja Helsinki ja Tampere ovat jo ummessa ilman jatkokasvua ja Talin sulkemista Hesan osalta. Tässä on oikeasti vaarassa se, mistä juttelin parin tutun naaman kanssa, joita en nimeltä tunne. Poimis heitti keskustelunavauksen keväällä tee time -käsitteen mahdollisesta käyttöönotosta tulevaisuudessa. Pelaajat, joille juttelin olivat sitä mieltä, että he ovat mukana lajissa, kun on mukavaa, että voi mennä pelaamaan milloin huvittaa. Heistä tee time tarkoittaa, että kukaan ei pelaa, kun he tuntevat monta samalla tavalla ajattelevaa pelaajaa. En ole ihan samoilla linjoilla, mutta osin kumminkin. Parasta olisi riittävien ratojen määrän ylläpito suhteessa pelaajiin. Tarvetta on kasvattaa ratamäärää monin paikoin, jossa pelataan jo. Sen lisäksi, että katvealueita on vielä olemassa, jossa ei ole ratoja ollenkaan.

Uusien liikuntapaikkojen hankinnassa pitää pystyä vakuuttamaan päättäjät siitä, ettei frisbeegolfbuumi ole vain ohimenevä muoti-ilmiö. Siinä auttanee tutkimustulokset pelaajien pelihistorian pituudesta. Onko tälläistä tutkimusta tehty, että kuinka monta prosenttia pelaajista lopettaa eri pelivuosien määrillä ja kuinka monta pelaamisen lopettaneista jatkaa organisaattoreina?

Kimmo
Viestit: 161
Liittynyt: Ma 17 Heinä 2006, 8:34
Oikea nimi: Kimmo Lindholm
Seura: Nummelan Frisbeeseura
Paikkakunta: Espoo - Vihti

Re: SLKL:n ja SFL:n yhteistyö

Viesti Kirjoittaja Kimmo » Pe 31 Joulu 2010, 8:54

Ed. viestini oli turhan provosoiva, sorry. (Pyry on kyllä sanonut, että mun psyykkaukset on "pelkkää kärpäsen surinaa") :D

Olen samaa mieltä az_kipin ja jiiärrän kanssa.

Lisäisin vielä sen näkökulman, että hyötyä saadaan ennen kaikkea pääsemisellä SLU:n jäsenjärjestöksi. Eli hyödyissä ei ole kyse pelkästään yhdistymisestä SLKL:n kanssa, vaan tärkeämpää on päästä osalliseksi SLU:n tarjoamista mahdollisuuksista.

SLU tarjoaa jäsenjärjestöilleen:
• Koulutus-, konsultointi- ja neuvontapalveluja,
• talous-, hallinto- ja it-palveluja,
• suoria tukimuotoja (varainhankinnan välineet ja taloudelliset tuet, vakuutukset ja sopimukset),
• julkaisuja, oppimateriaaleja, oppaita ja kalentereja sekä
• tukiverkostoja

AMA
Viestit: 1175
Liittynyt: Ke 29 Elo 2007, 17:36
Oikea nimi: Markus Mäntylä
Seura: Tampereen Frisbeeseura
Paikkakunta: Tampere

Re: SLKL:n ja SFL:n yhteistyö

Viesti Kirjoittaja AMA » Pe 31 Joulu 2010, 9:19

Jarno kirjoitti:Eli koko hallitus vaihtoon tai ainakin ne saamattomat vätykset jotka eivät asioita osaa hoitaa voisivat jo EROTA!
Yleensä en jaksa provoihin tarttua, kun olen kuitenkin laiska hallituksen jäsen. Tähän on kuitenkin pakko sanoa valitettavasti, että jos nykyinen hallitus eroaisi ei tilalle tulisi kukaan, jolloin koko liitto voitaisiin unohtaa. Viime vuosina ovat tainneet kaikki halukkaat syyskokouksesta tulla valituksi hallitukseen. En tiedä miten tästä hommasta saataisiin kiinnostavampaa, mutta selvähän se on, että suurin osa käyttää mieluummin aikansa vaikkapa itse heittelemällä kuin hoitamalla muiden asioita. Se sitten taas johtaa siihen, että joka vuosi pitää koittaa vanhoja hallituksen jäseniä suostutella asettumaan vielä ehdolle ja uusia ehdokkaita pitää koittaa etsiskellä kivien alkta jo hyvissä ajoin ennen syyskokousta.

Ideointihan on ihan pirun hauskaa. Kelläpä ei olisi vaikka mitä ideoita tämänkin lajin edistämiseen. Harmi vaan, että jos aika menee rutiiniasioiden pyörittämiseen ei ideoiden toteuttaminen kaiken sen lisäksi tunnu enää kovin houkuttelevalta. Jopa ideat itsessään alkavat tuntua mahdottomilta. Tätä käytännössä on hallituksen arki ja sen takia kannatan yhdistymisessä ainakin sitä seikkaa, että olisi mahdollisuus palkattuun "tylsien" asioiden hoitajaan, joka siis hoitaisi liiton juoksevat asiat. Tällöin varmasti monet hienot ideat eivät jäisi vain ideoiden tasolle. (Toim. huom. kyllä silti esim tässä parin viime vuoden aikana on melko paljon perus liiton pyörityksen lisäksi tullut uusiakin juttuja, kuten kisakone, sähköinen jäsenrekisteri, uudistettu sm-kisaformaatti, pdga-ratingit pienempiinkin kisoihin jnejne. Voisin jopa väittää, että toiminta on monessa mielessä paremmalla olalla kuin koskaan ennen)

Mitä tulee noihin mahdollisiin yhdistymisen taloudellisiin puoliin, niin ennen yhdistymistä pitäisi kyllä rahanjaot tehdä hyvinkin selväksi. Ei siitä mitään tule, jos frisbeegolffarit maksavat jäsenmaksuillaan ultimate-pelaajien maksuja tai toisinpäin. Toisaalta en kyllä keksi miten tälläinen pääsisi edes tapahtumaan, varsinkin jos saataisiin valtiontukea. Tällöin jäsenmaksut ohjautuisivat suoraan kyseisen jaoston käytettäväksi ja hallinto/henkilökunnan palkkaus menisi valtiontuista. Jos valtiontukea taas ei saataisi, niin en näe kyllä hirveästi syitä yhdistymisellekkään. Varsinkin nyt kun toinen laji kehittyy voimakkaasti ja toinen tuntuu polkevan paikallaan.
"play for show, work for dough" -Lloyba

rosenjo
Viestit: 127
Liittynyt: To 10 Marras 2005, 13:53

Re: SLKL:n ja SFL:n yhteistyö

Viesti Kirjoittaja rosenjo » Pe 31 Joulu 2010, 12:33

hyvä, Petri, näin se vaan on :!:
Ja lisäksi, turha se on vanhoja ja uutta hallitusta riepotella, kyllä he ovat tehneet sen mitä vapaaehtoistyöllä on ollut mahdollista ja tekevät edelleenkin :!:
Sit ihan muistutuksena, toivottavasti vanhoja haavoja ei revitä auki :wink:
Mitä sitten tulee kokonaisuudessaan SFL:oon niin ei sitä niin yksimielisiä olla, saati sitten jos ja kun oltaisiin yhdessä SLKL:n kanssa.

jiiärrä
Viestit: 919
Liittynyt: To 20 Elo 2009, 21:41
Oikea nimi: Janne Räsänen
Seura: Talin Tallaajat

Re: SLKL:n ja SFL:n yhteistyö

Viesti Kirjoittaja jiiärrä » Pe 31 Joulu 2010, 12:46

Jos mikään SLU:n palveluista toteutuisi, olisi todella hyvä asia liittyä joukkoon. Se olisi varmaan aikamoinen imagon nosto sidosryhmien silmissä. Minusta kasvavalla lajilla ei voi olla liikaa kontakteja urheilupiireissä, joten varsinkin varainhankinta- ja konsultointiapu kuullostaa hyvältä. Olisihan se kätevää kuulla niiltä, joilla on kokemusta lajien kavatuksesta ja varojen hankinnasta. Suhdetoiminnan merkitystä ei voi yliarvioida varainhankinnassa. Vakuutukset lienevät todella merkittävä juttu tulevaisuuden turvaamisen kannalta. Ei ole oikein, että mahdollisen onnettomuuden sattuessa kaikkien jäsenrahoja joudutaan käyttämään vahingonkorvauksiin, jos oikein huono tuuri käy. Siinä menisi moni mahdollisuus jäihin. Minusta tuollaista riskiä ei kannata ottaa. Onnettomuuksien sattumisen todennäköisyys kasvaa pelaajien ja kilpailujen lisääntymisen myötä.

Avatar
Jaani
Viestit: 3077
Liittynyt: Ti 23 Tammi 2007, 19:16
Paikkakunta: Helsinki

Re: SLKL:n ja SFL:n yhteistyö

Viesti Kirjoittaja Jaani » Pe 31 Joulu 2010, 13:04

Jarno kirjoitti:ne saamattomat vätykset jotka eivät asioita osaa hoitaa voisivat jo EROTA!
Kiitos asiallisesta kritiikistä. Tämä saamaton vätys ainakin jätti hallituksen, koska ei osannut hoitaa asioita. Onneksi löytyi ihmisiä, jotka osaavat.

Jani
Viestit: 1143
Liittynyt: To 03 Marras 2005, 22:18

Re: SLKL:n ja SFL:n yhteistyö

Viesti Kirjoittaja Jani » Pe 31 Joulu 2010, 17:33

Kuinka paljon maksaisi jäsenrekisterin hoito ja muut rutiinihommat, joista ei tarvitse ihmeemmin neuvotella hallituksen kanssa? Riittäisikö siihen esimerkiksi kuukauden palkka? Löytyisikö siihen rahoitus SFL:n jäsenmaksuista, tai vaikka pienen korotuksen jälkeen?

Avatar
PM
Viestit: 733
Liittynyt: Ke 26 Loka 2005, 10:31
Oikea nimi: P.Määränen
Seura: Talin Tallaajat
Paikkakunta: Tikkurila

Re: SLKL:n ja SFL:n yhteistyö

Viesti Kirjoittaja PM » Pe 31 Joulu 2010, 22:04

Jaani kirjoitti:
Jarno kirjoitti:ne saamattomat vätykset jotka eivät asioita osaa hoitaa voisivat jo EROTA!
Kiitos asiallisesta kritiikistä. Tämä saamaton vätys ainakin jätti hallituksen, koska ei osannut hoitaa asioita. Onneksi löytyi ihmisiä, jotka osaavat.
Hihihiiii!
Kaikki muu on turhaa paitsi putti!!


http://www.frisbeepoint.fi/kauppa/index.php

Vastaa Viestiin