Löydetyt kiekot

Keskustelua aiheista, jotka eivät sovi muiden otsikoiden alle

Valvoja: HALLITUS

Avatar
PM
Viestit: 733
Liittynyt: Ke 26 Loka 2005, 10:31
Oikea nimi: P.Määränen
Seura: Talin Tallaajat
Paikkakunta: Tikkurila

Re: Löydetyt kiekot

Viesti Kirjoittaja PM » To 15 Maalis 2012, 21:11

@PM ,jos tussauksen poistamisesta saa sian maineen ni mistä tiiät et jostain kiekosta on tussit poistettu

No siitä vaan hinkkaamaan tussit pois,kyllähän siihen härskisti jää se vanha nimi näkyviin! Kyllä se kummastusta herättää kun siihen liipaset oman nimes päälle. Kyllä mä ainakin sellasia kiekkoja kieroon katon!! :mrgreen:
Kaikki muu on turhaa paitsi putti!!


http://www.frisbeepoint.fi/kauppa/index.php

Chukie
Viestit: 30
Liittynyt: Pe 21 Loka 2011, 10:12
Oikea nimi: Jukka Teräs
Seura: Frisbeegolfseura 7k

Re: Löydetyt kiekot

Viesti Kirjoittaja Chukie » Ma 19 Maalis 2012, 20:29

PM kirjoitti:
Hans Wäkevä kirjoitti:
Chukie kirjoitti:Vähän OT, mutta aiheeseen liittyen: Miten jengi tapaa merkata omistajanvaihdokset kiekkoon myyntitilanteissa? Itse tapaan vain yliviivata edellisen omistajan nimen ja numeron siten, että ne ovat vielä luettavissa ja pistän omat tiedot viereen/alle/mihin tahansa pohjasta löytyvään tyhjään tilaan. Tietty nykyään saisi aiemmat tiedot pois tuolla asetonillakin. Täysin sutattuja kiekkoja kun tuntuu näkevän lähinnä niillä radoilla, joilla omat kadonneet kiekot ei ole about koskaan palautuneet.
Ei muuten lähde kovin hyvin pois edes asetonilla jos on tussi kerenny kunnolla imeytymään kiekkoon kiinni.. Oon koittanu asetonilla monesta kiekosta poistaa vanhoja merkintöjä ja ehkä yhdestä oon saanu kunnolla pois.
Ihan reilusti tussilla nimi yli,silleen että vanha nimi jää näkyviin. Ja eikun uutta nimee pohjaan!! Jos poistaa/tussaa umpeen niin saat sian maineen! :)
En ole kokeillut tota asetonia vielä tussauksien poistoon, ja näillä puheilla voin luultavasti jättää kokeilemattakin. Mua noi sutatut pohjat ihmeemmin haittaa, C-, Champion- & muissa läpinäkyvissä kiekoissa jo jonkin verran, mutta Star-muovisissa ei haittaa about lainkaan. Voinpa nukkua yöni rauhassa ilman sian mainetta. :)

jaolsten
Viestit: 58
Liittynyt: Ti 15 Kesä 2010, 10:49
Oikea nimi: Jarkko Stenfors
Paikkakunta: Ylöjärvi

Re: Löydetyt kiekot

Viesti Kirjoittaja jaolsten » Ti 10 Heinä 2012, 7:44

Julkujärven 16. väylältä löydetty Champion XCaliber. Oli laitettu siististi korin päälle, mutta otin silti talteen (ennen mopopoikia). Mitään merkintää ei lötästä löytynyt, joten tuntomerkkejä vastaan saa kiekkoa pyytää. Kyselyt ja muut ahdistelut osoitteeseen jaolsten miau geemail piste kom.

BTW. Huomasin, että Vihnun palautuslaatikkoa oltiin pidelty vähemmän hellästi tässä viime aikoina. Lukkokin oli porattu ruokottomaan kuntoon. Eli kysymys: Saako tuota boxia enää auki? Kannattaako tuonne työntää enää mitään, kiekoista puhumattakaan?

Toinen kysymys: Minkä V*tun takia sinä nimeltä mainitsematon apina heitit Vihnulla take away kahvimukisi maahan, kun metrin päässä oli roskis?
-Hirttotuomion saanut halusi viimeiseksi toiveekseen sätkiä-

MikkoS
Viestit: 297
Liittynyt: Ma 25 Loka 2010, 11:21
Oikea nimi: Mikko Setälä

Re: Löydetyt kiekot

Viesti Kirjoittaja MikkoS » Ti 10 Heinä 2012, 8:03

Siis Vihiojan pöntöstä kyse? Käytiin siellä 2 vk sitten ja katoin etten oo missään nähny moista bunkkeria, ja silti näytti että joku on vähintään kirveellä paiskonut olan takaa siihen, siis oikeesti?! Kirves maksaa varmaan enemmän kun ne kiekot. Vai onkohan tossa sellasta "challenge accepted" -lisää että porukka joka muutenkin on suunnittelemassa vandalismia puiston johonkin kiinteään kohteeseen katsoo että jaahas, otetaanpa haaste vastaan.

Sähkötyökaluilla löytökiekkolaatikon kimppuun, haloo nuoriso... haistelkaa vaikka liimaa, se on kivempaaki :shock:
Huomaan heti putterin irrotessa kädestä, että "aha, tuonneko olinkin menossa" - roberd

Avatar
MikeJones
Viestit: 285
Liittynyt: Pe 24 Elo 2007, 18:01
Oikea nimi: Mikko Järvinen
Seura: Liitokiekkoseura Mustavaris
Paikkakunta: Pori

Re: Löydetyt kiekot

Viesti Kirjoittaja MikeJones » Pe 13 Heinä 2012, 21:39

Kyllä oikeutta on maailmassa vielä! Meikäläinen sai takaisin Jämin protourin parigolfissa radalle unohtamani nimettömän markkerin. Tätä ehkä avitti se, että tuntomerkkinä toimi "rankasti koiran syömä" :D Kiitos kuulunee kpään pahoille!

Noukka
Viestit: 1066
Liittynyt: Su 01 Loka 2006, 20:35

Re: Löydetyt kiekot

Viesti Kirjoittaja Noukka » To 02 Elo 2012, 13:12

Kiitokset Samille Tampereelta kiekon palauttamisesta. Kiekko löytyi SM-kisojen aikaan Beastiltä. Merkillisen asiasta tekee se, että hävitin kiekon samalle radalle Nokian SM-osakilpailussa oliskohan tuo ollut 4 vuotta sitten ! Kiekko oli löytynyt melko näkyvältä paikalta pusikon vierestä. Itse kadotin sen aikoinaan lampeen . No nyt on kuitenkin luotto surge esp oikeassa osoitteessa. :D

Avatar
MikeJones
Viestit: 285
Liittynyt: Pe 24 Elo 2007, 18:01
Oikea nimi: Mikko Järvinen
Seura: Liitokiekkoseura Mustavaris
Paikkakunta: Pori

Re: Löydetyt kiekot

Viesti Kirjoittaja MikeJones » La 04 Elo 2012, 10:45

Tähdet on meikäläisellä kohdallaan. Ensimmäisen sm-kierroksen aikana kadotin golden retrieverin johonkin päin beast-rataa, kun mokoma putosi bägistä. Nimettömän naaraimen palautti löytölaatikkoon kisojen aikana tuntemattomaksi jäänyt henkilö, joten osoitan julkisen kiitoksen tälle yksilölle: KIITOS!!

hilippa
Viestit: 246
Liittynyt: Ma 14 Helmi 2011, 11:13
Oikea nimi: Lassi Salminen
Seura: Tomoottajat Disc Golf
Paikkakunta: Kankaanpää
Viesti:

Re: Löydetyt kiekot

Viesti Kirjoittaja hilippa » Ke 24 Loka 2012, 18:27

Viidentienristeyksestä löytynyt:
Keltainen DD Jussi Huusela
Keltainen Monster Pauli Nygård
Discmania DD2 Frenzy Mikko, palautellaan tarkempia tuntomerkkejä vastaan...

Vastaa Viestiin