Julkujärven talkoot

Keskustelua aiheista, jotka eivät sovi muiden otsikoiden alle

Valvoja: HALLITUS

Suvi
Viestit: 193
Liittynyt: Ti 02 Elo 2011, 20:45
Oikea nimi: Suvi Rovio
Seura: Tampereen Frisbeeseura
Paikkakunta: Tampere

Julkujärven talkoot

Viesti Kirjoittaja Suvi » Ma 29 Huhti 2013, 5:54

Moi,
Julkujärvellä pidetään talkoot perjantaina 3.5. klo 16 alkaen. Joka väylällä on nyt nurtsimatot - parannellaan vielä hieman niiden asettelua, kerätään roskia, siistitään väyliä ja korien ympäristöjä viikonlopun kisoja (Kuulaakso Open ja Sekapari-SM) varten. TFS tarjoaa talkoolaisille pientä evästä ja janojuomaa. Tarjoilujen mitoittamiseksi auttaa, jos ilmoitat tulostasi vaikka tässä ketjussa tai sähköpostilla osoitteeseen pj (at ) tfs.fi. Tervetuloa!

Avatar
Tee8mu
Viestit: 2248
Liittynyt: Su 18 Touko 2008, 12:25
Oikea nimi: Teemu Malmelin
Seura: Nokian frisbeeseura
Paikkakunta: Nokia

Re: Julkujärven talkoot

Viesti Kirjoittaja Tee8mu » Ma 29 Huhti 2013, 8:28

Valitettavasti ajankohta on sopimaton, enkä pääse itse osallistumaan. Haluan kuitenkin korostaa vielä, että kun asennatte matot lopullisille paikoilleen, ottakaa ne betonilaatat alta pois. Vaikka tasoitus laatan ympärillä tehtäis miten hyvin, viimeistään ens keväänä siinä on se nilkalle äärimmäisen vaarallinen parin sentin pykälä laatan ja muun maaston välillä, vaikka onkin matto päällä.

Olikin jo launtaina asentajien kanssa puhetta asiasta, mutta tuon nyt vielä esiin.

Vilppu
Viestit: 32
Liittynyt: Ti 05 Kesä 2007, 19:02
Oikea nimi: Vilppu T.
Seura: Tampereen Frisbeeseura
Paikkakunta: Tampere

Re: Julkujärven talkoot

Viesti Kirjoittaja Vilppu » Ke 01 Touko 2013, 20:57

Tee8mu kirjoitti:Valitettavasti ajankohta on sopimaton, enkä pääse itse osallistumaan. Haluan kuitenkin korostaa vielä, että kun asennatte matot lopullisille paikoilleen, ottakaa ne betonilaatat alta pois. Vaikka tasoitus laatan ympärillä tehtäis miten hyvin, viimeistään ens keväänä siinä on se nilkalle äärimmäisen vaarallinen parin sentin pykälä laatan ja muun maaston välillä, vaikka onkin matto päällä.

Olikin jo launtaina asentajien kanssa puhetta asiasta, mutta tuon nyt vielä esiin.
Hienoa Teemu, että olet aktiivisesti tuomassa ajatuksiasi ja energiaasi lähiratasi kehittämiseen ja huolehdit samalla myös frisbeegolfareiden turvallisuudesta. Ikävä kyllä emme saaneet Ylöjärven kaupungilta lupaa betonilaattojen poistamiseen. Koitamme tätä asiaa viedä jatkossa kuitenkin eteenpäin. Sillä aikaa, viimeistään ensi keväänä, jos laatat ovat edelleen paikallaan ja kun äärimmäisen vaarallinen parin sentin pykälä on syntynyt laatan ja muun maaston väliin, ota kierrokselle lapio mukaan ja käytä 5 tehokasta minuuttia (isona miehenä teet sen jopa 3 minuutissa) lapion käyttämiseen ja välin tasoittamiseen.

Avatar
Tee8mu
Viestit: 2248
Liittynyt: Su 18 Touko 2008, 12:25
Oikea nimi: Teemu Malmelin
Seura: Nokian frisbeeseura
Paikkakunta: Nokia

Re: Julkujärven talkoot

Viesti Kirjoittaja Tee8mu » To 02 Touko 2013, 10:26

No niin. Näin ne ongelmat ratkaistaan. Täytyykin ottaa ensi kerralla lapio mukaan. :) Se on vaan valitettavaa, että sillä lapiolla ei saa sitä hiekkaa yhtä tiiviiksi kuin betoni, mutta varmasti on parempi kuin pelkät laatat, vai onko?

Sääli ettei Ylöjärvi anna poistaa laattoja. Oishan se aina mukavaa tehdä kerralla asiat kuntoon.

GARFFi
Viestit: 105
Liittynyt: To 20 Tammi 2011, 19:09
Oikea nimi: Mikko Karvinen
Seura: Tomoottajat Disc Golf
Paikkakunta: Kankaanpää

Re: Julkujärven talkoot

Viesti Kirjoittaja GARFFi » To 02 Touko 2013, 19:56

Ei mua ne laatat niinkään, mutta tänään kiertäessä siellä oli aikamoisia nousuja jne. niissä matoissa. Mutta taidatte kuitenkin tasoittaa ne huomenna talkoissa, jos näin niin hienoa. Oli erittäin hieno heittää nurmitiiltä, kun ei tarvinnu varoo liukastumista/pölliä tiin etureunassa.

Vastaa Viestiin