Kivikko

Keskustelua aiheista, jotka eivät sovi muiden otsikoiden alle

Valvoja: HALLITUS

hyzer
Viestit: 639
Liittynyt: To 27 Loka 2005, 7:57
Oikea nimi: jari väyrynen
Seura: V- ja U-seura Korven Korvenpojat ry / Bats
Paikkakunta: nurmijärvi

Kivikko

Viesti Kirjoittaja hyzer » Ma 29 Huhti 2013, 17:03

Viime perjantai. Vettä ja välillä räntää vaakana! Kävelen parkkipaikalta puistoon etsimään mahdollista frisbeegolf rataa. Ison hallin (YLLÄS?), ja ryteikön takaa paljastuu iso puisto.
Olen mykistynyt, vesisade unohtuu, tuulta ei enää huomaa, kylmyys vaihtuu mielihyvän lämpöaalloksi. Jumankekka ja heti vesiesteväylä, ja jumankekka avaus lampeen.
jotkut väylät olivat vielä lumikinosten alla, mutta suurimman osan pystyi pelaamaan..........aivan huikea rata!!! Harvoin mun tekee mieli mennä uudestaan samalle radalle, mutta nyt tekee, ei vaan ehdi.
Mutta onko niin ettäkesällä taitaa olla aika haasteellinen paikka heitellä? Nimittäin nuotiopaikoista ja fillarin raadoista puhumattakaan koiran kusettajista voisi päätellä että alueella olisi muitakin käyttäjiä.
Hieno rata kaikki tyynni, varmasti palaan sinne vielä tänä keväänä.

-väykkä-

Avatar
Lehtoted
Viestit: 1220
Liittynyt: To 14 Helmi 2013, 10:01
Oikea nimi: Teemu Lehtomäki
Seura: Frisbeegolfclub Keinukallio ry

Re: Kivikko

Viesti Kirjoittaja Lehtoted » Ma 29 Huhti 2013, 20:28

Käyttäjiä radalla piisaa toki muitakin, mutta eipä ole omalla kohdalla ainakaan sattunut eteen tilanteita, jossa olisi muut kuin fribaajat olleet väylillä. :D Mukava rata kyllä, eikä mikään mahdottoman vaikea todellakaan, kun on päässyt sinuiksi radan kanssa.

Vastaa Viestiin