Sivu 1/1

Kivikko

Lähetetty: Ma 29 Huhti 2013, 17:03
Kirjoittaja hyzer
Viime perjantai. Vettä ja välillä räntää vaakana! Kävelen parkkipaikalta puistoon etsimään mahdollista frisbeegolf rataa. Ison hallin (YLLÄS?), ja ryteikön takaa paljastuu iso puisto.
Olen mykistynyt, vesisade unohtuu, tuulta ei enää huomaa, kylmyys vaihtuu mielihyvän lämpöaalloksi. Jumankekka ja heti vesiesteväylä, ja jumankekka avaus lampeen.
jotkut väylät olivat vielä lumikinosten alla, mutta suurimman osan pystyi pelaamaan..........aivan huikea rata!!! Harvoin mun tekee mieli mennä uudestaan samalle radalle, mutta nyt tekee, ei vaan ehdi.
Mutta onko niin ettäkesällä taitaa olla aika haasteellinen paikka heitellä? Nimittäin nuotiopaikoista ja fillarin raadoista puhumattakaan koiran kusettajista voisi päätellä että alueella olisi muitakin käyttäjiä.
Hieno rata kaikki tyynni, varmasti palaan sinne vielä tänä keväänä.

-väykkä-

Re: Kivikko

Lähetetty: Ma 29 Huhti 2013, 20:28
Kirjoittaja Lehtoted
Käyttäjiä radalla piisaa toki muitakin, mutta eipä ole omalla kohdalla ainakaan sattunut eteen tilanteita, jossa olisi muut kuin fribaajat olleet väylillä. :D Mukava rata kyllä, eikä mikään mahdottoman vaikea todellakaan, kun on päässyt sinuiksi radan kanssa.