Sivu 1/1

Karkkilan rata suljettu viikon 10 (auki 11.3 ->)

Lähetetty: Ma 03 Maalis 2014, 6:37
Kirjoittaja tuminoid
Terveisiä radan parannuksesta vastaavalta:

"Viikolla 10 Karkkilan frisbeegolfrata on suljettu maansiirtotöiden vuoksi, alueella liikkuu koneita ja työmiehiä."

Radalla myllätään urakoitsijan toimesta siis vähintään tämä viikko, talkoita harrastetaan viikonloppuna ja jatketaan viikolla 11 jos viikonloppuna ei tule valmista. Parannuksessa kaikki tiipaikat revitään auki, kaivetaan niille kunnon perustukset ja asennetaan 2x4m matot. Samalla tulee muutama uusi väylä ja osa väylistä pitenee. Antakaa työmiehille rauha, kiitos.

Re: Karkkilan rata suljettu viikon 10 ja 11

Lähetetty: La 08 Maalis 2014, 19:31
Kirjoittaja tuminoid
Urakoitsija ei ollut saanut viikossa kaikkea tehtynä, viisi paikkaa uupuu vielä. Muille on tänään asennettu matot, mutta matot kaipaavat edelleen vetäytymisrauhaa ja viimeistelyä. Talkoot jatkuvat ensi viikonloppuna. Rata siis edelleen suljettu viikolla 11!

Miinusta pelaajille siitä että työrauhaa ei ole kunnioitettu, vaan pelataan väyliä joilla tehdään töitä, tai tiipaikoilta jotka ovat kesken, vaikka koko rata on merkitty suljetuksi. :(

Re: Karkkilan rata suljettu viikon 10

Lähetetty: Ti 11 Maalis 2014, 22:58
Kirjoittaja tuminoid
Heittäjiä on kaikesta huolimatta ollut radalla ja keskeneräisiltäkin paikoilta on draivailtu tärytettyjä pohjia kuopille. Asensimme siis matot kiiretyönä, viikonloppuna olisi ollut jo myöhäistä. Rata on siis avoinna taas.

Leiska on muuten vakio, paitsi:
- Kakkosväylällä tii on 30-35 m taaempana. Älkää heittäkö vanhalta tiiltä joka on ilman mattoa
- 18:sta tii 20m taaempana


Kolmosella käytössä vanha matto/väylä. Uudet väylät, pidennykset ja etutiit tulevat valmiiksi myöhemmin ja niistä ilmoitetaan erikseen.