Multiseurajäsenyys frisbeegolfliittoon?

Keskustelua aiheista, jotka eivät sovi muiden otsikoiden alle

Valvoja: HALLITUS

Rockyz
Viestit: 24
Liittynyt: Ti 24 Touko 2011, 14:15
Oikea nimi: Juhani Lehtonen
Seura: Talin Tallaajat
Paikkakunta: Helsinki

Multiseurajäsenyys frisbeegolfliittoon?

Viesti Kirjoittaja Rockyz » Su 04 Tammi 2015, 12:39

Miten frisbeegolfliitto käsittelee tilanteet, joissa henkilö on liittynyt useampiin seuroihin perusjäseneksi (joihin sisältyy frisbeegolfliiton jäsenyys)?

Ajatellaan esimerkkitilannetta, että henkilö on liittynyt perusjäseneksi seuraan x kauden alussa, jolloin hänet on myös lisätty seuransa lisäksi frisbeegolfliiton rekisteriin edustamaan tätä seuraansa x. Tämän jälkeen henkilö liittyy saman kauden aikana perusjäsenenä myös seuraan y, jolloin hänestä tullee seuran y kautta liitolle uusi rekisteröimispyyntö? Ilmoittaako liitto näistä moniseurallisista seuroille, jätetäänkö seuraedustusmuutos tekemättä meneillään olevalla kaudella, päivitetäänkö hänen seuraedustusstatuksensa seuralle y vai päivitetäänkö hänen seuraedustusstatuksensa molemmille seuroille?
PDGA #48418
Talin Tallaajat
http://backspindg.blogspot.fi/

Avatar
zaia
Viestit: 6305
Liittynyt: To 12 Tammi 2006, 13:24
Oikea nimi: Saija Lehto
Seura: Talin Tallaajat
Paikkakunta: Helsinki

Re: Multiseurajäsenyys frisbeegolfliittoon?

Viesti Kirjoittaja zaia » Su 04 Tammi 2015, 13:32

Rekisterin ja liiton puolesta yksi henkilö voi edustaa vain yhtä seuraa. Sama henkilö voi olla muissa seuroissa kannatusjäsenenä. Rekisteriin seurat voivat halutessaan merkitä myös kannatusjäsenensä, mutta lisenssit tulevat ja tilataan vain edustusseuran kautta. Jos haluaa vaihtaa edustusseuraansa, silloin yhteyttä nykyisen seuran rekisterivastaavaan joka "vapauttaa" sinut seurasta ja uusi edustusseuran rekisterivastaava lisää sinut heidän seuraansa.

Suvi
Viestit: 193
Liittynyt: Ti 02 Elo 2011, 20:45
Oikea nimi: Suvi Rovio
Seura: Tampereen Frisbeeseura
Paikkakunta: Tampere

Re: Multiseurajäsenyys frisbeegolfliittoon?

Viesti Kirjoittaja Suvi » Ma 02 Helmi 2015, 17:10

Sivuhuomiona tuohon kannatusjäsenmainintaan: Ainakin TFS:ään voi kuulua ihan normaalina jäsenenä, vaikka olisi jäsen jossain muussakin seurassa. Se vaan pitää liiton rekisteriin merkitä kannatusjäsen-nimellä. Kannatusjäsenyydestä ei kuitenkaan välttämättä ole seuran näkökulmasta kyse. Meillä saa kaikki jäsenedut vaikka kuuluisi muuhunkin seuraan, ja jäsenmaksu on normaali jäsenmaksu eikä kannatusjäsenmaksu. Tässä ketjussa toki olikin kyse vain liiton näkökulmasta, mutta ajattelin kirjoitella tämän ihan siksi, että monelle pelaajalle tilanne tuntuu olevan sikäli epäselvä, että saamme kannatusjäsenliittymispyyntöjä sellaisiltakin, jotka voisivat (ja haluavat, kun vaan tietävät että voivat) liittyä normijäseneksikin.

Vastaa Viestiin