Sivu 1/1

DNF

Lähetetty: Pe 20 Huhti 2012, 9:08
Kirjoittaja ville
Muistutus kilpailijoille ja kilpailunjohtajille:

Säännön 803.13 mukaisesti kilpailun keskeytys ilman pätevää syytä johtaa hylkäämiseen.
On siis erityisen tärkeää ilmoittaa keskeytyksestä aina kilpailunjohtajalle (ennen seuraavan kierroksen alkua tai palkintojen jakoa).
Näin toimimalla vältetään sekä turhat hylkäämiset että hylkäämisraporttien kirjoittamiset.

Kilpailunjohtajan on raportoitava kaikki hylkäämistapaukset (DSQ) eteenpäin PDGA:lle.

Re: DNF

Lähetetty: Ti 17 Heinä 2012, 12:18
Kirjoittaja Jatama
Kuinkas muuten nämä esim. viimeisen/toisiksviimeisen väylän denffit tulee TD:n käsitellä. Onko TD:llä mitään oikeutta kysyä esim. poolin näkemystä asiasta ja selvittää tilanne?

Kuviteltu tilanne: Jantteri A heittää ensimmäisellä kierroksella -5 tuloksen ja keikkuu top10 tuntumassa. Toisella kierroksella peli lähtee lapasesta jo alkukierroksesta ja kaveri denffaa viimeiselle väylälle tilanteessa +12. Koko kierroksen ajan kaveri on jo jauhanut denffistä tai siitä, että ei kiinnosta enään. Viimeisellä väylällä sitten peli kesken, TD:lle kertomaan kuinka migreeni iski ja silmissä sumenee jo niin, että ei meinaa eteensä nähdä.

TD:llä herää epäilys hommasta ja kiinnostaisi kysyä poolin näkemys asiasta. Onko tämä sallittua vai pitääkö tapauksessa mennä täysin sillä perusteella, että ilmeisesti se migreeni sitten iski ja loppuun ei ollut mahdollista heittää (ja vielä jos kärjistetään niin kaveri hyppäsi denffin jälkeen saksalaisvalmisteiseen, isoääniseen, kaksioviseen autoon ja katosi paikalta). Tällöin TD ei voi tuomita kisasta hylkäämistä ja raporttia ei voida tehdä, eikä jatkotoimenpiteitä tule?