Kierroksen jälkeen heittely

Sääntöihin liittyvät keskustelut.

Valvoja: HALLITUS

jwinterh
Viestit: 65
Liittynyt: Ke 23 Touko 2012, 10:34
Oikea nimi: Jani Winterhalter
Seura: Talin Tallaajat

Kierroksen jälkeen heittely

Viesti Kirjoittaja jwinterh » Ma 31 Maalis 2014, 21:53

Miten kuuluu TD:n toimia tässä tapauksessa:

TD:n heittue aloittaa kisan väylältä 1 ja lopettaa väylälle 18. Toinen heittue aloittaa väylältä 18 ja näin ollen lopettaa väylälle 17. Kun TD:n heittue on saanut 18-väylän pelattua lähtevät he kävelemään kisakeskuksena toimivan pöydän luo ja huomaavat miten toinen heittue, joka lopetti kierroksensa väylälle 17 heittää 2-3 avausheittoa 18 tiiltä. Pari kaveria pelaa tämän ylimääräisen väylän loppuun, toiset vain noukkivat avauksensa mukaan. Tämä toinen heittue palauttaa score-kansion TD:lle vasta päästyään 'kisakeskukseen'.

Tuleeko tästä kirjata jokaiselle 2 rangaistusheittoa? Ja jos näin käy, niin mikä on pykälä. Entä eroaako sääntö mitenkään näiden kahden osalta jotka pelasivat väylän loppuun tai eivät pelanneet.

Mitä jos tämän huomaa joku toinen kuin TD? Kertooko pelaaja joka tämän näki asian TD:lle vai suoraan heittueelle?

Saako harjoitusheittoja/putteja tehdä sitten kun on palauttanut scoren vaikka kilpailu on vielä käynnissä muitten heittueiden osalta?
FrostBite tour Master-Champ 2014
Talin Tallaajien Talvisarja Master-Champ 2014

ville
Viestit: 5750
Liittynyt: To 26 Kesä 2008, 7:28
Oikea nimi: Ville Kotamäki
Seura: Nummelan Frisbeeseura
Paikkakunta: Nummela

Re: Kierroksen jälkeen heittely

Viesti Kirjoittaja ville » Ti 01 Huhti 2014, 9:31

Hyvä kysymys :wink:

Vastaus lienee, milloin päättyy kilpailukierros.
Nopeasti katsottuna ainoa kohta säännöissä, missä tästä puhutaan, on tuloskorttien palautus

805.02 G Jokainen pelaaja vastaa siitä, että hänen tuloskorttinsa palautetaan 30 minuutin kuluessa kierroksen päättymisestä. Kierros on virallisesti päättynyt kaikkien pelaajien osalta silloin, kun viimeisenä radalla ollut ryhmä on päättänyt viimeisen väylänsä ja sillä on kilpailunjohtajan arvion mukaan ollut kohtuullisesti aikaa palata kilpailukeskukseen.

Kohtuullista olisi tulkita, että kierros on loppu, kun viimeinen väylä on pelattu loppuun. Ja tämän jälkeen harjoittelu olisi sallittua, kuitenkin niin, ettei häiritä vielä pelaamassa olevia. Tyypillinen tilanne, että joku ryhmästä lähtee palauttamaan tuloskortteja ja loput lähtevät rangelle treenaamaan tai puttikorille puttailemaan.
Toki on myös sääntöjä, jotka ovat voimassa kierroksen aikana, 2 minuutin merkistä tuloskorttien palautukseen (mm. tupakointikielto).

Virallinen tulkinta saataneen muutaman päivän sisällä.

Hartsa
Viestit: 136
Liittynyt: To 08 Maalis 2007, 12:12

Re: Kierroksen jälkeen heittely

Viesti Kirjoittaja Hartsa » Ke 02 Huhti 2014, 12:21

Tarkennusta kysymykseen (ns.suorajäseniä)Hallitus kirjoitti 8.3.2014 kevätkokouksesta eteenpäin liitton ei enään hyväksytä jäsenikseen henkilöjäseniä ? Elikä jos ei ole vielä maksanut 2014 jäsenmaksua eikä kuulu mihinkään seuraan niin onko nyt jo toi uusi pakkoliittyminen johonkin seuraan voimassa vai voiko vielä maksaa henkilöjäsenenä jäsenmaksun ?

Avatar
tuminoid
Site Admin
Viestit: 4216
Liittynyt: Ke 09 Kesä 2010, 13:45
Oikea nimi: Tuomo Tanskanen
Seura: Karkkilan Frisbeegolfkerho
Paikkakunta: Nummela

Re: Kierroksen jälkeen heittely

Viesti Kirjoittaja tuminoid » Ke 02 Huhti 2014, 12:25

Hartsa kirjoitti:Tarkennusta kysymykseen (ns.suorajäseniä)Hallitus kirjoitti 8.3.2014 kevätkokouksesta eteenpäin liitton ei enään hyväksytä jäsenikseen henkilöjäseniä ? Elikä jos ei ole vielä maksanut 2014 jäsenmaksua eikä kuulu mihinkään seuraan niin onko nyt jo toi uusi pakkoliittyminen johonkin seuraan voimassa vai voiko vielä maksaa henkilöjäsenenä jäsenmaksun ?
Voi maksaa maksun ja säilyä suorajäsenenä kunnes on itse eronnut, liittynyt jäsenseuraan tai erotettu maksamattomien maksujen vuoksi yhdistyksen sääntöjen mukaisesti. Uusia suorajäseniä ei hyväksytä enää sen jälkeen kun PRH on hyväksynyt sääntömuutoksen.

Hartsa
Viestit: 136
Liittynyt: To 08 Maalis 2007, 12:12

Re: Kierroksen jälkeen heittely

Viesti Kirjoittaja Hartsa » Ke 02 Huhti 2014, 12:34

Hienoa kiitos nopeasta vastauksesta.

ville
Viestit: 5750
Liittynyt: To 26 Kesä 2008, 7:28
Oikea nimi: Ville Kotamäki
Seura: Nummelan Frisbeeseura
Paikkakunta: Nummela

Re: Kierroksen jälkeen heittely

Viesti Kirjoittaja ville » To 03 Huhti 2014, 7:26

ville kirjoitti: Kohtuullista olisi tulkita, että kierros on loppu, kun viimeinen väylä on pelattu loppuun. Ja tämän jälkeen harjoittelu olisi sallittua, kuitenkin niin, ettei häiritä vielä pelaamassa olevia. Tyypillinen tilanne, että joku ryhmästä lähtee palauttamaan tuloskortteja ja loput lähtevät rangelle treenaamaan tai puttikorille puttailemaan.
Asia varmistui.
Heittämisen osalta kierros on päättynyt, kun kierroksen viimeinen väylä on pelattu loppuun. Tämän jälkeen voi vapaasti harjoitella, kunhan ei häiritse pelaavia ryhmiä.

Vastaa Viestiin