Nelinkertainen tuloskirjaus

Sääntöihin liittyvät keskustelut.

Valvoja: HALLITUS

Marko
Viestit: 450
Liittynyt: To 07 Syys 2006, 21:30
Paikkakunta: Pori
Viesti:

Re: Nelinkertainen tuloskirjaus

Viesti Kirjoittaja Marko » Ti 17 Kesä 2014, 18:18

Sain Turun Masterissa ensikosketuksen nelinkertaiseen kirjanpitoon. Se toimi loistavasti. :D

Se poistaa täydellisesti laskuvirheet ja lähes täydellisesti huijausyritykset. Ainoa porsaanreikä jää tuohon hetkeen, kun jokainen kertoo oman tuloksensa, kun väylä on pelattu. Jos väärä tulos menee tuolloin kaikille läpi, kusetus onnistuu. :evil: Tämä on kuitenkin aika epätodennäköistä. :twisted:
Mahdolliset myöhemmät tuloskortin muokkaukset tulevat esille kierroksen jälkeen tuloksia tarkistettaessa, kun jokainen lukee oman rivinsä ja muut tarkistavat vastaavan rivin omasta lapustaan. Tuossa voi vielä lukea eri rivin, kuin minkä on kirjoittanut. :shock: Tämäkin koplaus paljastuu, kun laput ja lopputulokset silmäillään ryhmän kanssa läpi, ennen kuin niistä vastuussa oleva pelaaja kiikuttaa ne kistoimistoon.

Kun tuloskortin koko vakiintuu, jokaisella kulkee markkerin tapaan minigrip pussi tai DVD-kotelo repussa sateen varalta. :wink:

Ainoa miinus oli, että välillä odoteltiin, että kaikki saivat kynät ja kupongit esille ripeästi, kun oli kirjauksen aika. Tämä varmasti korjaantuu nopeasti, kun käytäntö vakiintuu. :roll:
Marko

39 vuotta frisbeegolfia.

JanneL
Viestit: 35
Liittynyt: Ke 26 Loka 2005, 20:29
Oikea nimi: Janne Lindberg
Seura: Helsingin Frisbeeklubi
Paikkakunta: Helsinki

Re: Nelinkertainen tuloskirjaus

Viesti Kirjoittaja JanneL » Su 22 Kesä 2014, 22:14

En ole itse tällä systeemillä kertaakaan pelannut, mutta uskon sen vähentävän virheitä tuloskortissa (tahallisia ja tahattomia). Ei sitä välttämättä tarvi kaikissa SFL-kisoissa ottaa käyttöön, mielestäni isoimmat kisat (esim. kaikki SM-kisat ja Pro-tour) voisi riittää.

Mitä Juhanikin kommentoi, niin yhden pelaajan kierostulokset samalla kortilla vanhaan tapaan (ns. kisakohtainen pelaajakortti) on myös omasta mielestä "tärkeä, muttei välttämätön" asia. Toisessa kortissa voisi tosiaan olla ne muut pelaajat.

Vastaa Viestiin