Tali Open 2011

Keskustelua Major- ja EuroTour-tasoisista sekä muista ulkomailla järjestettävistä kisoista.

Valvoja: HALLITUS

jiiärrä
Viestit: 919
Liittynyt: To 20 Elo 2009, 21:41
Oikea nimi: Janne Räsänen
Seura: Talin Tallaajat

Re: Tali Open 2011

Viesti Kirjoittaja jiiärrä » Ti 19 Heinä 2011, 12:42

Valitettavasti aika ei riittänyt kaikkeen. Mä sain muistaakseni vain kolme naisten pitkää heittoa kuviin, eli Val ja Paige kisaseiskalla/normiykkösellä kolmiulotteisella videokameralla ja Riina Kotamäen järkkyhieno lähestyminen kaukaa kisakuudellatoista HD kameralla. Heittona käänsin kameran kohti ja painoin nauhoitusta murun liian myöhään, joten heitto alkaa olla ohi, kun videoni alkoi, onneksi Juhakin kuvasi lähempää, joten eiköhän hieno suoritus saada joskus esiin yleisölle. Joitain irtoputteja taisi tarttua leideiltä myös. Kun en ole nähnyt Juhan matskua, enkä Hannunkaan, en tiedä, miten hyvää matskua Riinan kiessiltä saatiin. Ainakin kuvausmahdollisuuksia oli monta sen kierroksen aikana.

Mulla oli niin kiire kuvata sitä ryhmää, jonka mukana menin, etten ehtinyt kuin huitaista kameran päin koria, jossa Jeren holarikiekko makasi. Kiireessä kaukaa kuvaten zoomasin niin nopeasti koria kohti, jotta kiekko erottuisi korista, että kamera ei ehtinyt fokusoimaan oikein ja kuva jäi suttuiseksi. Kun seuraamastani ryhmästä tuli heittäjä teelle, jouduin lopettamaan kuvaamisen ennen kuin tuli yhtään hyvä kuvaa. Sori Jere ja onnea hienosta heitosta!

Meillä on sellainen käsitys, että yleisöä kansainvälisesti ajatellen kiinnostaa eniten nähdä staroja ja parhaiten kulloisessakin kisassa pelaavia pelaajia eniten. Kun haluamme myös esitellä muita mielenkiintoisia pelaajia ja meillä päin ekalla kierroksella tuppaa olemaan eri sarjat sekaisin, saamme matskua ekan kiessin aikana muistakin sarjoista ja harvemmin nähdyistä pelaajista. Nyt pyrimme saamaan kaikki vierailevat MPO jenkkistarat kisakiessillä videolle ja Jeremy Kolingia lukuunottamatta saatiinkin ihan hyvin. Justinia en staraksi laske ja Terry on sinä rajalla eri divisioonassa, mutta isompi ässä kameran takana kuin edessä. En tiedä, miten paljon kysyntää olisi naisten kiessien seuraamiselle, mutta ollaan me sellaistakin jo julkaistu, kuten Youtuben kanavalla lcgm8 Ladies of Nokia Open ja European Openista 2009 taitaa olla myös naisten videoita ja pari pätkää Scandinavian Open 2010stä. Meresmaa nakitti mut kuvaamaan EO2009 nisten finaalista väylästä 8 eteenpäin, sitä ennen oli YLEn kuvaaja siinä ryhmässä. Sitä matskua ei ole muistaakseni julkaistu. Mutta olihan Val muun muassa Jorin kanssa yhden kiessin kuvissa EO2009 tubevideossa.

Muista sarjoista puhuen kuvasin mm. kierroksen verran Marko Timosen peliä. Hänellä oli ryhmänsä ja kenties kisan pisin avaus kisayhdellätoista. Star Destroyerilla lyhyeksi väylän vaakaosan ekasta oikeanpuoleisesta puskasta ja kivalla pompulla puskan yli reilusti.

Raportointi voi olla vähän harvaa lähiaikoina, kun Nokialla nähdään ne, jotka sinne asti pääsevät :-)

JariH
Viestit: 26
Liittynyt: Su 14 Maalis 2010, 11:36
Oikea nimi: Jari Huotari

Re: Tali Open 2011

Viesti Kirjoittaja JariH » La 23 Heinä 2011, 11:33

More pictures from sunday:

Tali open 2011 sunday, memorycard found.
http://jarih.kuvat.fi/kuvat/Tali+open+2 ... ard+found/

Vastaa Viestiin