Kansallisen sarjan kisa Ojakkalassa 17.6.

Keskustelua kotimaisista, SFL:n alaisista kisoista.

Valvoja: HALLITUS

Jani
Viestit: 1143
Liittynyt: To 03 Marras 2005, 22:18

Kansallisen sarjan kisa Ojakkalassa 17.6.

Viesti Kirjoittaja Jani »

Sunnuntaina 17.6. pelataan kansallista frisbeegolfsarjaa Vihdin Ojakkalassa. Keltaisten sivujen karttahakuun kun kirjoittaa Vihti, Kehätie 1210, niin löytää perille. Kenttä sijaitsee vanhan hiekkakuopan aluella, joten pelialusta on lähinnä hiekka. Kaikilla tiiauspaikoilla on hiekkatekonurmimatot. Ratakartta löytyy mm. NFS:n kotisivuilta: www.nummelanfrisbeeseura.com Kartan tiedoista poiketen väylä 17 on pituudeltaan n. 135 metriä.

Sarjat ovat avoin ja amatöörit. Tässä lista pelaajista, jotka eivät saa pelata amatöörisarjassa: http://www.frisbeeliitto.com/kansalline ... t_2007.htm

Osallistuminen maksaa viisi euroa. Kaikkien pelaajien on oltava Suomen frisbeeliiton jäseniä. Liittoon kuuluvien seurojen jäsenmaksun yhteydessä on liiton jäsenyys maksettu.

Kilpailussa pelataan kaksi 18 väylän kierrosta ja viiden parhaan pelaajan viiden väylän finaali kummassakin sarjassa. Finaaliväylät ovat 1, 2, 3, 17 ja 18. Tarvittaessa finalistit ja kilpailun sijat 1 - 3 ratkaistaan sudden death -kisassa väylillä 1, 2 ja 18. Jos sijoitukset eivät selviä näillä väylillä, pelataan closest to pin -kisa erikseen tehtävällä väylällä parkkipaikalta väylälle 18.

Kaikki ilmoittautuvat kisaan kisapaikalla. Kentälle järjestetään ruokailu, ja siihen pitää ilmoittautua etukäteen sähköpostitse. Lisätietoa ruokailusta lähipäivinä.

Aikataulu:

9.00 - 9.30 Ilmoittautuminen
9.45 Pelaajakokous
10.00 1. kierros
12.30 - 13.30 Lounas
13.45 Pelaajakokous
14.00 2. kierros
17.00 Finaalit
18.00 Palkintojenjako

NFS toivottaa kaikki tervetulleiksi heittämään pitkiä siivuja ja tutustumaan tulevaan SM-kenttään!
Jani
Viestit: 1143
Liittynyt: To 03 Marras 2005, 22:18

Viesti Kirjoittaja Jani »

Ruokailusta:

Tarjolla kanapaellaa, salaattia, leipää ja levitettä sekä vettä. Saa kuulemma syödä mahan täyteen! Hinta on 5,50 euroa. Tuskin kannattaa lähteä etsimään muuta ruokapaikkaa.

Kokin pitää tietää, kuinka monelle syöjälle varata purtavaa. Varaa siis lounaasi keskiviikkoon 13.3. kello 12:een mennessä joko tekstiviestillä tai sähköpostilla:

tomandberg@hotmail.com , 050 4426880

Ja tärkeä tarkennus: Tomppa ei ole se kokki!
Jani
Viestit: 1143
Liittynyt: To 03 Marras 2005, 22:18

Viesti Kirjoittaja Jani »

Ruokailu kisapaikalla ei saanut juurikaan kannatusta, joten se joudutaan valitettavasti perumaan. Ojakkalassa on kaksi ruokaa tarjoavaa ravintolaa kävelymatkan etäisyydellä.
Tatu
Viestit: 58
Liittynyt: Ti 27 Kesä 2006, 16:15
Oikea nimi: Tatu Saarinen
Seura: Nummelan Frisbeeseura
Paikkakunta: Koh Samui
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Tatu »

Kisat pidetty ja finalistit olivat seuraavat:

Avoin:
1. Jalle Stoor 54+49+15=118
2. Joonas Hynönen 56+50+15=121
3. Ville Piippo 53+54+16=123
4. Jaani Länsiö 54+57+17=128 (sd1)
5. Miko Fyhr 55+58+15=128 (sd2)

Amatöörit:
1. Arttu Sikanen 58+59+16=133
2. Jonni Rechardt 64+58+16=138
3. Heikki Långström 60+63+16=139 (sd1)
4. Kalle Rinne 65+57+17=139 (sd2)
5. Ari Penttala 64+60+15=139 (sd3)

Tarkemmat tulokset:
www.kolumbus.fi/C4/NFS/kansallinen07/kansallinen07.html

Kiitos osallistuneille ja muille mukana olleille!!!
NFS
Tatu
Viestit: 58
Liittynyt: Ti 27 Kesä 2006, 16:15
Oikea nimi: Tatu Saarinen
Seura: Nummelan Frisbeeseura
Paikkakunta: Koh Samui
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Tatu »

Jostain syystä Yyterissä liittoon liityneiden nimet eivät olleet liiton listassa.
Päivitäkääpä kuntoon, että pojat pääsevät jatkossakin pelaamaan.
NFS
Tatu
Viestit: 58
Liittynyt: Ti 27 Kesä 2006, 16:15
Oikea nimi: Tatu Saarinen
Seura: Nummelan Frisbeeseura
Paikkakunta: Koh Samui
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Tatu »

Vaikka todella hieno kisa olikin, niin täytyy nostaa pari ikävää asiaa pinnalle.

Kansallisessa noudatetaan PDGA:n sääntöjä ja kansallisen omat säännöt kieltävät alkoholin nauttimisen kilpailun aikana.
Oluenkin juonti on siis kielletty. (kukaan ei tosin juonut häiritsevästi)
Tölkkien ja tumpien jättäminen maastoon on myös rangaistavaa.

Tiedän, että kaikki poolit eivät olleet täysilukuisia toisessa lähdössä, mutta en silti huomannu tuloskorteissa pluspisteitä myöhästymisestä. Pelaajalla on 30s aikaa saapua pelipaikalle ja heittää heittonsa. Tästä myöhästyessä tuloskorttiin merkitään par+4.

Pientä skarppausta siis.
Onhan se vaan kansallinen, mutta miksei voitaisi noudattaan päätettyjä sääntöjä siinäkin.
NFS
hyzer
Viestit: 639
Liittynyt: To 27 Loka 2005, 7:57
Oikea nimi: jari väyrynen
Seura: V- ja U-seura Korven Korvenpojat ry / Bats
Paikkakunta: nurmijärvi

Viesti Kirjoittaja hyzer »

Teinpä turistimatkan minäkin, Los Ojak Kalan lomaparatiisiin. Lomapäiväni vietin komeissa dyynimaisemissa kuntoillen, ja tietysti suomipoika käväisi välillä paikallisessa bistrossa nauttimassa, paikallisten tummien naisten ja miesten vääntämää pizzaa. Bistron vieressä oli kivasti myös Super Merchado, sieltä sain ostettua juomia, ja paikallista herkkua classicjätskiä. Mutta myytti Suomea halvemmista hinnoista voi kyllä unohtaa. EU:n myötä hinnat ovat nousseet näissä lomakohteissakin.
Mutta jälleen kerran tuli todettua, että kyllä maailma on pieni. Hiekkadyyneillä kävellessäni vastaan tuli useitakin tuttuja. Komeissa lomapaidoissaan Fosforin pojjaat Tuomas, Sami ja Ville seisoskelivat ryhdikkäinä turistien joukossa, aikovat kuulemma enemmänkin harrastaa tänä kesänä tämän tyyppistä matkailua.
Ilo oli myös tavata pitkästä aikaa Oulun ihmemies Antti, kovin oli hyväkuntoisen oloinen. Vahingossa oli eksynyt tähän lomakohteeseen, mutta oli kuitenkin silmin nähden oloonsa tyytyväinen. Harvoinkun tulee etelän matkoilla käytyä.
Useita muitakin tuttuja tuli nähtyä, mutta eihän niitä kaikkia muista enää, on ne etelän matkat aina niin rankkoja,
Mutta perinteisesti tämäntyyppisillä matkoilla jotain katoaa. Passi, hammasharja, lompakko, matkalaukku,kello, kännykkä, järki lienevät ne yleisimmät. Vaan minulta katos putti......
Heitin lomaleluni( muovisen frisbeen) yhteen pöpelikköön, ja siinä päätäni ravistellessani, sieltä korvakäytävää pitkin pääsi pienen pieni putin tasapainosäätimen nuppi putoamaan hiekkaan. Eikä epätoivoinen etsiminen tuottanut tulosta, vaan nuppi katosi, ja samantien kuuluisa puttinikin katosi.
Nyt lomalta palattuani pitäisi aloittaa tämän viikon puttikoulu. Mutta joudun valitettavasti perumaan koulutuksen, ja siirtämään sitä parilla viikolla eteenpäin. Tilasin juuri Hondurasista uuden New Balance merkkisen puttinupin. San Pedro Sula nimisessä pikku kaupungissa herra nimeltä Jesus Ramos Tiburcio Hermoradas y`Putterus tekee näitä pienenpieniä, mutta tuiki tärkeitä varaosia. Nuppeihin saa peräti 14 vrk takuun, takuu alkaa siitä kun tilaus lähtee Hondurasin Itellasta eteenpäin. valitettavasti toimitus ajat tänne pohjolaan saattaa venyä jopa kahteen viikkoon.
Puttikoulu Tamminen/Väyrynen toimii täydellä teholla pohjoisessa piirissä. Kauhajoella on nuppi talessa, ja kunnossa. Mutta niin se on Tali Openiin mennessä täällä etelä piirissäkin. Mikäli sikäli Itella palvelee.

-puttikoulun etelän osakas-

Ps. Jos en ihan väärin muista niin näin Noukka Nousiaisen lomareissullani, ja taidettiinpa jossain vaiheessa puolitosissaan kilpailla jollain muovinheitolla..... sä taisit voittaa....jos näin oli niin se menee kyllä kadonneen nupin piikkiin.... :lol:
Jani
Viestit: 1143
Liittynyt: To 03 Marras 2005, 22:18

Viesti Kirjoittaja Jani »

Tatu kirjoitti: Tiedän, että kaikki poolit eivät olleet täysilukuisia toisessa lähdössä, mutta en silti huomannu tuloskorteissa pluspisteitä myöhästymisestä. Pelaajalla on 30s aikaa saapua pelipaikalle ja heittää heittonsa. Tästä myöhästyessä tuloskorttiin merkitään par+4.
Minä sanoin, että toinen kierros alkaa sitten, kun kaikki ovat paikalla ja että pooli odottakoon, jos joku vielä puuttuu. Kun selkeästi ei ilmoitettu tarkkaa aikaa, niin en lähtisi rankkareita jakamaan.
Tatu
Viestit: 58
Liittynyt: Ti 27 Kesä 2006, 16:15
Oikea nimi: Tatu Saarinen
Seura: Nummelan Frisbeeseura
Paikkakunta: Koh Samui
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Tatu »

No sitten asia on hieman eri.
Yhden poolin näin ainakin varastavan. Luulivat varmaan kaverin keskeyttäneen kilpailun.

Mutta kilpailu oli muuten niin onnistunut ja tulokset loistavia, että ei anneta näiden asioiden häiritä enempää. :wink:
Ryhdistäydymme myös järjestelypuolella näissä asioissa. :)
NFS
Antero
Viestit: 110
Liittynyt: Ke 26 Loka 2005, 9:28
Oikea nimi: Antero Erhiö
Seura: Talin Tallaajat
Paikkakunta: Stadi

Viesti Kirjoittaja Antero »

hyzer kirjoitti:San Pedro Sula nimisessä pikku kaupungissa herra nimeltä Jesus Ramos Tiburcio Hermoradas y`Putterus tekee näitä pienenpieniä, mutta tuiki tärkeitä varaosia.
Voi olla, että tarvitset todellakin tuon varaosan, mutta sitä odotellessa ota käyttöön minulle antamasi mantra: "Lahmkahnvanbommelmakaay"...
Ja juuri kun putti lähtee, niin karjaise vielä päälle "Riberyyyyyy" :wink:

Sitten puttisi kulkee ilman ulkolaisia varaosiakin. :D

Luota minuun.
Hanna
Viestit: 74
Liittynyt: Su 15 Loka 2006, 18:55
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja Hanna »

Tatu kirjoitti:Kansallisessa noudatetaan PDGA:n sääntöjä ja kansallisen omat säännöt kieltävät alkoholin nauttimisen kilpailun aikana.
Oluenkin juonti on siis kielletty. (kukaan ei tosin juonut häiritsevästi)
Tölkkien ja tumpien jättäminen maastoon on myös rangaistavaa.
Jes! Mie ainaskin poltin kuin korsteeni kisan aikana. Jossain vaiheessa olen kysynyt, onko sallittua polttaa ja olen saanut ohjeeksi, että jos muita poolilaisia asia ei häiritse, niin asia ok. Turistihan olen, joten olen uskonut kokeneempia tässä asiassa :). Tumpit tuli kaivettua hiekkaan...

Taisimpa vielä rikkoa lisää sääntöjä ja join puolikkaan oluenkin. Tölkin kyllä hoidin visusti kassiin, näin toimisin omalla leikkikentälläkin. Silmiini ei osunut, että kukaan mukaan olisi tölkkejä tai pulloja kentälle jättänyt. Mutta määhän olen se likinäköinen, joka heitteli ilman laseja kisan, jotta näkökykyni ei varmasti ole ollut paras, joten en voi tähän tarkasti sanoa mitään oikeasti.

Kiitokset järjestäjille kisoista! Toimivat hyvin ja aikataulut pitivät kivasti!

Helsingin Harrille ja Pekalle isokiitos!
Olo oli mainio ja kiekot löytyi, kun oli oma pointteri ;).

Jenny pakkaa Sappeeseen vaan niitä Aviaareja, kun oot niin eritaitava :).

... ja kyllähän sm-kisoissakin poltettiin ... Pahoittelut joka tapauksessa! Ensi kerralla sitten taas viisaampi ja heitoiltaan parempi, toivottavasti.
Tatu
Viestit: 58
Liittynyt: Ti 27 Kesä 2006, 16:15
Oikea nimi: Tatu Saarinen
Seura: Nummelan Frisbeeseura
Paikkakunta: Koh Samui
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Tatu »

Ei polttamista ole kukaan kieltänyt. Ei edes säännöt.
Roskaamisen kyllä.
Tupakan jämien jättäminen radalle on roskaamista. (erikseen mainittu säännöissä)
Ikävä kyllä tölkkejä löytyi maastosta kilpailijoiden poistuttua.

Joku oli heittänyt banaanin kuoret radalle ja huomauttaessa tokaissut perään, että ne maatuu. Just...

Sovitaan, että jatkossa jokainen asia mikä viedään pelatessa radalle tuodaan myös pois sieltä tai toimitetaan roskikseen.

Tupakan tumpit on siitä vittumainen asia, että hiekkaan haudattunakin tulevat esille ennemmin tai myöhemmin. Tästä lisää voi kertoa Jenny joka urhoollisesti siivosi harjulla tumppeja muutaman tunnin pelkästään ykköstiin alueelta. Varmasti vittumaisin homma mitä radan siisteyden eteen voi tehdä.
NFS
Hanna
Viestit: 74
Liittynyt: Su 15 Loka 2006, 18:55
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja Hanna »

Tatu kirjoitti:Ei polttamista ole kukaan kieltänyt. Ei edes säännöt.
Roskaamisen kyllä.
Tupakan jämien jättäminen radalle on roskaamista. (erikseen mainittu säännöissä)
Ikävä kyllä tölkkejä löytyi maastosta kilpailijoiden poistuttua.
Nonni! Aina viisastuu :)! Eli saan polttaa, en vaan jätellä niitä maastoon. Tuo roskaamis -politiikka on ollut ihan alusta alkaen selvä jo omalla leikkikentällä. (myönnetään, jokunen Teho-tölkki sinne on jäänyt, mutta lähinnä keräilijöitä varten). Harmi, että pelaajilta niitä jäänyt...

Kiitos Tatu infosta!

Tosin ... hyvähän se olisi, jos säännöt kieltäisivät tupakoinnin vähentyisi sekin ;), vai mitenkäs se Jenny menikään?
Hanna
Viestit: 74
Liittynyt: Su 15 Loka 2006, 18:55
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja Hanna »

Tatu kirjoitti:Tästä lisää voi kertoa Jenny joka urhoollisesti siivosi harjulla tumppeja muutaman tunnin pelkästään ykköstiin alueelta. Varmasti vittumaisin homma mitä radan siisteyden eteen voi tehdä.
:lol: oliko Jennyllä morkkikset ;)?
Nosturi
Viestit: 390
Liittynyt: Ma 18 Huhti 2005, 9:38
Oikea nimi: Timo Kuusela
Paikkakunta: Koikkari

Viesti Kirjoittaja Nosturi »

Yksittäisistä kisoista on myös hyvä antaa palautetta väärin/huonosti käyttäytyneille pelaajille ihan siellä paikan päälläkin. Tämä tietenkin jos vain uskaltaa.
Vastaa Viestiin