Dutch Open 2014

Keskustelua Major- ja EuroTour-tasoisista sekä muista ulkomailla järjestettävistä kisoista.

Valvoja: HALLITUS

Avatar
Tee8mu
Viestit: 2248
Liittynyt: Su 18 Touko 2008, 12:25
Oikea nimi: Teemu Malmelin
Seura: Nokian frisbeeseura
Paikkakunta: Nokia

Dutch Open 2014

Viesti Kirjoittaja Tee8mu » Ke 01 Tammi 2014, 16:15

Ilmoittautumisen eka vaihe auki:

http://www.dutch-open.com/registration.php

Avatar
Tee8mu
Viestit: 2248
Liittynyt: Su 18 Touko 2008, 12:25
Oikea nimi: Teemu Malmelin
Seura: Nokian frisbeeseura
Paikkakunta: Nokia

Re: Dutch Open 2014

Viesti Kirjoittaja Tee8mu » Ke 01 Tammi 2014, 16:19

Ja ei muuta kuin matkakimppaa kasaan. Itse olen ainakin lähdössä.

Tapanote
PDGA Country Rep
Viestit: 8130
Liittynyt: To 10 Syys 2009, 8:44
Oikea nimi: Tapani Aulu
Seura: Tomoottajat Disc Golf
Paikkakunta: Turku

Re: Dutch Open 2014

Viesti Kirjoittaja Tapanote » Ke 22 Tammi 2014, 16:42

Toinen vaiha on käynnissä ja täyteen meni nopeasti. Ekaa kertaa kuulemma jo kakkosvaiheessa.

Itselläkin on tarkoitus reissuun lähteä, mikäli mahdun mukaan. Olen siinä ihan leikkurilla, katotaan kuinka käy, täyttyvätkö naisten kiintiöpaikat.

Timpe
Viestit: 1
Liittynyt: Ke 26 Syys 2012, 8:02
Oikea nimi: Timo Heino
Seura: Frisbeegolfseura 7k

Re: Dutch Open 2014

Viesti Kirjoittaja Timpe » To 23 Tammi 2014, 21:26

Jasperilla eka kisa ulkomailla ja perheenä ollaan lähdössä kisareissulle. Nyt tarvittais hiukan apua/vinkkejä reissua ajatellen :roll: Milloin/mikä päivä porukka on lähdössä, mitä kautta lennot kannattaa varata, hotellisuosituksia ( vai oletteko käyttäneet kilpalujärjestäjän suosimia hotelleja ), liikkuminen paikan päällä eli vuokra-auto vai taksi vai mikä? Jos on jollain tietoa ja kokemuksia edellisistä kisoista Hollannin maalla, niin mieluusti saa auttaa! Kiitoos jo etukäteen :)

Avatar
Tee8mu
Viestit: 2248
Liittynyt: Su 18 Touko 2008, 12:25
Oikea nimi: Teemu Malmelin
Seura: Nokian frisbeeseura
Paikkakunta: Nokia

Re: Dutch Open 2014

Viesti Kirjoittaja Tee8mu » To 23 Tammi 2014, 21:51

Lennot kannattaa varata ebookers.com kautta, tai omasta mielestä se on ainakin selkein järjestelmä. Onhan noita muitakin, kuten esim. supersaver tai momondo. Lentoja voi katsoa ihan vaikka suoraan Turusta tai jos ei löydy sopivia niin tietty Helsinki-Vantaan kautta. Mikä itselle parhaiten sopiikin. Samaan pakettiin voi kätevästi varata auton samasta paikasta. Auto on tuolla hyvä olla olemassa, varsinkin jos lähtee koko perheen voimin. Pari taksimatkaa ja auton vuokra on siinä. Hotelleja saa myös samasta palvelusta ja toki muistakin, kuten esim. booking.com, hotels.com tai trivago.fi joka listaa noita kaikkia. Kisahotelli on ihan hyvä ja melko huokeakin, mutta siellä ei ole kuin kahden hengen huoneita. Kisahotelli on aika lailla radan välittömässä läheisyydessä, mutta jos on auto käytössä pääsee paikalle toki kauempaakin.

Paikalla kannattaa olla siten että pystyy treenaamaan perjantaina radan, tai ei ainakaan sen myöhempään.

Noilla eväillä pitäisi päästä alkuun.

Ainiin, sellainen mahdollisuus on vielä, jos haluaa säästää ja on mahdollista tehdä vähän pidempi reissu, että lentää Tampereelta Ryanairilla Bremeniin josta (Ryanair.fi) vuokraa auton ja ajelee 450km suuntaansa Haagiin. Lentoaikataulu on ke-ma tai ke-ke.

jiiärrä
Viestit: 919
Liittynyt: To 20 Elo 2009, 21:41
Oikea nimi: Janne Räsänen
Seura: Talin Tallaajat

Re: Dutch Open 2014

Viesti Kirjoittaja jiiärrä » La 25 Tammi 2014, 19:46

Rataan voi tutustua etukäteen Youtubessa kanavallla lcgm8 videoilla Dutch Open 2010 ja 2013, joissa molemmissa on useampia osia. 2010 olin Hotel CAmpanile Delftissä ja ei ihmeellinen mesta, mutta 1900 m matka radalle oli jännä liikennejärjestelyiltään, joten ehkä on parempi mennä lähemmäs rataa. kisasivuilla oli maininta 600 m radasta olevasta hotellista. Ruokakauppoja ei taida olla tiheässä. Kävimme Delftiä kohden olevassa C1000 kauppakaetjun liikkeessä. Sinne ei noin vain kävellä, kun matkaa on kilometrejä Camapanilesta ainakin. Tuossa linkki karttaan, jossa on muutamia ruokakauppoja, säästää meinaan aika tavalla rahaa. https://maps.google.fi/maps?client=fire ... =0CLQBELYD

C1000n lähellä toisen kanavan rannalla on hyvä pizzeria, jossa tuli käytyä muutaman kerran laatutavaran ja hyvän hinnan vuoksi. En muista nimeä ulkoa, mutta heillä on skootteritoimitus.

Hollannin takseissa on sellainen jännä piirre, ettei niissä lue taxi, vaan niissä on siniset rekisterikilvet. Oma auto tuo kyllä helpotusta elämään tuolla. Varsinkin iltapäivällä Rotterdamin suuntaan vievät tiet ovat tosi tukossa, mutta ei Haagin suuntaankaan aina niin joutuisasti mene. Ruuhkat ovat eri luokkaa kuin edes pääkaupunkiseudulla ja se kannattaa ottaa huomioon poistumista suunnitelllessa. Kun perheenä olette liikkeellä, suositan paluuta vasta ,yöhemmin ja ainakin yhtä turistipäivää kisan jälkeen. joten ottaisin ekan reissun mualimalle ilon kautta, joten en jasperina ottaisi kisan meininkiä vakavasti, kun kaikkea hauskaa pääsee tekemään ja näkemään reissussa muutenkin, joten ei kannata murehtia kisamenestystä, vaan ottaa kaikki klokemuksen ja osaamisen kasvamisen kautta. Kukaan ei ole hänen iässään voittanut aikusiten maailmanmestaruutta.

Junarata menee radan ohi mutaman sadan metrin päässä, mutta lähimpiin asemin saattaa olla vähän matkaa. Turistioppaat 2010 varoittivat yhdestä Den Haagin lähiöstä, että se on Euroopan pahin getto huumeongelmien vuoksi. lcgm8 ei ollut oikein iloissaan 2013 Haagin juna-asemalla henganneiden kaverien meiningistä. Perheturvallisutta ajatellen saattaa olla parempi mennä autolla paikalle. 2010 meillä oli vuokra-auto Amsterdamin lentokentän monista vuokrausfirmoista ja siitä oli kyllä paljon iloa ja etua, kun säästi voimia kävelytarpeen vähetessä.

Rata on Euro Tourille tyypillisesti aika pitkä ja älkää erehtykö luulemaan Hollantia tasaiseksi maaksi automaattisesti. Ne kierot laittoivat yhdeen tiin alamäkeen heitettäväksi kohti lampea Hollannin korkeimmalta paikalta ja se mäki on jyrkkä ja ihan riittävän fyysinen kiivetä. Mäkivyliä löytyy muitakin ja kamerat valehtelevat reippaasti korkeuseroista. Oikeasti toi on jyrkemmästä päästä ratoja isomman puoleisilla korkeuseroilla. Ylämäkken pääsee yllättävän harvoja metrejä ja alas liitää hulluna, jos ei ole tuulta. Sitä piisaa Atlantin rannalla olevassa maassa välillä niin, että roskaseiniä lentää puuskissa parikymmentä metriä korkeina seinäminä. Tosin se oli enemmän Rotterdamin 2011 ratojen ongelma kuin enemmän sisämaassa olevan Rijswijkin ongelma. Kevät on Euroopassa myrskyaikaa ja perinteisesti Hollannissa on märkää ja mutaista, joten se kannattaa ottaa huomioon ekstrakenkien ja kalvokenkien sekä kenkien siivoamisen ja puhdistuksen mukana. Kuulemma 2010 oli poikkeuksellisen kuiva vuosi. Nyt taitaa kisa sijoittua aiemman ajankohdan vuoksi pahempaan myrskyaikaan ja kosteamman maaston mutarämpimisaikaan. Riippuu sateista, joten asiaa kannattaa seurata kisaa edeltävinä viikkoina sääsivuilta.

Terveisin samaa sukua ehkä oleva.

raul
Viestit: 19
Liittynyt: La 10 Kesä 2006, 10:53
Oikea nimi: Rauli Lehtinen
Seura: Talin Tallaajat

Re: Dutch Open 2014

Viesti Kirjoittaja raul » Ti 25 Maalis 2014, 0:51

Morjensta! Sattuiskohan joku olla menossa perjantaiaamuna Amsterdamin lentokentältä radalle autolla? Ja sattuisko siinä olemaan tilaa yhdelle miehelle + kassille? :) Lennän finnairin aamulennolla, joka on Amsterdamis 9.50.

t.rauli

Avatar
Tee8mu
Viestit: 2248
Liittynyt: Su 18 Touko 2008, 12:25
Oikea nimi: Teemu Malmelin
Seura: Nokian frisbeeseura
Paikkakunta: Nokia

Re: Dutch Open 2014

Viesti Kirjoittaja Tee8mu » Ti 25 Maalis 2014, 8:28

raul kirjoitti:Morjensta! Sattuiskohan joku olla menossa perjantaiaamuna Amsterdamin lentokentältä radalle autolla? Ja sattuisko siinä olemaan tilaa yhdelle miehelle + kassille? :) Lennän finnairin aamulennolla, joka on Amsterdamis 9.50.

t.rauli
Vinkiksi, että jos et saa kyytiä, niin junalla pääsee todella näppärästi perille. Tai noin 1 km päähän radasta.

raul
Viestit: 19
Liittynyt: La 10 Kesä 2006, 10:53
Oikea nimi: Rauli Lehtinen
Seura: Talin Tallaajat

Re: Dutch Open 2014

Viesti Kirjoittaja raul » Ti 25 Maalis 2014, 8:53

OK. Tänks. Autolla ois kätevämpää. Käsitin, et pitää junalla mennessä vaihtaa Haagissa ja sit Rijswijkin pysäkiltä ottaa bussi tai ratikka viel.

Avatar
Tee8mu
Viestit: 2248
Liittynyt: Su 18 Touko 2008, 12:25
Oikea nimi: Teemu Malmelin
Seura: Nokian frisbeeseura
Paikkakunta: Nokia

Re: Dutch Open 2014

Viesti Kirjoittaja Tee8mu » Ti 25 Maalis 2014, 10:56

Toi on näppärä palvelu.

http://www.ns.nl/reisplanner-v2/index.shtml

Yhellä vaihdolla siis pääsee siihen Rijswijkin asemalle, josta on noin kilsa hotellille (Bastion den Haag) ja radalle.

Tolla mentiin viime vuonna. Jos ei ois hypätty väärään junaan Schipolista, ois menny vielä näppärämmin... :D Eli jos junasta on valot pois, ei siihen kannata mennä, vaikka se olisikin aikataulussa siinä raiteella...

Vastaa Viestiin