Uusi rata Hyvinkäällä.

Keskustelua frisbeegolfista

Valvoja: HALLITUS

Hartsa
Viestit: 136
Liittynyt: To 08 Maalis 2007, 12:12

Uusi rata Hyvinkäällä.

Viesti Kirjoittaja Hartsa » To 16 Loka 2014, 12:56

No tuli tänään testattua toi rata joka ei ole viellä ihan loppuunasti viimeistelty opasteet väyliltä puuttu mut eipä se haitannut hyvin löyty teet/korit.Huhut kerto että on tiedossa vaikea metsärata jonka par.60 ja pitkiä väyliä tiedossa no joo kyllähän sieltä löytykin pitkää ja suht tiukkojakin väyliä teet oli hyviä ja korinpaikat selkeitä. Väylät muutenkin ihan hyviä ei mitään turhan tiukkoja vaan hyvällä järkevällä heitolla pelattavia väyliä mä ainakin tykkäsin radasta oli tarpeeksi haastetta vaikeutta hyvä rata jossa järkevällä pelillä siis heitolla pääsee hyvään tulokseen mutta jos vetelee hehtaarikädellä vain pitkääsiivua niin kyllä sit voi kertyä sitä tulostakin.Rata sopii selkeästikin jo enemmän pelanneille pelaajille sillä jos joutuu paljonkin ulos väylilltä niin kierros tulee kestämään ja tulosta tulee varmasti ja homma menee tukkoiseksi jonotteluksi jos on paljon heittäjiä radalla.En tiedä mitä radalle vielä tulee mut ehkä olis muutama Mando paikallaan laittaa ja jossakin kyl kandee käyttää spottaajaa sillä paikalla liikku muitakin ihmisiä ja koiria ainakin nyt kun mä olin yksinäni heittämässä niin kävin ensin varmistamassa ettei väylällä ole ketään edessä eipä siel ollu kuin parilla väylällä missä kandee olla varovaisempi ennen kuin heittää.Toivottavasti radalla järjästetään jonkunlaiset avajaiskisat johonka ei vaadita mitään lisenssiä sillä tuolla radalla oli hauska heittää vaikka olenkin pitänyt välivuoden kisoista niin silti heti pääsi alle parin.

MikeDGH
Hallituksen jäsen
Viestit: 921
Liittynyt: Ti 22 Tammi 2013, 22:59
Oikea nimi: Mikko Wikman
Seura: Disc Golf Hyvinkää
Paikkakunta: Söderkulla

Re: Uusi rata Hyvinkäällä.

Viesti Kirjoittaja MikeDGH » To 16 Loka 2014, 15:35

Avajaiskisat on tulossa keväällä. Kaupungin edustajan kanssa oli ohimennen puhetta niistä ja mahdollisesta yhteistyöstä seuramme kanssa, mutta mitään tarkempaa ei ole vielä lyöty lukkoon.

Väyläopasteet ja kartat pitäisi tulla parin viikon kuluessa. Tosin menoa saattaa haitata se, että uudelle radalle ei tietääkseni ole vielä nimeä olemassa. Tai ainakaan kaupungin puolesta siihen ei ollut vielä selkeää linjausta...

Mutta tosiaan hienolta vaikuttaa rata. Tukee hyvin haastavuuteensa ja väyläpituuksien suhteen tuota Hyvinkään toista rataa. Nyt alkaa löytymään kaikille jotain. Vielä kun tuossa keväällä saamme toiselle radalle tehtyä pieniä turvallisuutta parantavia muutoksia, tii-paikkojen korjauksia ja pieniä vaihtelua tuovia fiksailuja, niin sittenhän meillä on Hyvinkäällä rata-asiat erittäin hyvällä mallilla.

Vastaa Viestiin