Frisbeegolfkoulu 8–12-vuotiaille 10.6.–13.6.2015 Kouvolassa

Keskustelua frisbeegolfista

Valvoja: HALLITUS

Riku
Viestit: 1
Liittynyt: Ma 27 Huhti 2015, 8:27
Oikea nimi: Riku Leino

Frisbeegolfkoulu 8–12-vuotiaille 10.6.–13.6.2015 Kouvolassa

Viesti Kirjoittaja Riku » Ma 27 Huhti 2015, 8:35

Haku kesän frisbeegolfkouluun on alkanut

Pelastusarmeija yhdessä frisbeegolfseura Kouvolan Lentävien Lautasten kanssa etsii alakouluikäisiä (8-12-vuotiaita) frisbeegolfista kiinnostuneita lapsia. Frisbeegolfkoulu on suunnattu lajin parissa aloitteleville. Tarkoitus on tutustuttaa lapset eri heittotekniikoihin, väylällä etenemiseen sekä lajin etikettiin ja saada heidän vanhempansakin kiinnostumaan frisbeegolfista.

Frisbeegolfkoulu järjestetään 10.6.–13.6.2015 Kouvolan keskustan alueella. Koulupäivä alkaa klo 10 ja päättyy klo 14. Hakuaikaa frisbeegolfkouluun on toukokuun loppuun asti. Hakulomakkeen voi täyttää verkossa osoitteessa http://bit.ly/frisbee15 tai sen voi tilata puhelimitse numerosta 044 7577 908. Koulumaksu on 20 euroa, joka sisältää opetuksen ja lounaan kolmena päivänä. Jokainen koululainen saa lisäksi yhden frisbeegolfkiekon ja on vakuutettu tapaturman varalle. Perheelle voidaan taloudellisista syistä myöntää vapautus osallistumismaksusta.

”Frisbeegolf on kaikenikäisten laji, mutta varsinkin alakouluikäiselle lapselle se sopii erinomaisesti. Halpa harrastus pitää yllä peruskuntoa ja vie lähelle luontoa. Sen parissa kuluu aika rattoisasti perheen tai kaveriporukan kanssa ja lajin etiketti auttaa varmasti myös elämässä tarvittavien vuorovaikutustaitojen kehittymisessä. Koulussa keskitytään itse lajin lisäksi varsinkin oheisiin liikuntamuotoihin ja käytöstapoihin kierroksella. On siis erittäin hienoa, että viimein saadaan järjestettyä lapsille mahdollisuus päästä tämän hienon lajin ytimeen”, toteaa Anton Ukkola frisbeegolfseura Kouvolan Lentävien Lautasten jäsen ja frisbeegolfkoulun pääkouluttaja.

”Kohderyhmänä ovat kaikki Kouvolan alueen alakouluikäiset lapset, mutta Pelastusarmeija toivoo löytävänsä lapsia, jotka perheen taloudellisen tilanteen vuoksi eivät voi osallistua harrastuksiin. Tarkoitus on auttaa lapset alkuun edullisen ja nousevan lajin parissa. Kutsumme vanhempia mukaan kouluun vapaaehtoisiksi eri tehtäviin ja erityisesti lauantaiaamupäivällä 13.6. Urheilupuistoon seuraamaan päätösturnausta, jossa vastaopitut taidot pannaan koetukselle. Parhaimmillaan frisbeegolf on koko perheen harrastuksena.”, kertoo kadetti Riku Leino Pelastusarmeijan Kouvolan osastosta.

Vaikka haku frisbeegolfkouluun ja itse koulun järjestäminen ovat nyt keskiössä. On katse suunnattu jo tulevaisuuteen. Kesän frisbeegolfkoulu on ensimmäinen askel kohti säännöllistä lasten viikkotoimintaa. Kutsumme kouluun hakeneita syksyllä mukaan toimintaan, jonka tarkka sisältö hahmottuu lasten ja heidän vanhempiensa toiveista sekä visiosta, joka Pelastusarmeijalla ja Kouvolan Lentävillä Lautasilla tulevaisuuden toiminnasta on.

Lisätiedot
http://bit.ly/frisbee15

Kuva

Riku Leino, kadetti
Pelastusarmeijan Kouvolan osasto
puh. 044 7577 908
kouvola.osasto@pelastusarmeija.fi

Anton Ukkola
Kouvolan Lentävät Lautaset
puh. 045 150 2052
anton.ukkola@gmail.com

--

Suomessa Pelastusarmeija on toiminut vuodesta 1889. Toimintaa on tällä hetkellä 40 paikkakunnalla. Pelastusarmeija tekee sosiaalista ja hengellistä auttamistyötä ihmisten parissa.

Frisbeegolfseura Kouvolan Lentävät Lautaset ry on Kouvolan seudulla aktiivista frisbeegolftoimintaa harjoittava yhdistys. Seuran toimintaan kuuluu aktiivisella heittokaudella järjestettävät kaikille avoimet viikkokilpailut sekä frisbeegolf-aiheisten tapahtumien järjestäminen yrityksille ja yhteisöille.